Perkusní derringer Great Gun

Black Powder a vše co k tomu patří
Artifex

Příspěvek#301 » ned 17. úno 2013, 22:57

Jj, i do horní hlavně stačí vyšroubovat piston a podsypat, i ta troška prachu na vyhnání střely stačí, do spodní hlavně ale prosypaný kanálek stačil na to, aby vyhnal střelu a docela i přesně zasáhl terč, o trošku níže ale je vidět, že kdo chce derringerem jen terčové střílení a nevadí mu přenášet, nemusí plýtvat přes gram prachu, stačí opravdu jen pár desetinek a střela letí rovně a přesně.

Haban

Příspěvek#302 » úte 19. úno 2013, 16:00

Ahoj , jsem na tomto fóru novej. Mám dotázek jestli někdo máte Great Gun derringer 54 s 6" hlavní a nějaké postřehy k němu. S perkusníma zbraněma mám hodně nastříleno , hlavně z dlouhejch. Mě se ale zalíbil Great Gun , když jsem ho viděl u kamaráda s hlavní 4" a paní od výrobce mě nyní do telefonu dala na výběr i větší délku. Osobně si myslím , že delší hlaveň rovná se přesnější střelba , ale strácí to asi potom kouzlo derringeru. :roll:

josef38

Příspěvek#303 » ned 3. bře 2013, 13:39

Bohužel Ti moc o tom nenapíšu, neb jsem nováček také. Jenom snad jednu poznámku, že to je moc hezká a precizně udělaná "hračička". Určitě se Ti přihlácí někdo, kdo je kvalifikovanější, dát Ti pár informací. Já to rozhodně ještě nejsem! Hedně radosti a dobrou míru!
A alespoň jeden obrázek, pro potěšení oka. :-) Josef.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Jan Jeni

Příspěvek#304 » ned 3. bře 2013, 17:15

Zdravím příznivce černého prachu našel jsem na aukru že je kmání derrik celkem za slušnou cennu tak kdo má zajem ho klofněte čau H.
http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0 ... =derringer

Haban

Příspěvek#305 » pon 4. bře 2013, 18:45

Jo ten je lákavej , při té ceně , ale mě se nelíbí to chromové provedení :roll:

josef38

Příspěvek#306 » sob 9. bře 2013, 11:14

A je to tady!
Příliš jsem bral na lehkou váhu, že před nabíjením musím mít vysušenou hlaveň a prostor kolem pistonu. Myslel jsem si, že stopy mazadla tolik nevadí. Vadily!
Příště si dám větší pozor, chybama se člověk učí.
Jen mimochodem, tato "emitní miska" se velice dobře velikostí i tvarem hodí na mytí GG .45/ 3,5.
Máte-li také někdo doma zdravotní sestřičku, využijte toho! :-) J.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

b52

Příspěvek#307 » sob 9. bře 2013, 13:55

ahoj já to teda s čištěnim moc nepřeháním přijdu ze střelnice prošuruji hadrem s wd 40 prostříkám brzdmenem naláduju a konec ještě jsem ani střenky nesundal vystřeleno ca700 ran zatím ani jeden selhač u mé 9mm.... jinak je teda odřená a zraubovaná že ji nechci ani vyfotit prostě spotřební zboží upadla již asi 100krát ale spolehlivost je 100% to je teda paráda

Jan Jeni

Příspěvek#308 » sob 9. bře 2013, 19:49

dobrá miska :lol: ja vařím v hrnci :oops: a čistím pokaždé z rozebráním komplet !!!

Artifex

Příspěvek#309 » ned 10. bře 2013, 15:05

Emitku jsem zkoušel ale je moc mělká, jak šudlám tak všechno kolem pocákám takže proto volím pěkně hluboký hrnec.

Jan Jeni

Příspěvek#310 » ned 10. bře 2013, 20:49

:D Borci objevil jsem soukromou střelnici ve Velké Bíteši vlez je tam na jak dloho chcete 100kč všem doporučuji pan byl sympatycký a velice ochotný !!!Můžem se někdy domluvit z někým z okolí Brna a zajet tam společně!! :ugeek:

Jan Jeni

Příspěvek#311 » ned 10. bře 2013, 21:00

posílám další bazarovej kousek na aukru kdo by jste měl zájem tak ho klofněte ja už mazla mám tak to neřeším tento vypadá slušně ! :ugeek:
http://aukro.cz/perkusni-derringer-cal- ... 01781.html

Jan Jeni

Příspěvek#312 » ned 10. bře 2013, 21:02

ještě jeden kousek ,ale není český je to zajimavost!!!
http://aukro.cz/derringer-cal-22-rok-vy ... 70744.html

Jan Jeni

Příspěvek#313 » ned 10. bře 2013, 21:04

Borci kdo by věděl o nějaké perkusní pušce za rozumnou cennu tak pošlete odkaz dík H. :twisted:

Patrik
moderátor

Příspěvek#314 » ned 10. bře 2013, 21:06

Ale tohle tu nepatří, je to zřejmě na flobertky.

Edit:
A na to další tady máme burzu.

Jan Jeni

Příspěvek#315 » stř 13. bře 2013, 14:29

sorry ,ale na bazoš se podle mne nikdo nedívá a toto je gg tak se nezlob !Borci na Aukru je k mání tenhle fešák tak kdo má zajem ?
http://aukro.cz/perkusni-dvouhlavnovy-d ... tabsAnchor

Zpět na