S&W M&P 9 Shield
Glock a spol.
- Zeberdee
Příspěvek#166 » pon 30. dub 2018, 19:02
Zdravim, dovolím se s Vámi podělit o můj malý upgrade mého SHIELDa. Nemám sice nijak velký tlapy, ale přecijen mám při "dvouprstovém" držení zbraně pocit, že mi vypadne z ruky a manipulace s ní není nic moc. Držení s 8r zásobníkem s prodloužením gripu je pro mě jistější a přesto grip neprodlouží tak, že by se nedala pohodlně držet. Ovšem přebíjení je stále nic moc, tak jsem zkusil odbrousit grip, aby jím mohl zásobník bezproblému cestovat a přilepit prodloužení ke grypu. Je to trochu piplačka, ale myslím že se to povedlo. Zatím jsem to přelepil jen lepenkou a když se to osvědčí, přilepím to na tvrdo, spáru pak schovám gripovou páskou a přijde mi Talon.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=8cKSyHq6z6o
Samozřejmě to má i své proti, ocením kritiku .
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=8cKSyHq6z6o
Samozřejmě to má i své proti, ocením kritiku .
- Zeberdee
Příspěvek#170 » sob 9. čer 2018, 09:26
jack-3d vymazleno ta svítilna je super, jen kdyby nestála takovou mordu co stojí.
máš ten hrubší grip? nedrhne to moc o kůži, či oblečení? Já mám na svém tu gumovou variantu a je to fajn na nošení ale přecijen by to mohlo trochu lépe "drhnout".
Jen pro inspiraci (nalezeno na netu) sw shield s kolimátorem
máš ten hrubší grip? nedrhne to moc o kůži, či oblečení? Já mám na svém tu gumovou variantu a je to fajn na nošení ale přecijen by to mohlo trochu lépe "drhnout".
Jen pro inspiraci (nalezeno na netu) sw shield s kolimátorem
smith-and-wesson-shield-delta-point-pro-cut-1-1030x688.jpg
smith-and-wesson-shield-delta-point-pro-cut-2-1030x688.jpg
smith-and-wesson-shield-delta-point-pro-cut-3-1030x688.jpg
- ArnieX
- jack-3d
Příspěvek#174 » sob 9. čer 2018, 14:25
@Zeberdee: Upřímně řečeno ten drsnej grip a nošení stále testuju a vyhodnocuju. Zdá se mi, že se oblečení občas na pistoli "nalepí", jakože při pohybu trika nahoru-dolu se triko zasekne a je vidět obrys. Rozhodně se zbraň neodkryje, ale zdá se mi, že bedlivý a všímavý pozorovatel by mohl moje skryté nošení odhalit. Ještě testuju a uvidím.
Na druhou stranu při střílení je ten grip naprosto fantastickej, chytneš a pistole se z ruky ani nehne (což byl problém před gripem).
@cema: Budu teď v neděli na Placech slavit 20 let LEXu. Shielda samozřejmě beru sebou.
Na druhou stranu při střílení je ten grip naprosto fantastickej, chytneš a pistole se z ruky ani nehne (což byl problém před gripem).
@cema: Budu teď v neděli na Placech slavit 20 let LEXu. Shielda samozřejmě beru sebou.
- Zeberdee
Příspěvek#175 » sob 9. čer 2018, 19:20
to jsem si myslel, že ten smirkový povrch bude tahat za oblečení. Já mám tu gumovou variantu od talonu a je na otěr hladká, takže netahá oblečení, drží se podstatně líp než bez gripu, ale při mokrých či zpocených rukách to úplně perfektně nedrží. Bohužel vše má své pro i proti. Asi je to o prioritách, nebo by někdo mohl vymyslet nějakou kombinaci .
- cema
Příspěvek#176 » úte 12. čer 2018, 17:18
Děkuji ArnieX za půjčení zbraně a za pokec. Byl jsem překvapenej jak dobře se Shield chová při střelbě, subjektivně je zvladatelnější než třeba G43. S tím delším zásobníkem se pak už drží jak fullsize. Jediný s čím jsem měl problém byl úchop konkrétně položení pravého palce. Jsem zvyklej mít palce těsně na zbrani a tady mi to vycházelo přesně na záchyt závěru a po poslední ráně mi závěr nezůstával vzadu. Když jsem si na to dával pozor, tak ok. Takže Shiled zatím zůstává ve výběru, ale ještě mám v plánu pár subkompatků vyzkoušet. Dám tomu čas, impulsivních nákupů mám plnej trezor. .
- ArnieX
- romv
Příspěvek#179 » sob 30. čer 2018, 20:38
Tak dnes jsem si po dlouhém zkoušení a rozmýšlení pořídil také Shielda do rodinné sbírky mezi Glocky. Už si i kluci jedni na sebe zvykli. Samozřejmě, že ve hře byla celá svatá trojice Shield, G43 a HS 3.3... rozhodla to tak trochu i náhoda a možnost koupit pár měsíců starou zbraň za dobrou cenu. Jen mi ten 7 ranný zásobník jde hrozně ztěžka plnit...máte někdo nějaký tip jak ho pořádně rozhýbat. Druhý jde vcelku dobře. Ještě přemýšlím o výměně mířidel a talon gripu. Je nějaká inspirace mezi majiteli. Díky a hezký večer.
- ArnieX
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX