Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Louba
Příspěvek#286 » pon 14. led 2013, 18:13
Evogunit píše:Rád bych si nechal obnovit povrchovku - rám - pojistka - kohout - spoušť - a nejsem si jistý materiálem...........
Rám Al /tedy u většiny z nás/ tedy eloxovat, to jsem doma nedělal a ani se do toho nehrnu. Vše ostatní je ocel tedy snadno pořešíš černění doma za pár kaček
- Kurgan
Příspěvek#287 » stř 23. led 2013, 22:40
Zdar,
tak taky na nějaký čas rozšířím vaše řady. Mám čerstvě zbroják a známý na mě převedl svou Berettku 71 vyrobenou 1979.
Co jsem tu tak postřehl, tak jste zmiňovali pouze DASTA pouzdra (krom tedy jednoho koženého). K téhle bohužel pouzdro není, takže budu potřebovat nějaké koupit. Dokonce si pohrávám i s myšlenkou výroby kydexového pouzdra. Používáte někdo něco jiného než DASTA pouzdro? Pokud ano, pak jaké?
tak taky na nějaký čas rozšířím vaše řady. Mám čerstvě zbroják a známý na mě převedl svou Berettku 71 vyrobenou 1979.
Co jsem tu tak postřehl, tak jste zmiňovali pouze DASTA pouzdra (krom tedy jednoho koženého). K téhle bohužel pouzdro není, takže budu potřebovat nějaké koupit. Dokonce si pohrávám i s myšlenkou výroby kydexového pouzdra. Používáte někdo něco jiného než DASTA pouzdro? Pokud ano, pak jaké?
- nytrak
Příspěvek#288 » čtv 24. led 2013, 21:42
Protože jsem zvyklý tahat spoustu věcí na opasku zvenku, nepoužívám pouzdro ale kapsičku, Je to tedy Dasta, ale snad to nebude vadit. Jmenuje se: Etuje zbrojní svislá na opasek
286-1 malá 13 x 19 cm
Brebera se do ní parádně vejde, zvenku jsou dvě kapsy na zásobníky, já mám jen jeden, tak ve druhé nosím nůž. Kdo zná produkci Dasty tak možná pozná že to není kapsa na doklady, jinak není poznat nic.
286-1 malá 13 x 19 cm
Brebera se do ní parádně vejde, zvenku jsou dvě kapsy na zásobníky, já mám jen jeden, tak ve druhé nosím nůž. Kdo zná produkci Dasty tak možná pozná že to není kapsa na doklady, jinak není poznat nic.
- TREW
Příspěvek#291 » sob 2. úno 2013, 20:43
Kurgan píše:Díky, ale nakonec jsem se opravdu rozhodl pro kydexové pouzdro. Jen si na něj budu muset chvíli počkat a bude trochu dražší.
A jaké jsi vybral, můžeš sem dát obrázek nebo odkaz?
Já jsem jednou dal náhodou Beretku do vnitřního pouzdra na Kevina od Dasty a od té doby ji tam nosím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Kurgan
Příspěvek#294 » stř 20. úno 2013, 17:04
Tak včera jsem si konečně vyzvedl hotové pouzdro. Nakonec jsem si nechal udělat i pouzdro na zásobník. Pouzdro jako takové je supr a nikde mě nedře. Uvítal bych jen lepší spony - teoreticky by mělo jít pouzdro nasadit na pásek, ale prakticky jsou jen provlíkací. Ve výsledku jsem s pouzdrem spokojen.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- nytrak
- Kurgan
Příspěvek#296 » čtv 21. úno 2013, 21:28
No ten seříznutej je dost starej a s trochou snahy do něj narvu 10 nábojů, které všechny podá, ale nenechá závěr vzadu. Ten druhý je nový, neochozený, vejde se do něj jen 8 nábojů, ale zas se pohodlně láduje.
No vzhled moc neřeším, je to vnitřní pouzdro. Mám rád vše pevné a tady v tom drží zbraň jak přikovaná a ven jde dobře jen dynamicky při tasení, nebo když se zapřu palcem o sweatguard. Poudro na zásobník je trochu širší než originály, ale zásobák tam drží pevně.
No vzhled moc neřeším, je to vnitřní pouzdro. Mám rád vše pevné a tady v tom drží zbraň jak přikovaná a ven jde dobře jen dynamicky při tasení, nebo když se zapřu palcem o sweatguard. Poudro na zásobník je trochu širší než originály, ale zásobák tam drží pevně.
- kuba
Příspěvek#298 » pát 22. úno 2013, 01:11
k těm úchytům, když jsem je dělal tak aby šli nandat na opasek, tak se musí udělat ze slabšího kydexu, a ještě s těmi "výstupky nahoru" menšími, a tam byl problém, že pár lidem praskly, takže dle mého lepší provléknout, a mít jistotu, že neprasknou. a jistotu že se pásek nevyvlíkne 
- Kurgan
Příspěvek#299 » pát 22. úno 2013, 01:29
Ty spony jsou jen detail, který neřeším - kdyby mi vadily, tak si mohu koupit jiné. Na druhou stranu mi přijde, že tyhle udrží pouzdro i bez pásku - kvůli tomu zahnutí se mi už několikrát chytly i na džínách a musel jsem dost bojovat abych pouzdro sundal. Vše má tedy své klady i zápory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí