Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- nesquik
Příspěvek#227 » stř 25. črc 2012, 15:29
vybral jsem ji z nekolika kusu v Praze- Kentaur. Velice super pristup- v klidu jsem si vsechny mohl rrozebrat a prohlednout. Doporucuji. Zatim jsem s ni nemohl strilet. Čekam na techničák. Ale je to v ruce moc prijemna zbran a pro berettu mam slabost uz od zacatku. Ted mi prave schne muška. Pouzil jsem barvu kterou jsem nasel ve skrini. Jedna se o barvu Alkyton-plasticka, teplu odolna barva na kov.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- TREW
- nesquik
Příspěvek#230 » pát 27. črc 2012, 13:37
jo jo, dekuji. Asi zajdu do modelarstvi.
Ted k jine veci: dneska jsem koupil ty O krouzky dle rad tady na forum a muj poznatek.
Jeden O krouzek nemeni vubec nic. Narazi to stejne na sebe. Ale kdyz se daji 2 O krouzky, tak uz je to jak ma byt. Uz je slyset jen tlumeny zvuk pri natahovani, jak to dorazi na gumu. Nevim, treba to starsi modely meli na konci jinak vyfrezovany, ze jim staci jeden O krouzek. U me to tak neni.
Ted k jine veci: dneska jsem koupil ty O krouzky dle rad tady na forum a muj poznatek.
Jeden O krouzek nemeni vubec nic. Narazi to stejne na sebe. Ale kdyz se daji 2 O krouzky, tak uz je to jak ma byt. Uz je slyset jen tlumeny zvuk pri natahovani, jak to dorazi na gumu. Nevim, treba to starsi modely meli na konci jinak vyfrezovany, ze jim staci jeden O krouzek. U me to tak neni.
- nytrak
Příspěvek#235 » sob 28. črc 2012, 23:23
Zatím jsem vyzkoušel jen jeden, ale zato ne O-kroužek, a funguje to parádně. Moje Brebera holt je starší ročník. Co se týká barvení mušky a hledí, nemám tu potřebu, cvičím na terči "figura" střelbu jednoruč a od boku abych měl všechny zásahy v terči na 10 metrů. Po nedávných pokusech jsem zakotvil u Blazeru, ale mám pořád ještě v plánu vyzkoušet tady zmíněný MiniMag od CCI, jen nevím jestli to má vůbec smysl.
- TREW
Příspěvek#236 » úte 31. črc 2012, 08:05
nytrak píše:Zatím jsem vyzkoušel jen jeden, ale zato ne O-kroužek...
Nic ve zlém, ale navazuješ na debatu o O-kroužku, tak ta věta nedává smysl
nytrak píše:Co se týká barvení mušky a hledí, nemám tu potřebu, cvičím na terči "figura" střelbu jednoruč a od boku...
Na druhou stranu nabarvená muška nijak ve střelbě od boku neomezuje. Avšak při mířené střelbě v šeru na tmavé pozadí, zůstávají mířidla použitelná.
nytrak píše:mám pořád ještě v plánu vyzkoušet tady zmíněný MiniMag od CCI, jen nevím jestli to má vůbec smysl...
CCI MiniMag je tabulkově stejný jako Blazer, jen se nešpiní prsty při nabíjení a údajně se i méně špiní hlaveň, ale jinak rozptyl a účinek v cílí bude stejný. Na základě porovnání na videu v odkazu, mi CCI MiniMag vychází nejlépe do krátké malorážky, ale počítám, že Blazer bude to samé. Možná je taky vzájemně porovnám do balíku mokrých Zlatých stránek
http://www.youtube.com/watch?v=FByqXBMuoM8
+ již jednou uvedený odkaz na video s testem CCI MiniMag
http://www.youtube.com/watch?v=U2PSddmxGtI
Každopádně je z ekonomického hlediska výhodnější Blazer, přestože jeho cena taky pomalu leze nahoru.
- nesquik
- nico
Příspěvek#239 » čtv 2. srp 2012, 17:30
Pokud potřebujete výkonově nášlápnuté krmivo, aby přebíjela pistole, která s tím má problémy, zkuste Winchester HP. Mají výkon skoro jako CCI, hybnost pak dokonce vyšší. A hybnost je ta fyzikalní veličina, která u natahování závěru hraje roli. A nakonec ten hlavní parametr. Když se seženou dobře, tak jsou za 1,30 až 1,50 Kč za kus. To je oproti CCI podstatná úspora.
Takhle to vypadá
Na winchester.com ještě před měsícem byly a už je tam nemůžu najít. Původní link už vrací 404. Tak se bojím, aby je nepřestali dělat. Asi bych se měl dozásobit. :)
Takhle to vypadá
Na winchester.com ještě před měsícem byly a už je tam nemůžu najít. Původní link už vrací 404. Tak se bojím, aby je nepřestali dělat. Asi bych se měl dozásobit. :)
- nesquik
Příspěvek#240 » stř 8. srp 2012, 16:48
Tak dneska jsem ji byl poprve provetrat. 100 blazer, 50 remington, a ani jedna zadrzka. Zasobniky jsem rval co se do nich veslo. Akorat se mi zda ze berta zanasi do leva. Prosim nekoho zkusenejsiho o radu, co s tim. Strilel jsem jen na 7m a rekl bych ze tak o 5cm sly vsechny strely do leva. Vyska dobra. Diky za rady.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí