Browning HP 35 povrchová úprava

Co jinam nepatří...
Hadoxx

Příspěvek#1 » čtv 2. lis 2017, 19:26

Zdravím Vás.
Chtěl by jsem poradit, jak docílit povrchové úpravy na mém HPčku. Teď je cely načerněný, ale po pískování byl krásně šedivý. Jak dosáhnout takového výsledku, jako je na obrázcích níže.
Děkuji za každou radu.
HP35B.jpg

HP35BG.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

notobi

Příspěvek#2 » čtv 2. lis 2017, 19:36

zkusil bych na FCB kontaktovat uživatele Lorant Lazar, to co dělá se zbraněma je luxusní záležitost. Cenu, ale neznám

mikymoto

Příspěvek#3 » čtv 2. lis 2017, 19:57

Asi marná snaha, ale přeci jen. Pokud je to originál FN, tak by to bylo celkem škoda - větší cenu má s původní povrchovkou. Pokud je to maďarská parodie, tak cena za tu úpravu bude nejspíš překračovat pořizovací cenu.

Hadoxx

Příspěvek#4 » čtv 2. lis 2017, 20:12

Je to originál. Sice bude mít větší cenu s původní povrchovkou, ale já se ji zbavovat nechci. Když doslouží, tak si ji nechám jako sběratelský kousek :-) Mně se to takhle upravené moc líbí.

Hadoxx

Příspěvek#5 » čtv 2. lis 2017, 20:15

notobi píše:zkusil bych na FCB kontaktovat uživatele Lorant Lazar, to co dělá se zbraněma je luxusní záležitost. Cenu, ale neznám

A který Lorant Lazar? Dík

mikymoto

Příspěvek#6 » čtv 2. lis 2017, 20:28

To je celkem oxymóron ne? Po takové úpravě už to žádný sběratelský kousek nebude - cenu má právě jen a pouze v původním netuzingovaném stavu. Proč asi u prodávaných sbírkových zbraní zdůrazňují, že se jedná o původní povrch? Je to jako na BMW R35 nastříkat zelenou metalízu a říkat, že to je do sbírky.

Doporučil bych tento kroj opravdu zvážit. Takových co říkali, že si to nechají a teď to zkoušejí prodat je plný bazarhunting. Vložená investice se Ti v tomto případě nikdy nevrátí (nevzniká žádná skutečná přidaná hodnota) a pokud bys chtěl v budoucnu prodat, tak vždy pouze se ztrátou.

Každopádně je to Tvůj majetek a Tvoje rozhodnutí. Jen je to opravdu škoda prznit originál. :|

Hadoxx

Příspěvek#7 » čtv 2. lis 2017, 20:36

Tehle pistole se nezbavím, je to moje první pistole co jsem si koupil. Zatím zjišťují informace a pak se definitivně rozhodnu.

Necitují se těsně předcházející příspěvky !

Hadoxx

Příspěvek#8 » čtv 2. lis 2017, 21:47

Ok. Omlouvám se.

MRBLUE

Příspěvek#9 » čtv 2. lis 2017, 23:04

Hadoxx
Ak chces upravu, kludne do toho chod. HP35 nieje nejaka rarita. Inak Zaujmavo by ta zbran vyzerala v uprave nitridom titanu TiNi. K tomu pekne nove strenky (bud cez Ebay alebo od Klinskeho).
Tvoja zbran je stara, ta na obrazku je z poslednej produkcie z 80tych rokov. Ma ine mieridla, packy poistiek (obojstranne), vonkajsi vytahovac a myslim ze aj vo vnutri su nejake zmeny.

notobi

Příspěvek#10 » pát 3. lis 2017, 00:34

Hadoxx: tenhle: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007884525611

dává tam občas fotky v jedný uzavřený skupině a nemá to chybu

Hadoxx

Příspěvek#11 » sob 4. lis 2017, 20:55

Ahoj. Děkuji Vám za odpovědi. Zkusím se poptat a uvidím, jak to dopadne.

JK2010

Příspěvek#12 » čtv 23. lis 2017, 17:14

Ahoj všichni prosím pěkně chtěl jsem se zeptat jestli je někde v moravskoslezském kraji možnost udělat povrchovou úpravu zda to tu někdo dělá a jestli o někom nevíte. Děkuji moc

Střelec

Příspěvek#13 » stř 13. pro 2017, 12:46

Nevim, kde v Moravskoslezském kraji, ale na Moravě ti udělají povrchovku v CZUB, jen nevím jestli to není omezeno jen na jejich výrobky.

Zpět na