Parlamentní volby 2017
- Slezman
Příspěvek#602 » sob 7. říj 2017, 21:57
Tak obecně komunisté a jejich odrůdy věří, že může být blaho na Zemi, a pro tuto svou víru jsou schopni udělat dost, včetně toho obracet dobrovolně či nedobrovolně ostatní na tuto víru. Zejména pak ty, na které se život toliko neusmál v materiálním ohledu, nebo naopak ty, kteří z blahobytu zblbli.
Ostatně to také říkal tatínek v Obecné škole - co se týče programu o práci pro lidi a sociální solidarita, proč ne, ale "když jsou pak moc silní, zpychnou a je s nimi k nevydržení".
Ostatně to také říkal tatínek v Obecné škole - co se týče programu o práci pro lidi a sociální solidarita, proč ne, ale "když jsou pak moc silní, zpychnou a je s nimi k nevydržení".
- Sedmej
- jhora
Příspěvek#604 » ned 8. říj 2017, 09:06
Golem: Tomu co jsi v posledních pár příspěvcích pro mě ukazoval, říkal náš profesor psychologie projekce. Ale tvůj příměr o křivé hubě a zrcadlu je mnohem lepší, ten si budu pamatovat. To jak jsi si do mě promítl všechny argumentační chyby, které jsi udělal a obratem jsi z nich obvinil toho, kdo tě na ně upozornil,mě je fascinující. Ale tahle poslední výměna, kdy jsi předvedl v každém příspěvku jednu a hned ji hodil na mě, to je jak kdybych zase seděl na přednášce a poslouchal ty příklady, co nám dával, abychom to dobře pochopili, dokonce jsi mě nakonec obvinil i z té projekce
Nikdy bych nevěřil, že to v praxi uvidím v učebnicové podobě 
Tohle je přesně ten bod, když už diskuse nemá smysl, kritické myšlení většiny zúčastněných, už je dávno pryč, všichni jsou zamilování do svého názoru a pro mě je opět čas se vzdálit a dál už tohle vlákno nečíst a nevracet se k němu minimálně do voleb.
Přeju všem, aby vybrali co nejlépe dokážou a i za 4 roky mohli říct, že nevybrali špatně. Sejdeme se u volebních uren, hlavně tam doražte
Následující měsíce ukážou, jaké jsou strany a jejich lídři doopravdy. A taky ukážou, jestli máte dost sebereflexe, abyste byli ochotni uznat omyl, pokud realita ukáže, že jste se jej dopustili. To si musí každý zodpovědět sám 
Přeju hodně štěstí a dobrý výběr všem.
Tohle je přesně ten bod, když už diskuse nemá smysl, kritické myšlení většiny zúčastněných, už je dávno pryč, všichni jsou zamilování do svého názoru a pro mě je opět čas se vzdálit a dál už tohle vlákno nečíst a nevracet se k němu minimálně do voleb.
Přeju všem, aby vybrali co nejlépe dokážou a i za 4 roky mohli říct, že nevybrali špatně. Sejdeme se u volebních uren, hlavně tam doražte
Přeju hodně štěstí a dobrý výběr všem.
- gogan
Příspěvek#605 » ned 8. říj 2017, 09:14
Voliči SPD by se měli připravit na jednání o koalici s Piráty (to že zatím tvrdí, že nemají vládní ambice nic neznamená) a buď s ODS, nebo komunisty (znárodňovat sice Okamura nechce, ale pár shod by nalezli).
No a samozřejmě pokud by bylo málo tak obligátní lidovci.
https://www.novinky.cz/domaci/451224-ok ... ozici.html
No a samozřejmě pokud by bylo málo tak obligátní lidovci.
https://www.novinky.cz/domaci/451224-ok ... ozici.html
- Sedmej
Příspěvek#606 » ned 8. říj 2017, 09:30
gogan: Piráti myslím jasně odmítli spolupráci s SPD. tam nejde o to být ve vládě nebo v opozici, ale o tom, že mají nějaké pravdila s kým ano a s kým ne. jak to dodrží se ukáže po volbách to je pravda.
mě spíš přijde, že by se volič SPD měl připravit na nějaký typ spolupráce s ANO. že by byla vláda bez ANO se mě moc nezdá.
si představ vládu ANO-SPD-Piráti, to by bylo hodně voličů zklamaných (včetně mě).
mě spíš přijde, že by se volič SPD měl připravit na nějaký typ spolupráce s ANO. že by byla vláda bez ANO se mě moc nezdá.
si představ vládu ANO-SPD-Piráti, to by bylo hodně voličů zklamaných (včetně mě).
- gogan
Příspěvek#607 » ned 8. říj 2017, 09:40
No v tom rozhovoru Okamura vylučuje ANO pokud nebude dořešen Babiš. Piráti myslím získají dost hlasů (výsledek studentských voleb napovídá v čí prospěch se bude "ukecávat bába s dědkem") na to, aby jim byly slibobovány hory a doly (třeba ministersvo průmyslu
). No uvidíme.
- Sedmej
Příspěvek#608 » ned 8. říj 2017, 09:56
gogan: Piráti zase jasně deklarovali nějaké "podmínky" na lidi s kterýma by mohli spolupracovat a SPD bylo jasně uvedeno, že ne.
a nějaké studentské volby, to je asi jako, když SPD často argumentuje podporou na FB. to potom v reálu nemusí nic znamenat.
za mě, pokud by ustoupili Piráti, považoval bych to za hnus. věřím, že se ale tohle nestane a dodrží jasné pravidla, které uvedli.
a nějaké studentské volby, to je asi jako, když SPD často argumentuje podporou na FB. to potom v reálu nemusí nic znamenat.
za mě, pokud by ustoupili Piráti, považoval bych to za hnus. věřím, že se ale tohle nestane a dodrží jasné pravidla, které uvedli.
