Smith Wesson MP15-22
Dlouhé zbraně .22LR
- Choze
Příspěvek#62 » úte 2. říj 2018, 05:52
U nás mám na výběr v těch levných verzích ty Magtechy HV, Federal 525ks HV a Federal american eagle HV, za dvě kačky na náboj. Pak SB HV za 2.10kč. Asi vyzkoušim všechny tyhle náboje a uvidím, který bude střed terče přitahovat nejvíc
, a u těch zůstanu. Klasický mířidla si nastřelim na nějaký standardky, ať mám možnost se vyblbnout za půl darma.

- Choze
Příspěvek#66 » čtv 4. říj 2018, 16:35
Tak jsem jí dnes vyvenčil. Střílel jsem po cca třech letech...
Spíše se dá říct, že jsem se snažil nastřelit origo mířidla, pač optika se válí někde na poště. Myslim si, že výsledek je fajn. Stříleno na 50m, v sedě s dvojnožkou pro hračky
Spíše se dá říct, že jsem se snažil nastřelit origo mířidla, pač optika se válí někde na poště. Myslim si, že výsledek je fajn. Stříleno na 50m, v sedě s dvojnožkou pro hračky

20181004_161645_resized_2.jpg
20181004_161651_resized_2.jpg
20181004_154320_resized_2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Choze
- izerS18
- Choze
Příspěvek#73 » pon 8. říj 2018, 16:55
Tactical hunting scope trijicon acog style real red fiber optics 4x32 Rifle Scope waterproof M1390
https://s.click.aliexpress.com/e/c5JtoqHT
Tohoto prodejce jsem zvolil díky PostNL. I tak měli celníci zálusk a zásilku otevřeli. Divím se, že nezabavili díky logům výrobce.. Je to komplet v kovu, zpracování vypadá opravdu dobře. Jeden "klik" je (dle přepočtu) na 50m- 7mm, na 100m- 14mm. Nástřel by měl držet i na rážích co sem psal. Recenze jsem bral od zákazníků, kteří tenhle vyrobek koupili od jiných prodejců. Stačí pohledat.
https://s.click.aliexpress.com/e/c5JtoqHT
Tohoto prodejce jsem zvolil díky PostNL. I tak měli celníci zálusk a zásilku otevřeli. Divím se, že nezabavili díky logům výrobce.. Je to komplet v kovu, zpracování vypadá opravdu dobře. Jeden "klik" je (dle přepočtu) na 50m- 7mm, na 100m- 14mm. Nástřel by měl držet i na rážích co sem psal. Recenze jsem bral od zákazníků, kteří tenhle vyrobek koupili od jiných prodejců. Stačí pohledat.
- izerS18
Příspěvek#74 » pon 8. říj 2018, 21:01
Přidávám slíbený nástřel. Je to na 25m čínským kolimošem s tečkou 4MOA, střelba ve stoje bez opory.

Je vidět, jak jsem nastřeloval... zprava nahoře jsem šel na střed. Poslední už rychlá střelba, oranžová bublina, kdy jsem před tím měl nástřel, kde jsou ty dvě záslepky.
Střelivo SB HV s tou měďenou špičkou https://www.prodej-zbrani.cz/Naboje-.22LR-SB-HV---36GR/2,33g,-pomedena-strela__s796x2724p.html
Díky za link na "Acoga", objednám

Je vidět, jak jsem nastřeloval... zprava nahoře jsem šel na střed. Poslední už rychlá střelba, oranžová bublina, kdy jsem před tím měl nástřel, kde jsou ty dvě záslepky.
Střelivo SB HV s tou měďenou špičkou https://www.prodej-zbrani.cz/Naboje-.22LR-SB-HV---36GR/2,33g,-pomedena-strela__s796x2724p.html
Díky za link na "Acoga", objednám

- Choze
Příspěvek#75 » úte 9. říj 2018, 17:25
To je pěknej soustřel. Já mám zas hrozný dilema, na jaký krmivo naučit optiku. Chci střílet na 50 a 100m. Jestli 36GR, tam bych si bral Federal champion po 535kusech, nebo 40GR, kde buď Federal American eagle, Federal automatch po 325ks nebo Magtech HV.
Nějak se mi nezdá, jak moc sem měl po těch 150ti výtřelech od Magtechu zasviněný vnitřnosti. Závěr očouzenej s nánosama, zásobník očouzenej (ani se nedivim, když se ze zasobníkové šachty kouřilo) a tak jako kompletně. Tak jsem neměl špinavou kosu po 300 výstřelech. Neznám, nevim. Pak je další dilema, zda raději poměděné střely, nebo olovo... to už ale asi patří do jiného vlákna.
Nějak se mi nezdá, jak moc sem měl po těch 150ti výtřelech od Magtechu zasviněný vnitřnosti. Závěr očouzenej s nánosama, zásobník očouzenej (ani se nedivim, když se ze zasobníkové šachty kouřilo) a tak jako kompletně. Tak jsem neměl špinavou kosu po 300 výstřelech. Neznám, nevim. Pak je další dilema, zda raději poměděné střely, nebo olovo... to už ale asi patří do jiného vlákna.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí