Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.
-
kolemjdoucí - Příspěvky: 895
- kolemjdoucí
Příspěvek#3286 » pát 5. led 2024, 06:55
Do postele jedině tohle: https://www.youtube.com/watch?v=IRUw3R5kZtk&t=39s
Jen může být problém, když si do toho v noci drbneš hlavou.

- Jalovicka
Příspěvek#3287 » pát 5. led 2024, 09:51
kiv61 píše:Cosi jako trezor na kvéry "do postele" za 18k mi nedává moc smysl ale každého svobodná volba ...
Osobně bych preferoval do té postele raději něco blonďatýho a zbraň(ě) umístit do klasického trezoru za 6-8k ...
Rozumím, bohužel na jiný trezor v bytě moc místa nemám a plánuji si nechat vyrobit novou manželskou postel, tak že bych to do ní nějak nechal zakomponovat (děti, návštevy atp.)
Jinak cena 18k mě taky děsí, ale nic jiného jsem nenašel, a proto to zkouším tady, jestl iněkdo nemáte nějaký tip

- Jalovicka
- Jalovicka
Příspěvek#3291 » pát 5. led 2024, 14:27
kolemjdoucí píše:Pokud to bude v posteli, můžeš narazit na problém s vlhkostí. Kdo měl uzavřenou postel s úložným prostorem, určitě to zná.
Díky za podnět, to mě nenapadlo. Myslíš vlhkostí v trezoru, nebo že se začně okolo trezoru přimo v posteli akumulovat vlhkost a pár, která pak může degradovat dřevo v posteli?
Pokud to prvni, tak občasné vyvětrání může pomoci, bych řekl, byť jsem se s tímhle problémem ještě neměl šanci setkat.
- audis
Příspěvek#3292 » pát 5. led 2024, 14:58
kolemjdoucí píše:Pokud to bude v posteli, můžeš narazit na problém s vlhkostí. Kdo měl uzavřenou postel s úložným prostorem, určitě to zná.
Mám uzavřenou a neznám to . (bytový dům, pode mnou byt).
Kolemjdoucí možná myslel postel v přízemí, kde podlahy jsou od země málo izolovaný (a v ložnici bude kláda jak svina od země. Pak si nejistě vlhkost (popř až drobné viditelné roseni) dokážu představit. Ale to představa ložnice ve stanu. Nevím jak to kolemjdoucí myslel.
- MojeTikka
Příspěvek#3293 » pát 5. led 2024, 17:11
kolemjdoucí píše:Do postele jedině tohle: https://www.youtube.com/watch?v=IRUw3R5kZtk&t=39sJen může být problém, když si do toho v noci drbneš hlavou.
![]()
Co ty, ale uplne vidim, jak nekdo drti svoji pacifistickou lepsi pulku a ona tesne pres orgasmem dostane broknou po palici

-
kolemjdoucí - Příspěvky: 895
- kolemjdoucí
Příspěvek#3294 » pát 5. led 2024, 19:30
Jalovicka píše:Díky za podnět, to mě nenapadlo. Myslíš vlhkostí v trezoru, nebo že se začně okolo trezoru přimo v posteli akumulovat vlhkost a pár, která pak může degradovat dřevo v posteli?
Pokud to prvni, tak občasné vyvětrání může pomoci, bych řekl, byť jsem se s tímhle problémem ještě neměl šanci setkat.
Myslím to, když je prostor pod postelí neprodyšně uzavřený. Mám zkušenost z rodinného domu, kde byla vyšší vlhkost, a kde bylo potřeba právě větrat. Pokud si budeš postel navrhovat sám, tak už se s tím může počítat a udělat průduchy, aby prostor přirozeně ventiloval.
- MojeTikka
Příspěvek#3295 » pát 5. led 2024, 20:21
V posteli se fura lidi poti, nebo alespon odparuje telesnou vlhkost. Para uvolnena z lidskeho tela se ochladi a klesa dolu, takze pod posteli muze byt vlhko celkem snadno a ani to nemusi byt z duvodu chladne podlahy. Je potreba si uvedomit, ze lidske telo vyzaruje priblizne 60 W tepla a s teplem jde vlhkost (proto je v lete vlhci vzduch, nez v zime, protoze v lete obsahuje vice vodni pary). Jednoducha fyzika.
-
antonspelec - Příspěvky: 1239
- antonspelec
Příspěvek#3296 » stř 17. led 2024, 20:59
Ahoj vsem,
vybiram trezor tridy I, vnejsi rozmery:
vyska: 120-150 cm
sirka: 60 cm
hloubka: 45-60 cm
hmotnost: omezeni nemam
neco jako tohle, co uz mam doma:
https://www.trezory-celakovice.cz/skrin ... tun-4-1-e/
Vnitrek trezoru zadne police, jen prostor na dlouhe zbrane a ten drzak, co se nalepi na zadni stenu, aby se o nej daly zbrane oprit. Eventualne v pripade te vysky kolem 150 cm horni uzamylatelna schranka
Zamek idealne elektronicky.
Poptavam i dovoz a nastehovani v ramci Prahy a ukotveni do zdi/podlahy.
Mate nekdo prosim tip na nejake alternativy? Samozrejme, ze cim nizsi cena, tim lepe.
vybiram trezor tridy I, vnejsi rozmery:
vyska: 120-150 cm
sirka: 60 cm
hloubka: 45-60 cm
hmotnost: omezeni nemam
neco jako tohle, co uz mam doma:
https://www.trezory-celakovice.cz/skrin ... tun-4-1-e/
Vnitrek trezoru zadne police, jen prostor na dlouhe zbrane a ten drzak, co se nalepi na zadni stenu, aby se o nej daly zbrane oprit. Eventualne v pripade te vysky kolem 150 cm horni uzamylatelna schranka
Zamek idealne elektronicky.
Poptavam i dovoz a nastehovani v ramci Prahy a ukotveni do zdi/podlahy.
Mate nekdo prosim tip na nejake alternativy? Samozrejme, ze cim nizsi cena, tim lepe.
- LK
- erteple
Příspěvek#3300 » sob 17. úno 2024, 02:04
Řešilo se to tu i dřív s tím, že soused pod tebou může odebrat zeď, udělat brutální díru do nosné atd nebo že někdy se na beton do paneláků dostal i zmetek materiál. Ale nic se nevyřešilo - na nikoho to zatím nepadlo, ale možná bz mohlo. Já když viděl pri rekonstrukci, kokik písku mi navezli zedníci doprostřed dřevěné podlahy stoletého domu (patro), tak se asi už nebojím. Je pravda, že to tam stálo měsíc/dva, ale určitě přes metr, takže 1,6 tuny. To devadesatikilovy trezor nepřekoná, kord pokud je u zdi...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí