CZUB Scorpion EVO 3 S1
Samonabíjecí pušky
- Letec 12
- Mr.Ant
- mobil-man
- Letec 12
- Letec 12
Příspěvek#623 » čtv 22. čer 2023, 14:57
PetKar: hledal jsem taky nějaké informace a zdá se, že ti co ji mají vnímají jen velmi malé, nebo takřka žádné zlepšení. Někdo je nadšen, většina doufá spíš ve zvýšení spolehlivosti a bere ji třeba i jako pojistku před nechtěnou explozí když používají binární spoušť. Jeden z uživatelů se zmiňoval, že si ji opatřil kvůli tlumiči, který by pak měl méně foukat do obličeje. V HBi prý zkoumali, jestli by nešlo s tou pružinou něco dělat, ale po zkouškách dospěli k závěru, že silnější pružina moc nepomůže a pružinový systém (něco jako DPMS) se tam nevleze.
Docela mě udivuje, že někdo nezkusil nalepit na zadní čelo závěru tlustší gumu, která by sloužila jako nárazník. Podle mě by to bylo poznat víc než silná pružina. Případně kombinace.
Docela mě udivuje, že někdo nezkusil nalepit na zadní čelo závěru tlustší gumu, která by sloužila jako nárazník. Podle mě by to bylo poznat víc než silná pružina. Případně kombinace.
- Letec 12
Příspěvek#624 » čtv 22. čer 2023, 15:04
Mr.Ant píše:Myslíš, že kus gumy na konci a magnet stoji za 2 litry?
Jde i o ten kovový kloub /zámek na přednímkonci pažby. Pokud ji hodně požíváš, dojde k vykvedlání zámku a pažba pak má docel nepříjemný stranový vakl. Pro příležitostné střelce podle mě nepodstané. Pro náročný trénink, nebo OZ to smysl dává. Jeslti to stojí za 2 litry si musí každý zhodnotit sám.
- rarach89
Příspěvek#625 » čtv 22. čer 2023, 19:09
Tak hlavně to kupovat přes konfigurátor kvůli lepší sklopce je nesmysl. V Habrestu člověk dostane 1000ks střeliva a slevu 20% na optiku + doprava zdarma. Jen je pak potřeba dokoupit použitelné zásobníky a já jsem objednal i tu přední opěrku origo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- FájfSevn
Příspěvek#626 » čtv 22. čer 2023, 20:59
rarach89 píše:Tak hlavně to kupovat přes konfigurátor kvůli lepší sklopce je nesmysl. V Habrestu člověk dostane 1000ks střeliva a slevu 20% na optiku + doprava zdarma. Jen je pak potřeba dokoupit použitelné zásobníky a já jsem objednal i tu přední opěrku origo.
Jj, v Habrestu sem objednal i s kolimátorem, otázka je, jestli se na mě dostane. Akce mi přišla na mail a skočila do spamu, tak sem pozdě zareagoval

- rarach89
Příspěvek#627 » pát 23. čer 2023, 02:34
Já o tom věděl, ale vždycky mi trvá než se rozhodnu. Objednal jsem asi 10 dní po začátku akce a to 22.5. a cca o 3 dny později vyskočilo na e-shopu info, že objednávky od asi 5462 budou až 15.8. a moje objednávka byla 5475. Dovezeno 17.6. ve 14 hodin domu. Teď to byla asi čtvrtá vlna a podle fotky asi 90ks. Takže bych to neviděl s dodáním nějak černě. Jen mi přijde, že okolo toho zbrojovka dělá divadlo, protože můj kousek je 2022 a další dva lidi vím 2022 a 2023 a zbrojovka dodává postupně z důvodu toho, že se to musí teprve vyrobit. Spíš měli nacpaný sklady a nikdo to nechtěl, tak udělali akci a je v tom i nějaká výhoda pro prodejce podle toho kdo prodá nejvíc.
- Letec 12
Příspěvek#628 » pát 23. čer 2023, 07:35
Jen úvaha, ale podle toho co píšeš se zdá, že prvotním plánem CZUB bylo vyprodat sklady (i z okolních zemí) a zbavit se starého EVO 3 než příjde na podzim novinka (min. do Evropy). Tomu by odpovídaly ty staré zásobníky a loňská výrovní čísla. V US už nějakou dobu prodávají variantu 3+ a to i v dlouhé a ta už se po koupi tunit nemusí (ručka, předpažbí) a je ovládáním víc podobná AR. Po 12 letech na trhu je už tak nějak nejvyšší čas na změnu.. Akci asi podle předchozích nízkých ročních prodejů neodhadli. Možná si v CZ myslelli, že bude zájem nanejvýš o pár desítek kusů, ale že tím zahltí trh asi nečekal nikdo.
Ještě otázka. Za jak dlouho se ti po objednání ozvali a potvrdili novou cenu?
Ještě otázka. Za jak dlouho se ti po objednání ozvali a potvrdili novou cenu?
- FájfSevn
Příspěvek#629 » pát 23. čer 2023, 07:48
rarach89 píše:Já o tom věděl, ale vždycky mi trvá než se rozhodnu. Objednal jsem asi 10 dní po začátku akce a to 22.5. a cca o 3 dny později vyskočilo na e-shopu info, že objednávky od asi 5462 budou až 15.8. a moje objednávka byla 5475. Dovezeno 17.6. ve 14 hodin domu. Teď to byla asi čtvrtá vlna a podle fotky asi 90ks. Takže bych to neviděl s dodáním nějak černě. Jen mi přijde, že okolo toho zbrojovka dělá divadlo, protože můj kousek je 2022 a další dva lidi vím 2022 a 2023 a zbrojovka dodává postupně z důvodu toho, že se to musí teprve vyrobit. Spíš měli nacpaný sklady a nikdo to nechtěl, tak udělali akci a je v tom i nějaká výhoda pro prodejce podle toho kdo prodá nejvíc.
22.5. je ještě dobrý, ja to objednával 15.6

- sokar
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva