GUNSBOOK

Co jinam nepatří...
CzechJoker

Příspěvek#31 » čtv 17. dub 2025, 15:22

Po moderátorech jsem chtěl kontakt na admina a smolík.

Redsnake

Příspěvek#32 » čtv 17. dub 2025, 15:28

Ja z toho pochopil to, ze ho sami nemaji.

JirkaCV

Příspěvek#33 » čtv 17. dub 2025, 15:37

V doménovém záznamu máte jméno i adresu. Takže stačí si jenom vzpomenout, kde se nachází nejbližší pošta ;)

audis

Příspěvek#34 » čtv 17. dub 2025, 15:58

Redsnake:
ty nechapes, že admin na to má lidi když to nechce dělat sam. Psal jsem funkce uspokojivě pro rejpaly.

Redsnake

Příspěvek#35 » čtv 17. dub 2025, 16:26

JirkaCV píše:V doménovém záznamu máte jméno i adresu. Takže stačí si jenom vzpomenout, kde se nachází nejbližší pošta ;)

Coz je firma ktera, pokud si pamatuji posledni diskuzi na toto tema spravne, nekomunikuje…

Nicmene to jsme se uz dost odchylili

Gimpel

Příspěvek#36 » čtv 17. dub 2025, 16:45

............. ,,Pokud chceš aktivně tvořit" ................

Sedmej - Co myslíš, psal jsem o udržení živého fóra a nebo o porušování to pravidel? :)

kolombo

Příspěvek#37 » čtv 17. dub 2025, 19:21

Nepřijde Vám, že jste trochu OT, když ve vlákně Gunsbook řešíte adminy pro tohle fórum?

Gunsbook se zvolna rozjíždí, tak uvidíme, co tam bude a jak rychle.

Za výhodu považuji, že je to jen pro registrované.

Jarda.Jezek

Příspěvek#38 » čtv 17. dub 2025, 19:34

A registrovat se může každý.

CzechJoker

Příspěvek#39 » čtv 17. dub 2025, 19:39

A ta výhoda spočívá v čem konkrétně? Ve falešném pocitu bezpečí, že jsi mezi svými?

Héfaistos

Příspěvek#40 » čtv 17. dub 2025, 19:48

kolombo píše:...Za výhodu považuji, že je to jen pro registrované.

Dneska se zvládne na sociální síť/fórum registrovat šestiletý děcko. Taktéž by mě tedy zajímala ta výhoda "jen pro registrované"...

Redsnake

Příspěvek#41 » čtv 17. dub 2025, 19:51

Je to o tom, ze samozrejme gunsbook nemuzou cist lidi z venku, bez registrace. Muzete mit privatni profil, takze nikdo krom vasich pratel (nebo dle nastaveni) nevidi co si tam pisete atd.
V tomhle ohledu je to dobry

Héfaistos

Příspěvek#42 » čtv 17. dub 2025, 19:55

Ok, a co lidem "z venku, bez registrace" brání se registrovat a hned si přečíst vše, co je veřejně přístupné? Pokud nic, tak jaký má ta registrace pro BFU smysl?

ante

Příspěvek#43 » čtv 17. dub 2025, 20:02

Tady to má především výhodu v tom, že si můžu jednoduše nastavit RSS odběr vláken který mne zajímají, popř novinek, takže mi to přijde jednoduše spolu se zprávama.

Podobnou funkcionalitu u Gunsbooku nevidim (možná blbě koukam) ale v principu nevidim ty dvě sítě nějak v protikladu, každá má jiné výhody a pokud a dokud je/bude zajímavý obsah. klidně budu číst obě. Když některá umře, půjdu zase jinam. Respektuju že jsou obě soukromým majetkem a jen vlastník má právo rozhodnout o jejich osudu.
Naposledy upravil(a) ante dne čtv 17. dub 2025, 20:09, celkem upraveno 1 x.

Redsnake

Příspěvek#44 » čtv 17. dub 2025, 20:06

Héfaistos píše:Ok, a co lidem "z venku, bez registrace" brání se registrovat a hned si přečíst vše, co je veřejně přístupné? Pokud nic, tak jaký má ta registrace pro BFU smysl?

No jasne, jenze kdyz se zaregistrujes a nebudes mne mit v pratelich tak si moc na me zdi treba nepoctes. Takze tam muzu sdilet info s okruhem mnou schvalenych lidi.

Co napisu do skupin to uz samozrejme muze cist kdo se zaregistruje, ale to je tak nejak stejne jako obecne psat nekam na internet, no

Jarda.Jezek

Příspěvek#45 » pát 18. dub 2025, 08:06

Achjo. Kdy konečně lidi pochopí, že sociální sítě nejsou pro ně, ale o nich, ne-li v důsledku přímo proti nim? Představa o sdílení něčeho jen s okruhem vybraných lidí je v takovém prostředí naprosto iluzorní a naivní.

Zpět na