PERUN 15
Samonabíjecí pušky
- ondrush
Příspěvek#451 » pát 12. úno 2021, 11:41
Choze: proc? jo, fotka xHonzy, bude tam urcite rozdiel v povrchovke, vrch lesklejsi ako spodok, ale nazivo to tak velky rozdiel ako na fotke byt nemusi. A chapem, ze blacknocturnov post bol mysleny silne ironicky, ale jo, plne s jeho znenim suhlasim, bez ironie. Keby som chcel kupit pickup a v zakladnej verzii je s bielou kabinou, ciernymi naraznikmi a sedou korbou, tak mi to je absolutne egal. Pokial si chces priplatit za celolak v metle, tak mas tu moznost, rovnako jak mas moznost nekupit si entry level pusku
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#452 » pát 12. úno 2021, 12:29
Nevím no... Jako chápu že prostě někdo kašle na to jak zbraň vypadá mlátí s ní o zem, čistí jednou za 10k ran a bere to jako spotřebák. Já to mám holt jinak a kdybych na tu pušku čekal několik mnoho měsíců a pak mi přišli takovýhle "omalovánky"(minimálně to předpažbí je o několik odstínů jinde) tak bych to prodejci hodil z velké výšky na hlavu ale samozřejmě proti gustu...
Edit. Kde je ta hranice co holt musí člověk oželet a s čím se smířit když si kupuje lowend zbraň? Sem tam chybějící čep? Jiná barva každého dílu? Křivá hlaveň?....
Edit. Kde je ta hranice co holt musí člověk oželet a s čím se smířit když si kupuje lowend zbraň? Sem tam chybějící čep? Jiná barva každého dílu? Křivá hlaveň?....
- ondrush
Příspěvek#454 » pát 12. úno 2021, 12:43
ten editovany dovetek je celkom demagogicka picovina, nemyslis? Ciste teoreticky to cele zalezi na tom, kolko skutocne stoji. Pokial by bola lowend zbran pod 10k, tak mi by napriklad ta kriva hlaven nevadila, kedze nova hlaven sa da kupit za par tisic a vymeni si ju ktokolvek u seba v garazi.
a teda je celkom rozdiel, ci je "spatna" povrchovka, pretoze sa ti nepaci odstien a ci je skutocne spatna povrchovka, pretoze sa odlupuje. Zrovna v tej prvej kategorii mi je fakt jedno, jaky odtien maju tie cierne plosky, ktore su vidiet cez skrabance v krylonovom nastreku, ktore su tam pouzivanim pocetne. Kratkeho peruna tak nejak planujem kupit, proste len tak, len je to hlbsie v prioritach, tak dianie okolo sledujem len latentne. Jake su teda rozdiely odtienov v skutonosti netusim a vidim to len na fotkach, predpokladam, ze to mas rovnako.
a teda je celkom rozdiel, ci je "spatna" povrchovka, pretoze sa ti nepaci odstien a ci je skutocne spatna povrchovka, pretoze sa odlupuje. Zrovna v tej prvej kategorii mi je fakt jedno, jaky odtien maju tie cierne plosky, ktore su vidiet cez skrabance v krylonovom nastreku, ktore su tam pouzivanim pocetne. Kratkeho peruna tak nejak planujem kupit, proste len tak, len je to hlbsie v prioritach, tak dianie okolo sledujem len latentne. Jake su teda rozdiely odtienov v skutonosti netusim a vidim to len na fotkach, predpokladam, ze to mas rovnako.
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#455 » pát 12. úno 2021, 12:52
Nevím proč by to měla být "demagogická píčovina"? Prostě mě jen zajímal pohled na věc lidí co to neřeší. Odpověděl jsi mi takže teď už vím že když seženu novou pušku s křivím laufem pod deset tisíc tak je to ok protože si hned můžu koupit hlaveň novou a v garáži si ji přehodit. 

- grey.man
- Střelec
- Destructor
- Destructor
Příspěvek#462 » pát 12. úno 2021, 17:17
lukowicz píše:Destructore, co tam máš za mířidla? Díky
Jsou to tyhle sklopné, kovové, s přepínáním průzoru (menší, větší) ...
Jsou přesně ve středu tohodle koliminátoru ...
https://www.aliexpress.com/item/1005001 ... E1mwh&mp=1
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Destructor dne pát 12. úno 2021, 17:23, celkem upraveno 1 x.
- Střelec
Příspěvek#465 » pát 12. úno 2021, 18:21
getsome: nemám ten pocit, já jsem civil a nic nefasuju, jen si kupuju co chci a když mám na výběr, tak si vyberu co se mi líbí. Tady u low budget pušky, která je složená z dílů od milionu no name výrobců, jenom proto, aby to bylo co nejlacinější, řešit jestli mi náhodou sedí jedna barvička s jinou, mi přijde ujeté. Prostě to odpovídá cenové kategorii (fakt si nemyslím, že výrobce bude sjednocovat přesný ostín barvy třeba upperu, který přijde z X s předpažbím, které přijde z Y, zvlášť, když objednal prostě barva "černá"), onehdy tu byly fotky T4, která měla povrchovku, jako by ji nastříkali obyčejným černým sprayem a to byla o trojku dražší než toto.
Prostě tady chcete low budet flintu s vlastnostmi a kvalitě, které má high end za dvojnásobnou cenovku a to dostanete dost těžko. Někde se prostě ty úspory projevit musí.
Prostě tady chcete low budet flintu s vlastnostmi a kvalitě, které má high end za dvojnásobnou cenovku a to dostanete dost těžko. Někde se prostě ty úspory projevit musí.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí