04.09.2022 - Závod LOS: MČR LOS 2022

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Patejl

Příspěvek#16 » pát 26. srp 2022, 18:52

Zdar, pokud potrebujes rozhodci, tak mužu pomoci. Od kolika by se asi tak střílel prematch v sobotu? Jura Novotny

Patejl

Příspěvek#17 » ned 28. srp 2022, 15:13

Vidím že rozhodčích přibylo; pokud mě přehodíte ze sq. 10 do rozhodčích, budu pískat. pokud v rámci avizovaného čištění plateb zůstanu jen jao závodník, zítra posílám platbu. OK?
Jura N.

uncle

Příspěvek#18 » ned 28. srp 2022, 20:21

:arrow: smazány neuhrazené registrace...
:arrow: od tohoto okamžiku je závod otevřen i pro nekvalifikované :thumbup:
kdo se registruje, prosím o okamžitou úhradu startovného, ať se na místě v den závodu nezdržujeme dohledáváním plateb... díky...

Reggic

Příspěvek#19 » pon 29. srp 2022, 08:05

Dobrý den,
Startovné jsem uhradil 15.8 a přesto mi byla zrušena registrace. Registroval jsem se znovu. Prosím o zpětnou vazbu, zda byla platba dohledána. Děkuji.
Martin Regner

uncle

Příspěvek#20 » pon 29. srp 2022, 08:43

dohledáno, opraveno... skočila nám tam platba za poslední LOS, ale ne ta nová za MČR, omluva... R.

g-relax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#21 » pon 29. srp 2022, 13:10

Ceny do osudí Mistrovství ČR LOS 2022 od partnera Don Shot

Obrázek

Stanislav Jíša

Příspěvek#22 » pon 29. srp 2022, 15:30

Ahoj, platil jsem 26.8.(na poslední chvíli). Regnul jsem se znovu. Snad už starovné dorazilo. Standa Jíša

uncle

Příspěvek#23 » pon 29. srp 2022, 17:07

Dorazilo dnes, díky... R.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#24 » úte 30. srp 2022, 12:51

Info k cenám a tombole.
Závodu "mimo závod" se mohou zúčastnit i lidi, kteří se nekvalifikovali či nedostali divokou kartu (zpravidla za RO práci).
Losování proběhne ze všech lidí, kteří střílí "do závodu" (a splňují výše uvedené podmínky) - tedy lidé "mimo závod" nebudou do slosování zařazeni.

carnold

Příspěvek#25 » stř 31. srp 2022, 19:59

Ahoj.

Prosím, od kolika hodin bude sobotní prematch pro rozhodčí? Rád bych na něj přijel.

Díky.

Ctibor

Patejl

Příspěvek#26 » čtv 1. zář 2022, 15:03

drazí organizátoři, vím že makáte, ale prosím i komunikujte.
Nemám to Oblekovic úplně blízko, takže bych moc rád věděl nějaký časový plán (jak opakovaně žádám), abych sladil práci, rodinu a pískání.
Možnost/čas sobotního prematche + co když to nestihneme. V neděli mají rozhodčí nastoupit v 8 nebo kdy?
děkuji, možná i za jiné.
Jura

Tom75

Příspěvek#27 » čtv 1. zář 2022, 16:23

to mě také zajímá. Pomocníci k rozhodčím.jsou stále treba?

uncle

Příspěvek#28 » čtv 1. zář 2022, 17:47

Patejl píše:

Několika lidem jsem už odpovídal, i tobě, ale v SZ mi to ukazuje, že si někteří zprávu nepřečetli...

:arrow: Tak tedy pro rozhodčí - sraz v sobotu 9.00 - 10.00 pro ty, kteří v sobotu mohou přijet. Prematch se bude střílet od cca 13.00. V den závodu, tj. 4.9.2022, je sraz rozhodčích v 8.00. Kdo přijede, hlaste se ihned na registraci, ať víme, kdo je už na střelnici a můžeme rozdělit stage.

:arrow: pro střelce - registrace od 9.00, snažte se přijít k registraci tak, jak budete nastupovat do závodu, abychom registraci za hodinu stihli. Každý squad bude mít po páté stagi půlhodinovou přestávku na občerstvení, a hlavně aby si rozhodčí odfrkli. Kantýna je zajištěná, bude náš tradiční hovězí gulášek a maso (ještě nevím, v jaké formě, chci ukecat kuchařku na živáň). Jinak pití jako nealko pivo (čepované), limo, káva, čaj atd.

Samotný závod by měl začít v cca 10.00, předpokládám, že končit budeme v cca 16.00. Všude píšu cca, aby se pak nikdo nedivil, že začneme třeba o 15 min. později atd. ;)
Snad budou tyto info stačit, kdyby někdo měl dotaz, volejte, pište... ne ale do SZ, protože je to asi nespolehlivé... info@strelniceznojmo.cz

Těší se na vás realizační tým a snad i to počasí vyjde :thumbup:

g-relax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#29 » čtv 1. zář 2022, 18:42

Brokovnice Balikli STRANGER TRX 33 - zbraň do osudí Mistrovství ČR LOS 2022 od hlavního partnera PRODEJ-ZBRANÍ.CZ a navíc poukaz na aplikaci Cerakote na závěr krátké zbraně

Obrázek
Obrázek

g-relax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#30 » pát 2. zář 2022, 09:07

Laserový závěr pro AR15 od Laser Ammo - cena do osudí Mistrovství ČR LOS 2022 od hlavního partnera ARMED STORE a navíc 3x poukaz pro nákup a nalepení TALON Grips

Obrázek
Obrázek

Zpět na