- gogan
Příspěvek#609 » ned 8. říj 2017, 10:13
Já neargumentuji podporou na FB, jen říkám v čí prospěch budou studenti ukecávat nerozhodnuté voliče. Klidně jim to může na poslední chvíli hodit pár procent. No rozhodně to bude zajímavý, od Babiše se všichni více méně distancují, tak to se pak nějak dohodnout mezi sebou musí. A nevládnutí ANO může být dobrou povolební výmluvou pro různá jednání.
- zedik
Příspěvek#610 » ned 8. říj 2017, 11:13
gogan píše:No v tom rozhovoru Okamura vylučuje ANO pokud nebude dořešen Babiš. Piráti myslím získají dost hlasů (výsledek studentských voleb napovídá v čí prospěch se bude "ukecávat bába s dědkem") na to, aby jim byly slibobovány hory a doly (třeba ministersvo průmyslu). No uvidíme.
stejně tak koalici s SPD vyloučil Babiš. v podstatě momentálně jedinej kdo se proti SPD nevymezil jsou komunisti. ale po volbách může bejt vše jinak .osobně by se mi asi nejvíc líbila nějaká koalice na způsob ODS + SPD + Svobodní ale asi je to nereálné
- Golem
Příspěvek#611 » ned 8. říj 2017, 20:12
jhora: Myslím, že nemá smysl řešit, co Ti který profesor řekl nebo neřekl, jestli to bylo nebo nebylo rozumné a jak jsi to pochopil nebo nepochopil. Opravdu jsi si nevšiml, že není potřeba si něco projektovat a dokonce ani není potřeba argumentovat? Stačí položit několik Tvých výroků vedle sebe a Ty se popřeš sám. Což by, vzhledem k tomu, jak od počátku svoje výroky pořád různě dovysvětluješ a upravuješ podle reakcí na ně, nemělo překvapit. Každopádně oceňuji Tvoje rozhodnutí ukončit to jehovistické tažení v tomhle vláknu a doufám, že se se mnou budeš ochotný bez zášti bavit o jiných tématech.
- Golem
Příspěvek#613 » pon 9. říj 2017, 01:16
Nic překvapivého tam nezaznělo, k imigraci mají zásadně rozdílný postoj, ale to imho není nic nového. Nahrubo zpaměti po jednom shlédnutí:
- Okamura nepovažuje islám za náboženství, ale za nenávistnou ideologii hodnou zákazu a nechce připrchlíky.
- Bartoš islám považuje za standardní náboženství, přijímal by ty pronásledované a chtěl by v rámci EU společnou azylovou politiku. Což bych upřímnějšími slovy vyjádřil asi takhle: euroneomarxisti si dotáhnou do Evropy ty své nové voliče v množství podle svých potřeb a rozmístí je po Evropě jak se jim bude hodit, všechno to budou pronásledovaní chudáci, takže je naší povinností si to nechat líbit, a k rozmísťování se použijí jiné postupy, než kvóty.
Bartošova jistota, že žádný z jeho příznivců nepoškozuje Okamurovy plakáty, byla už jenom takovou malou ukázkou jeho smyslu pro realistický pohled na svět.
- Okamura nepovažuje islám za náboženství, ale za nenávistnou ideologii hodnou zákazu a nechce připrchlíky.
- Bartoš islám považuje za standardní náboženství, přijímal by ty pronásledované a chtěl by v rámci EU společnou azylovou politiku. Což bych upřímnějšími slovy vyjádřil asi takhle: euroneomarxisti si dotáhnou do Evropy ty své nové voliče v množství podle svých potřeb a rozmístí je po Evropě jak se jim bude hodit, všechno to budou pronásledovaní chudáci, takže je naší povinností si to nechat líbit, a k rozmísťování se použijí jiné postupy, než kvóty.
Bartošova jistota, že žádný z jeho příznivců nepoškozuje Okamurovy plakáty, byla už jenom takovou malou ukázkou jeho smyslu pro realistický pohled na svět.
- wigum
Příspěvek#614 » pon 9. říj 2017, 09:17
Sedmej píše:gogan: Piráti zase jasně deklarovali nějaké "podmínky" na lidi s kterýma by mohli spolupracovat a SPD bylo jasně uvedeno, že ne.
No já nevím jak si představují jasné podmínky
Minulý týden proběhl na Twitteru Pirátské strany zajímavý rozhovor, ze kterého cituji to nejdůležitější. Vladislav Musílek: Chápu správně, že Pirátská strana by šla do vlády, v které by ANO mělo menšinu? Pokud by ve vládě nebyl Babiš? Piráti: Momentálně by tam nesměl být nominován ani Faltýnek. Pak bychom o takové koalici teoreticky uvažovali. Tomáš Kraus: Ach jo, nedávno jste někde psali, že do vlády ne, že chcete být tvrdá opozice. A teď už uvažujete o ANO? Piráti: Nikdy jsme nedeklarovali, že jdeme do opozice a nikdy jsme zcela neodmítli koalici s ANO. Byť to je nejpravděpodobnější scénář.
- Sedmej
Příspěvek#615 » pon 9. říj 2017, 09:28
wigum: https://www.pirati.cz/program/psp2017/p ... strategie/ pokud ani pak nebudeš vědět, můžeš se jich zeptat, komunikačních kanálů mají dost a podle mých zkušeností vždycky do druhého dne odpověděli.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí