CZ Shadow 2
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1442
- Jarda.Jezek
Příspěvek#1366 » sob 22. čer 2024, 18:00
Jasně že to srovnat jde. Třeba takhle:
https://www.handgunhero.com/compare/glo ... z-shadow-2
https://www.handgunhero.com/compare/glo ... z-shadow-2
- Embory
Příspěvek#1367 » sob 22. čer 2024, 21:26
Ono uprimne kdyz jsem zvazoval plastaka,tak jsem mel v hledacku G19 gen5,glock 45 a CZ P-10C.Uz kdyz jsem je byl porovnat v prodej e,tak jsem s naprostou jistotou vyradil G19gen5.Sjizdel mi uz pri drzeni malicek.Tam udelal Glock vazne chybu a ten naznak magwelu se nepovedl.Zlata gen3.Do uzsiho vyberu se dostal G45 mos a P10C OR.No a nemusim rikat,ze u me prevladla jistota drzeni jasne u P10C a spoust byla taky jasne pro P10C.A to me v prodejne zrazovali,ze glock je glock.A to mam i jineho glocka.Proste P10C pro me byla bez zavahani jasna volba.Nemel jsem s ni uplne bezstarostnou jizdu po oblaccich,ale odladil jsem a jsem nad miru spokojenej.
Myslim ze G45 jde srovnavat s P10C.S shadow2 opravdu spolecneho moc nema.Pujc si nekolik zbrani na strelnici.To je nejlepsi investice na zacatku pred koupi cehokoliv.
Myslim ze G45 jde srovnavat s P10C.S shadow2 opravdu spolecneho moc nema.Pujc si nekolik zbrani na strelnici.To je nejlepsi investice na zacatku pred koupi cehokoliv.
- rapolik21
Příspěvek#1368 » stř 20. lis 2024, 12:00
Mohl bych poprosit o osobní zkušenosti ty, kteří měnili bicí a zápalníkovou pružinu za lehčí? Např Eemann Tech nebo třeba od E. Grauffela Ultimate pružiny. Měli jste problém s odpalováním? Museli jste případně měnit úderník za prodloužený? Rád bych si zlepšil první ránu z DA, ale nechci mít pak problém s odpalováním...
- ossan81
Příspěvek#1369 » stř 20. lis 2024, 12:30
Mám #10 od Seboweapons, dodává ji rovnou se slabší zápalníkovou pružinou. Samotný zápalník mám tovární. Nikdy jsem neměl žádný light strike (za cca 30k ran) ani s továrním střelivem, ani se svýma přebíjenkama. Měním ji preventivně zhruba jednou za půl roku (ano, je to nejspíš moc často, ale vzhledem k množství závodů a tréninků mi to přijde adekvátní a riskovat závady kvůli haléřové položce se mi nechce).
- MRBLUE
Příspěvek#1370 » stř 20. lis 2024, 14:09
Ked som pouzival 11 lb. od Seba tak som ani nemenil udernikovu pruzinu a odpalovala vsetko. Asi dva roky dozadu som dal slabsiu 9 alebo 10 lb. od Seba (uz si nepamatam) a pre istotu som dal slabsiu aj pod udernik. Pretekam, trenujem, susim a odpaluje v pohode. Kym vsetko funguje tak nic preventivne nemenim.
- Albert
Příspěvek#1371 » stř 20. lis 2024, 16:54
Mám:
CZ SP-01 Shadow Orange
CZ Shadow 2
CZ Shadow 2 OR Orange
Ve všech mám bicí pružinu 7 lb a slabší pružinu úderníku. Funguje bez závad.
Ale (!!!) stalo se mi před pár lety ještě s CZ 75 TS Orange, kde jsem měl 9 lb bicí a slabší úderníkovou, že se vyskytla nějaká várka zápalek od S&B která byla tvrdší a neodpalovalo. Každá třetí, čtvrtá. Od té doby nepoužívám zápalky S&B a používám Fiocchy (ty jsou z nějakýho bláta, fakt měkké).
Takže tak... V každém případě bych pro jistotu dal slabší úderníkovou a doufal že nenarazíš na várku tvrdých zápalek..
CZ SP-01 Shadow Orange
CZ Shadow 2
CZ Shadow 2 OR Orange
Ve všech mám bicí pružinu 7 lb a slabší pružinu úderníku. Funguje bez závad.
