PERUN 15
Samonabíjecí pušky
- zarozak
Příspěvek#436 » stř 10. úno 2021, 02:28
Od nás jsou asi jen ty hlavně, jinak to bude všechno taiwan, čína atd. Ale rozhodně bych se toho nebál, to jsou určitě firmy, které dodávají i pro americké montéry levných flint,tam taky mnohdy berou z těch končin a na forech se tím netají. Jinak, co to sleduju, tak musím potvrdit to, že Perun zatím prospívá k lepšímu, byť graf kvality doplňků kolísá
Co jsem vysledoval, tak ze začátku tam osazovali keymod předpažbí Vector Optics, což je nějaká čína s QC na konci a funguje to, vypadá to. Pak z nějakých pohnutých důvodů-asi možná ceny nebo nemožnosti sehnat od Vectora i solidní M-lock předpažbí, tak začali osazovat takovou vcelku hodně lacinou čínu, která sice taky funguje a na alíku se dost hojně prodává/prodávala, ale výstupní QC je už horší, hodně originality a nesourodosti..... aby to bylo echt, musí se tam udělat nějaké DoDo (návod jsem tu někde dával neb to sám vlastním) atd.....Naopak teď na posledních seriích a to musím pochválit, se začalo objevovat jakési mě neznámé předpažbí, ale opravdu povedené a dobře vypadající i systém upínky věští, že by se to mohlo obejít bez DoDa. Nejspíš to bude taky čína, ale docela povedená. No a potom by mělo teoreticky následovat to "jejich" předpažbí....třeba bude opravdu jejich/místní a překvapí jak vzhledem, tak promyšleností.....uvidíme. Každopádně je to zatím ještě před zenitem z mého pohledu,takže no stress
Pažbu a rukojeť předpokládám, že vetšina lidí ihned zahodí, tak to ani nesleduju

Pažbu a rukojeť předpokládám, že vetšina lidí ihned zahodí, tak to ani nesleduju
- xHonza
Příspěvek#443 » čtv 11. úno 2021, 19:58
Taky koukam ze tam v tom bordelu zůstalo i co nemelo
Ale jak psal Einstein Je-li nepořádek na stole odrazem nepořádku v mysli, co potom odráží prázdný stůl?“
Edit: K te protekci, prilozil jsem v tomto pripade ruku k dilu a hlaven si dodal z vlastních zdrojů, nicmene Perun to je, i kdyz jak asi pozna cvicene oko, prosel rovnou par modifikacemi

Edit: K te protekci, prilozil jsem v tomto pripade ruku k dilu a hlaven si dodal z vlastních zdrojů, nicmene Perun to je, i kdyz jak asi pozna cvicene oko, prosel rovnou par modifikacemi

- Shirako
Příspěvek#450 » pát 12. úno 2021, 11:26
Blacknocturno: Tak pokud si koupím Dacii a mám to jako auto na vožení dělníků na stavbu, tak mi bude reálně fuk, jestli panely mezi díly mají různé mezery, jestli je to plný tvrdých plastů a jestli zadní dveře mají trochu jiný odstín. Důležité je, aby každé ráno nastartovala a těch 5-6 let ty dělníky vždy na stavbu dovezla a na servisu mě stála co nejmíň. A na mém Perunu, tedy různé odstíny nejsou, ale zatím po první vadě, co jsem tu popisoval jsem aktuálně asi na cca. 2tis vystřílených Barnaulů a bez jediné závady. A to jí v podstatě jenom prolívám olejem a čištění moc nedám. A v trezoru je další tisícovka, tak uvidím potom
Tož tak. Ale tohle prostě není žádná střední třída. Tohle je totální low-cost na úrovni té dacie. Pod tím už je tak leda Norek, ale auto z číny bych si taky nekoupil
Ostatně i Walthra co mám jako daily, tak je ošoupaný, zaprášený od oblečení, má škrábance z tréningů, ale je mi to fuk. Střílí stejně mnohem přesněji než moje ruce a hlavně bez závad. Ale každý to má jinak, to chápu, ale jako pušku do vitrínky bych to nebral.
EDIT: Ale koukám, že kolega má 240. vyrobený kus, tak tam už by aspoň barvy fakt sedět mohly

EDIT: Ale koukám, že kolega má 240. vyrobený kus, tak tam už by aspoň barvy fakt sedět mohly

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí