MP5 original i klony

Samonabíjecí pušky

zarozak

Příspěvek#241 » stř 20. srp 2025, 08:23

Glock_Gaston píše:@DesertEagle
Tvoje máma šlape ulici :D
Já jsem popsal svoje reálné zkušenosti, kdy prostě POF nebylo opakovaně spolehlivé a to zejména ve full auto. To je fakt, který jsem zažil a nic na tom nezměníš. A když je to tvoje MP5 tak úžasně geniálně spolehlivé tak proč si v něm vyměnil veškerá střeva ? To si tady totiž někde vypisoval..

Ja bych tomu (POF) zivot taky nesveril :-) Ted uz to sice slape zatim bez problemu, ale trvalo to. Musely nastat i nejake drobne, ale ke spolehlivosti velmi dulezite zasahy do zbrane. Zbran ma slapat primo z krabice, pokud neslape, bude tam uz navzdy otaznik. Treba na Vityaze(saiga9) to proste ve spolehlivosti nema, tam by to bylo bez debat u me

DesertEagle

Příspěvek#242 » čtv 21. srp 2025, 08:36

Co jsi konkrétně upravoval .. ?

Walt

Příspěvek#243 » čtv 21. srp 2025, 13:55

POF miva problemy s pruzinou vytahovace, to se bezne vi. Po vymene strili spolehlive.

DesertEagle

Příspěvek#244 » sob 23. srp 2025, 11:19

Ostatně nářky udajných majitelů jsou stejně o ničem. Na zbran je standardní 24 měsíční záruka a všichni prodejci včetně ZS se k tomu staví docela statečně. Neni tady absolutně důvod plakat či dělat zásahy do zbraně. To jen tak na okraj ...

Radola Gajda

Příspěvek#245 » úte 26. srp 2025, 18:10

Pružina vytahovače je obecně po stránce životnosti slabší část konstrukce MP 5, to bych na POF asi nijak nevztahoval. V rámci profylaktiky by se měla měnit. Jestli je tam předepsaný konkrétní počet ran do výměny to si jistý nejsem. Kdosi z PČR mi kdysi tvrdil že by tam měla být pravidelná výměna na 3.000 ale je to převzatá informace.

Zpět na