26.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

PaF

Příspěvek#31 » sob 26. led 2013, 20:16

Diky vsem organizatorum. Luxusni zavod... :thumbup:

Iza

Příspěvek#32 » sob 26. led 2013, 20:21

Vymenim bronzovou medaili MPi za bronzovou Re :-) Tondo mas svoji stribrnou u mne.
PS: a nemam procku na stage 3 :-)

Jindřich26

Příspěvek#33 » sob 26. led 2013, 22:27

Tento závod si opravdu zaslouží pochvalu, kde se pro svoji jednoduchost nechá vytvořit nespočet dětinských chyb. Děkuji realizačnímu týmu za vykonanou práci a pevně věřím , že nás spokojených je spousta.

kilokilodelta

Příspěvek#34 » ned 27. led 2013, 08:09

Prosím poctivého nálezce o informaci, kde se nachází na střelnici mnou zapomenutá šedá bunda Primaloft. Děkuji. Odměna.

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » ned 27. led 2013, 08:59

mmyslím že tam něco zůstalo na věšáku v hospůdce podívám se a budu chytřejší... kdyžtak mi po 11hod cinkni na tel 733765964 a hned ti zdělím aktuání stav jestli tvá bunda je přítomná či není..

P.S odměny nepříjmáme v případě nálezu páč je to u nás na střelnic samozdřejmností, když se něco najde po závodech, tak se tu uschovává pro případného majitele co se potom začne schánět...

jedu tam uklízet na veřejnost od 12hod, takže klidně od 11 volej to už budem chytřejší, žena vříská že neco šedého tam viselo, takže na 99% je stále na místě kde jsi ji zanechal..

drevomorka2

Příspěvek#36 » ned 27. led 2013, 09:33

Jéje,ted jsem koukal na video a rozhodčí by si měli dávat pozor na timery ,aby nesnímaly jiné výstřely ,přičetli mi na stege 3. min 5 vteřin.to na rychlé stage udělalo -40 %.Ale to jen tak na okraj,střílíme pro radost .jinak super závod.

Clair

Příspěvek#37 » ned 27. led 2013, 13:55

Závod super, romantické padání sněhu to jen umocnilo. Mohla jsem si mezi zápisy vychutnávat dokonalosti každé vločky na rukavicích :-) Blbý jednoručky!! :-) Osobní rekord na levoručné situaci 29 nábojů při povinných 6 :-)

eab
Vedení LOS

Příspěvek#38 » ned 27. led 2013, 15:46

drevomorka2:
Ahoj V.,
co se týče timeru tak jsem si na to dával obzvláště velký pozor a po dostřílení každého závodníka jsem ho mikrofonem přitiskl k bundě (bez druků)... Každému jsem potom při zápisu ukázal displej s hodnotou. Takže nemám pocit, že bych dělal něco špatně.
Problém by mohl být u těch, kteří vybíjejí sami bez pokynu rozhodčího a tam by mohl timer vzít i cvaknutí závěru (proto je dobré po dostřílení stáhnout zbraň k tělu a vyčkat na povel k vybití - to už je timer v létě za zády a v zimě na bundě). To Tvůj problém snad nebyl a tak bych se chtěl kouknout na to zmíněné video se snahou najít, kde se stala chyba...

Jinak bych chtěl moc poděkovat všem závodníkům, kteří, ač to nebylo jejich povinností, pomáhali urychlit závod lepením terčů případně stavěním poprů či kyvky.

Pavel

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#39 » ned 27. led 2013, 17:44

kilokilo-pětikilo :-)

tvá bunda je stále na svém místě kde jsi ji zanechal, takže stačí si ji vyzvednout a nebo mohu zaslat balíkem pokud je to dálka kdyžtak se ozvi na tel.. viz příspěvek víše... Jirka

kilokilodelta

Příspěvek#40 » pon 28. led 2013, 08:18

děkuji uctivě za info a snahu ohledně bundy, ozvu se jiným komunikačním kanálem. :-)

drevomorka2

Příspěvek#41 » pon 28. led 2013, 18:28

Čau Pavle,nijak to neřeš,štavalo mě to asi 5 vteřin po shlédnutí.Video jestli chceš vidět tak ti pošlu odkaz.

kuba

Příspěvek#42 » pon 28. led 2013, 18:35

dej ho klidne sem :) rad se podivam jak to tam vypadalo.. spousta lidi jezdi s kamerou a nikdo nezverejnuje hruza :)

Ptak

Příspěvek#43 » pon 28. led 2013, 21:43

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#44 » pon 28. led 2013, 21:56

kuba/prava ruka :-) mrkni na FB střelnice Čekanice-Tábor, něco málo fotek tam máš..

vlasten

Příspěvek#45 » úte 29. led 2013, 08:47

Ptak: diky za foto. S tou lopatou mi to slusi :-) Kolegove v praci naznali, ze jsem jak popelar. :-D

Zpět na