Dobrovolné vojenské cvičení pro studety SŠ
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#76 » stř 19. čer 2024, 16:29
jezekif píše:Sarkafarko, odkud jsi čerpal ohledně těch počtů? Protože Vidlák píše jen o počtech lízátek, nikoliv o částce za kolik se nakupovalo, ani o celkové částce. A jinde jsem žádné částky taky nenašel. Nebo snad Vidlák článek později editoval? To by vnášelo do celé záležitosti podstatně jiné světlo.
Právě, že zmiňovaný článek je tím, že postrádá jakékoli ozdrojování předkládaných info, tak jsem si tu smlouvu dohledal. Pakliže byla řeč o této https://smlouvy.gov.cz/smlouva/28670895?backlink=6h8bl , kterážto jako jediná zmiňuje fantanylová llízátka. A poté jsem si našel i na US webech běžnou MC, to se mi teď už nechce znovu hledat, každopádně bylo něco okolo těch 110 USD za kus. A pak už je to fakt jednoduchá matematika. Zmiňovaný informační zdroj jsem doposud neznal(nebudu asi cílová skupina

-
- Sarkafarka.Loupeznik
- Sobiho
Příspěvek#78 » stř 19. čer 2024, 16:36
Tak oni přímo nelžou. Jen něco opomenou, jiné zase zdůrazňují a dávají do nesmyslných souvislostí. Vybírají si účelová témata a těma nás pak krmí. Vybírají si "experty" a jejich závěry nás krmí.
Tak třeba články o Chorvatsku... humoristický plátek rusa Mitrofanova atd.
Třeba tohle je hodně dobrý bizár... a odborník je pán, který je velmi dobře znám ve svém oboru (a to velmi negativně, nikdy na LZS nepůsobil, ale zde je odborník na LZS
) tohle je typický nesmyslný a podle mne lživý článek, který má vytvářet názor. A je to fakt regulérní blbost. Vybral jsem ho protože je aktuální a nedávno vydaný.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v- ... MTZieXRlcw
Tak třeba články o Chorvatsku... humoristický plátek rusa Mitrofanova atd.
Třeba tohle je hodně dobrý bizár... a odborník je pán, který je velmi dobře znám ve svém oboru (a to velmi negativně, nikdy na LZS nepůsobil, ale zde je odborník na LZS

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v- ... MTZieXRlcw
-
- Sarkafarka.Loupeznik
- Sobiho
Příspěvek#81 » stř 19. čer 2024, 20:10
No tak to nebyl jeho první konflikt s UCL, ano z Hřenska ho vyhodili, protože pán nerespektuje základní pravidla a neumí se chovat. To co píše o Augustách je holý nesmysl a i to o LZS, kterou nikdy nedělal. Jen si propaguje svůj byznys. Ano, celkově je velmi negativně vnímám a LZS rozumí jako koza petrželi. Podle článku je prakticky podle toho neználka špatně. A ta smlouva co má s HZS MSK je taky pěkně podivná. Takže článek vyzní naprosto odlišně, než jaká je realita. Ať si provozuje Aerotaxi a necpe tam, kde na to nemá a nešíří nesmysly.
- Sobiho
Příspěvek#82 » stř 19. čer 2024, 20:14
Jen doplním, že lital bez oprávnění. A navíc, prestupek proti CL platí, jen mu snížili sankci na napomenutí, které má druhé v řadě. Člověk bez řidičáku C si taky nemůže vzít Tatru a jet někam hasit, protože má nějaký pocit. Kdyby se něco stalo, byl by to průšvih pro další lidi, proto ho odtamtud vyhodili.
- Sedmej
Příspěvek#83 » stř 19. čer 2024, 20:28
Letec 12: Úspěch je podle mě dán už tím zájmem. Kolik procent z nich následně vstoupí reálně do AČR je věc druhá. Ale to, že tu budou mladý lidi s takovým kurzem považuju za úspěch.
Určitě jsem to nemyslel tak, že bych považoval za úspěch, kdyby se přihlásil jeden. To opravdu ne.
Určitě jsem to nemyslel tak, že bych považoval za úspěch, kdyby se přihlásil jeden. To opravdu ne.

- MojeTikka
Příspěvek#84 » čtv 20. čer 2024, 04:44
Sarkafarka.Loupeznik píše:MojeTikka píše:Smarja, jen to ne. Radeji kdyztak napis, kde psali pravdu. To bude kratsi.
Klidně stačí jen dva exemplární příklady. Prosím, vybereš nějaké konkrétní?
Hrabni si do archivu kovitove hysterie, tam toho najdes,co tvoje hrdlo raci. Napriklad.
-
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#85 » čtv 20. čer 2024, 05:33
Sobiho píše:No tak to nebyl jeho první konflikt s UCL, ano z Hřenska ho vyhodili, protože pán nerespektuje základní pravidla a neumí se chovat. To co píše o Augustách je holý nesmysl a i to o LZS, kterou nikdy nedělal. Jen si propaguje svůj byznys. Ano, celkově je velmi negativně vnímám a LZS rozumí jako koza petrželi. Podle článku je prakticky podle toho neználka špatně. A ta smlouva co má s HZS MSK je taky pěkně podivná. Takže článek vyzní naprosto odlišně, než jaká je realita. Ať si provozuje Aerotaxi a necpe tam, kde na to nemá a nešíří nesmysly.
Možná čtu jiný článek, možná neumím číst, ale já tam nemohu najít žádný "hejt" na LZS. Čtu že vláda zvažuje nákup moderních vrtulníků, že bude vypsána soutěž, že se jí účastní nějaký počet zájemců o dodávku a asi o dvou vypsal jejich přednosti s tím, že stávající stroje něco z toho neumí(to nevím, to je možná ta lež že se lékař nyní nemůže spouštět přímo z paluby na navijáku?). Jinak se ale jako laická veřejnost po přečtení nedomnívám, že by v současnosti mělo být s LZS něco v nepořádku.
-
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#86 » čtv 20. čer 2024, 05:34
MojeTikka píše:Sarkafarka.Loupeznik píše:MojeTikka píše:Smarja, jen to ne. Radeji kdyztak napis, kde psali pravdu. To bude kratsi.
Klidně stačí jen dva exemplární příklady. Prosím, vybereš nějaké konkrétní?
Hrabni si do archivu kovitove hysterie, tam toho najdes,co tvoje hrdlo raci. Napriklad.
Slušně jsem poprosil o 2 příklady, pochopitelně bych očekával i relevantní důkazy uvedeného lhaní. Takže promiň, tvé "doporučení" nemohu brát jako odpověď.
- MojeTikka
Příspěvek#87 » čtv 20. čer 2024, 06:58
A ja ti slusne rikam, ze nejsem tvoje sekretarka, takze si to muzes najit sam. Pokud media sledujes pravidelne a funguje ti pamet, pak si jiste vybavis ony tecky, neonemocneni po ockovani, nebezpecnost neockovanych a dalsi lzi, ktere byly naprosto spolehlive vyvraceny. Dokonce staci si najit casovou posloupnost a zjistis, ze si protireci Novinky samy se sebou, jen s casovym odstupem. Pokud tomu neveris, tvoje vec a je mi to jedno.
- Lonestar
Příspěvek#90 » čtv 20. čer 2024, 07:18
Sarkafarka.Loupeznik - Seznam a Novinky jsou z jedné stáje, ne?
Tak tady máš jednu čerstvou ukázku jejich "čisté a nezkreslené pravdy"
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... lni-254170
Tak tady máš jednu čerstvou ukázku jejich "čisté a nezkreslené pravdy"

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... lni-254170
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa