Reloading tracker

Co jinam nepatří...

Redsnake

Příspěvek#76 » pon 13. led 2025, 11:30

Na webu je ke stažení nová verze aplikace Shooting Companion ve verzi 1.1.3 - je tam přeorganizované úvodní menu, přidaná možnost zapnout si hlídání skladové zásoby dle kalibru.

Viz video
Shooting companion 1.1.3
https://www.youtube.com/watch?v=nUpsTdfQUZU

Redsnake

Příspěvek#77 » pát 17. led 2025, 21:14

Přidán softdelete pro náboje a zbraně, budou následovat přebíjecí komponenty. Lze tak tedy entitu smazat aby nepřekážela ale třeba střelecké záznamy na to navázané se budou dále bez problémů zobrazovat dále a ID entity zůstane obsazeno, takže jej nemůže dostat jiná entita a způsobovat nekonzistence.

Obrázek
Obrázek

Redsnake

Příspěvek#78 » pon 20. led 2025, 13:16

Byl jsem snad poprvé od začátku vývoje RT na střelnic (vím, ostuda) a vyplynul z toho drobnej bugfixing appky a novinka na webu.

Takže na webu je ke stažení nová verze appky - opravena chyba, že pokud jste otočili terč v aplikaci a uložili jej bez měření MOA tak se neuložila správně natočená verze terče.
Ke stažení tedy 1.1.4

Drobný změna proběhla i na webu. Aktuálně index přebíjených nábojů zobrazoval rychlost která se tam dostala vlastně při vývoji navážky nebo přimým zadáním při vytváření náboje. To zůstává a má to tuto ikonku

Obrázek
Chtěl jsem ale přidat možnost evidovat u jedné laborace více měření, například pro mou existující laboraci chci mít měření za určitých teplot, z různých nadmořských výšek, z různých zbraní...
A tak jsem přidal novou možnost -v akcích je nově "Add chronograph data" které otevírá nové modální okno (podporuje přímo vložení texťáku ctrl c +ctrl v nebo drag and drop či přímý výběr souboru)
Obrázek

Sloupec Velocity pak v případě, že jsou takto přidaná další měření zobrazuje průměrnou rychlost ze všech těchto měření plus ikonku.
Obrázek

pokud existuje více měření pro náboj počítá se průměrem i SD

Redsnake

Příspěvek#79 » pát 24. led 2025, 18:27

Pár drobností - novinek

Pokud jsem vytvořil finální navážku z žebříku navážek (Load development) a později jsem chtěl vyzkoušet jinou navážku ze stejného žebříku, musel jsem složitě dohledávat, z kterého Load developmentu daná navážka pochází. Tento proces byl zbytečně zdlouhavý a nepohodlný.

Přidal jsem k nábojům, které vznikly v rámci Load developmentu, proklik přímo na jejich vývoj. Díky tomu je přepínání mezi navážkami mnohem rychlejší a intuitivnější.
Obrázek

A ještě drobnost - pokud si někdo myslel, že střílím .38 special wadcutter za 1,42kč, tak bohužel :D Jen když chyběla cena nějaké komponenty, tak to systém nedával nijak najevo a tvářil se, že tohle je konečná cena náboje. Takže opraveno, systém nyní upozorní na chybějící cenu komponenty a vypíše v tooltipu i která komponenta nemá nastavenou cenu.
Obrázek

U nábojů s kompletníma cenama se tam v tooltipu zobrazuje rozpad ceny
Obrázek

311_Mart

Příspěvek#80 » pát 24. led 2025, 18:35

Smekám a tleskám.

Redsnake

Příspěvek#81 » pát 24. led 2025, 18:38

Dekuji!

Redsnake

Příspěvek#82 » pát 24. led 2025, 20:09

Ještě drobnost, všechny ty komponenty jsou nově prokliknutelné, takže klik na prach mi otevře editaci prachu, klik na střelu otevře editaci střely atd. Také je komponenta s nekompletními údaji podbarvena rozdílnou barvou a tooltip napovídá co s tím.

Obrázek

Redsnake

Příspěvek#83 » pát 24. led 2025, 22:12

přepracovanej předvýběr při importu z Gordon Reloading Tools, snad je lépe vidět jaké komponenty se vytvářejí znova, které se používají z existujících, nad vším by měl mít uživatel větší kontrolu...
2025-01-24 22.09.57 www.reloading-tracker.cz 8d4d8db9b358.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Redsnake

Příspěvek#84 » pon 27. led 2025, 15:50

Původně jsem to neměl v plánu, ale přepracoval jsem v aplikaci sekci pro skladové zásoby a nově tedy jde přímo z aplikace upravovat skladové množství střel, prachu, zápalek a nábojnic. Takže za tímto účelem už není nutné lézt na web.

Screenshot_20250127_154818.png

Redsnake

Příspěvek#85 » pon 27. led 2025, 20:16

Dostupná nová verze aplikace Reloading Tracker 1.1.6

Přidána podpora offline cachování fotek terčů. Fotografie se ukládají do mezipaměti, což umožňuje jejich dostupnost bez připojení k internetu a rychlejší načítání.
Přidána podpora offline cachování záznamů střeleckého deníku. Historie střelby je nyní dostupná i offline, s nižšími nároky na datové přenosy.

Redsnake

Příspěvek#86 » úte 28. led 2025, 09:37

Jen taková drobnost - přesnost a terče dostaly update a sdílejí společnou kolonku v přehledu.
Obrázek

Redsnake

Příspěvek#87 » stř 29. led 2025, 16:06

Mám připravenou takovou drobnost, nově půjde aktualizovat na novou verzi appky přímo z aplikace. Takže už nebude nutné lézt na web a stahovat apk takhle zdlouhavě.
Obrázek

Redsnake

Příspěvek#88 » stř 29. led 2025, 21:15

1.1.8 ke stažení - https://www.reloading-tracker.cz/downlo ... _1.1.8.apk

Na dashboardu přibyl přehled nábojů dle kalibru, jsou tam souhrnně všechny, přebíjené, s proklikem na detail náboje.
Screenshot_20250129_211141.jpg

Hankye

Příspěvek#89 » pát 31. led 2025, 12:51

Ahoj. Protože máme lis v několika lidech, dost o tý aplikaci přemejšlíme. - strašně by to usnadnilo skladový hospodářství. Co nás trochu odrazuje je to, že ty data jsou prostě v cloudu. Je šance čerpat ty data z nějakýho CSV co by bylo umístěný lokálně? Máme tak trochu averzi posílat tyhle citlivější věci ven. Díky

Redsnake

Příspěvek#90 » pát 31. led 2025, 12:54

Ahoj, bohužel, aktuálně to funguje pouze jako webová aplikace na kterou je přes API napojená mobilní aplikace. Obavy samozřejmě chápu, co se týká bezpečnosti snažím se dělat maximum. Faktem je, že z osobních dat uchovávám pouze e-mail uživatele.

Zpět na