Ale (!!!) stalo se mi před pár lety ještě s CZ 75 TS Orange, kde jsem měl 9 lb bicí a slabší úderníkovou, že se vyskytla nějaká várka zápalek od S&B která byla tvrdší a neodpalovalo. Každá třetí, čtvrtá. Od té doby nepoužívám zápalky S&B a používám Fiocchy (ty jsou z nějakýho bláta, fakt měkké).
Takže tak... V každém případě bych pro jistotu dal slabší úderníkovou a doufal že nenarazíš na várku tvrdých zápalek..
- rapolik21
- monk
- Embory
Příspěvek#1374 » sob 23. lis 2024, 19:18
rapolik21 píše:Mohl bych poprosit o osobní zkušenosti ty, kteří měnili bicí a zápalníkovou pružinu za lehčí? Např Eemann Tech nebo třeba od E. Grauffela Ultimate pružiny. Měli jste problém s odpalováním? Museli jste případně měnit úderník za prodloužený? Rád bych si zlepšil první ránu z DA, ale nechci mít pak problém s odpalováním...
Mam od seboweapons celou sadu pruzin 10 + 10 ,zapalnik kratky original a zere zatim vse co jsem nakoupil.Vcetne Alsa.Zapalky v koupenych prebijenkach SB.Tovarni 115-124 SB,SB-HP,Geco,Magtech,Magtech HP bez zavady.Mam gumovou podlozku pod vratnou pruzinou 3,5mm.Spoust eemanntech v SA i DA.Nemuzu si vynachvalit.Nemenil jsem jen pruzinu pod vypoustenim zasobniku.Mam prodlouzeny lokgrips mosaz ten tvarovany na prst,takze mi prisla pruzina zbytecna.
Sada 9 +10 uz je pry vybirava.Osobni zkusenost mam ale jen se sadou 10 + 10.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1442
- Jarda.Jezek
Příspěvek#1376 » ned 1. pro 2024, 19:28
https://shadow2.czub.cz/cs/cz-shadow-2-target/
Objevil jsem to teď a koukám, co se tu píše a ono nic. Nikdo nic.
Podle popisu a obrázků to vypadá překvapivě dobře.
5" i 6". Spoušť nastavitelná ve 4 rozměrech. Tři zásobníky, dodatečná zátěž, pěkné hledí a cena 42 tisíc. Jestli uložení hlavně bude slušné, vůle konzistentní a chod spouště kultivovaný, budou tomu stačit přidat jen slušné střenky a bude to velká konkurence pro KMR i Zeku.
4mm reset a chod spouště mi přijde ale dlouhý. V Greuffelově ruce se klopí až moc. Tlačítko vypouštění zásobníku mi přijde hodně špatné, ale bude záležet, kam komu vyjdou prsty. Opěrka palce chybí.
Stejně se na to půjdu podívat, hlavně kvůli spoušti, jestli už za to stojí.
Objevil jsem to teď a koukám, co se tu píše a ono nic. Nikdo nic.
Podle popisu a obrázků to vypadá překvapivě dobře.
5" i 6". Spoušť nastavitelná ve 4 rozměrech. Tři zásobníky, dodatečná zátěž, pěkné hledí a cena 42 tisíc. Jestli uložení hlavně bude slušné, vůle konzistentní a chod spouště kultivovaný, budou tomu stačit přidat jen slušné střenky a bude to velká konkurence pro KMR i Zeku.
4mm reset a chod spouště mi přijde ale dlouhý. V Greuffelově ruce se klopí až moc. Tlačítko vypouštění zásobníku mi přijde hodně špatné, ale bude záležet, kam komu vyjdou prsty. Opěrka palce chybí.
Stejně se na to půjdu podívat, hlavně kvůli spoušti, jestli už za to stojí.
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#1379 » pon 2. pro 2024, 09:33
Díky za info. Už neberu zprofanované časopisy, tak mi řada kousků uniká. Z toho co vidím na netu, tak třecí plochy rozhodně broušené nevypadají, ale není nic snazšího než se vypravit do CZUB prodejny Praha. Po zklamání z S2 CZUB zrovna nemiluju, ale musím být upřímný a tohle se mi na první pohled docela líbí 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí