05.05.2013 - Závod LOS: Echt obranka

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

kuba

Příspěvek#106 » úte 7. kvě 2013, 11:59

Vidím, že alespoň honza se nad tím co jsem napsal zamyslel, sice má jiný názor ale tak to bývá, pro příště vím, že to budu psát rovnou jemu nebo pořadatelům, protože tady něco psát je naprosto "házení perel sviním".

Možná by se tu většina osazenstva měla zamyslet nad tím jak co píšou, proč co píšou a jestli má vůbec cenu psát.

Nikdy jsem si nemyslel, že se s tím v tom "střeleckém světě potkám", ale je smutné když mi občas někdo napíše do SZ, že s názory které jsem tu napsal se shoduje, nebo ve většině shoduje ale bojí se to napsat, není to poprvé a možná je to maličko k zamyšlení. Proč se spousta lidí musí tady bát vyjádřit svůj názor? protože tu je taková parta "lidí" co pokud člověk napíše něco s čím nesouhlasí, tak z něj musí udělat idiota, nejlépe přes to, že naprosto překroutí co napsal.

Možná by se tu pár nejmenovaných mohlo zamyslet, že nejenom ten jejich názor je ten správný a že i ostatní mají právo na to vyjádřit svůj názor, osobně se spoustou lidí tady nesouhlasím, ale respektuju jejich názory a snažím si každý názor přečíst a zhodnotit. Zkuste to taky, myslím si, že by byla velká škoda přijít díky tomu o spoustu začínajících střelců, kteří jedou za zábavou (o té je to především) a né proto aby z nich někdo dělal blbce když mají názor že něco mohlo být za JEJICH peníze jinak.

Nikdy nebudou všichni spokojeni, ale zkuste zastrčit si svoje penisy zase do kalhot a psát trošku slušně a občas si alespoň názory ostatních přečíst a hlavně RESPEKTOVAT!

CityShark

Příspěvek#107 » úte 7. kvě 2013, 12:01

Souhlas se vsemi prispevky od Kuby. Vcetne toho prvniho.

ianraider

Příspěvek#108 » úte 7. kvě 2013, 12:02

Kubo - naprostý souhlas :twisted:

MaH

Příspěvek#109 » úte 7. kvě 2013, 12:05

ianraider: můžu se tě zeptat na tvoj přezdívků? Už je to dlouho co jsem dělal zkoušku z angličtiny, co znamená tvůj nick? Kdyby to bylo iamraider tak bych to pochopil, you are raider, ale I an raider? Ale tak asi to tak má být, no nic.

Jinak moc se chci omluvit adminům a všem co tyhle ..... ehm, musí číst, trošku se to tu zatrollilo. Každopádně já už svůj názor k tématu i mimo něj vyjádřil, takže toto bude můj poslední příspěvek do tohoto vlákna. Jinak youareraider už se nenamáhej, trolla jsem podrážtil a nebudu na tebe reagovat.

Ostatním přeji kopec trpělivosti a konstruktivní diskuzi. HM

Churchill

Příspěvek#110 » úte 7. kvě 2013, 12:09

MaH:
ačkoliv mi ianrider pije svými postoji a přístupem krev, nemyslím si, že zvolený tón a slovník patří do téhle diskuze. A jsem dalek tomu, dělat z toho tady putyku. O totéž prosím tebe.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#111 » úte 7. kvě 2013, 12:26

kuba píše:Vidím, že alespoň honza se nad tím co jsem napsal zamyslel, sice má jiný názor ale tak to bývá, pro příště vím, že to budu psát rovnou jemu nebo pořadatelům, protože tady něco psát je naprosto "házení perel sviním".

Možná by se tu většina osazenstva měla zamyslet nad tím jak co píšou, proč co píšou a jestli má vůbec cenu psát.

Nikdy jsem si nemyslel, že se s tím v tom "střeleckém světě potkám", ale je smutné když mi občas někdo napíše do SZ, že s názory které jsem tu napsal se shoduje, nebo ve většině shoduje ale bojí se to napsat, není to poprvé a možná je to maličko k zamyšlení. Proč se spousta lidí musí tady bát vyjádřit svůj názor? protože tu je taková parta "lidí" co pokud člověk napíše něco s čím nesouhlasí, tak z něj musí udělat idiota, nejlépe přes to, že naprosto překroutí co napsal.

Kubo, nemám nic proti diskuzi. Proč, když někdo chce něco říct (i ty), to neřekne třeba i rovnou na závodech do očí těm, co za to můžou? Bojí se? Já mám pocit, že by spíš došlo k tomu, že by je někdo odpovědný vzal za ručičku, provedl je situacema a vysvětlil co a proč tak je. a dotyčnému by možná nezbylo něž kapitulovat. Nebo taky ne.

Proč mají ale ti, co kritizujou z domu zpoza bezpečí své klávesnice, pocit, že by veškerá jejich kritika měla být bezvýhradně přijatá?

sided
moderátor

Příspěvek#112 » úte 7. kvě 2013, 12:29

Tak se mi zdá že jsem byl v neděli na jiných závodech, mě se tam totiž líbilo :mrgreen: , myslím že tak dvě situace by na LOSu být nemusely ale to je jen můj názor a myslím že 2:10 je dobrý skore. Rozhodně bych to nehodnotil jako "fšechnošpatně". Při obsazenosti závodu jsem spíš příjemně překvapený že to celkem odsejpalo i díky odstřílenému prematchi. Rozhodčí i organizátoři dostali pěkně zabrat a tuhle šichtu jim nezávidím.
Tím spíš mi přijde jako tristní že ze 120 lidí jich tam na vyhlášení počká sotva 20, o tom že by někdo pomohl s úklidem situací ani nemluvě. :? Jasně, platili jste startovný tak co se dál angažovat.

Ian: zkritizovat závod na kterým jsi ani nebyl mi přijde maličko "šmucich"

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#113 » úte 7. kvě 2013, 12:32

myslím, že je pomalu na čase zamnknout vlákno, vše důležité k závody myslím bylo řečeno a začínají se tu tahat penisy a poměřovat délky předkožky...

na případná další videa a fotky je tu kdyžtak i samostatné vlákno

MaH

Příspěvek#114 » úte 7. kvě 2013, 12:38

Churchill píše:MaH:
ačkoliv mi ianrider pije svými postoji a přístupem krev, nemyslím si, že zvolený tón a slovník patří do téhle diskuze. A jsem dalek tomu, dělat z toho tady putyku. O totéž prosím tebe.

Sice jsem psal že předchozí příspěvek bude poslední, ale...
Přiznávám, že tón mých přispěvků může znít poněkud "agresivně", ale ubezpečuji tě, že jsem to všechno napsal za absolutího klidu. Já vím pak to tu nevypadá nejlépe, ale já čtu toto vlákno již od včera, četl jsem každý příspěvěk a reagoval až teď. Ianraider (a někteří další) se tu naparuje jako pan starosta, všechno komentuje, vyloženě nám cpe "svojí pravdu". Já mu ji neberu ať se vyjádří, má na to právo stejně jako já nebo ty, ale to co zde předvádí je opravdu trošku přes limit. Může mít v něčem pravdu nebo taky ne. Zatím mi to připadá že má patent na rozum, všechno zná a všude byl (i na LOSu samozdřejmě). A předpokládám, že nejsem jedinej kdo to tak cití. Nevím proč mu to už někdo nenapíše, asi nechtějí aby je odpálkoval jako všechny ostatní. Je to takto správně? Tak se mají chovat lidé na diskuzním fóru? Dal jsem mu trošku ochutnat jeho vlastní medicíny a nelíbí se mu to, tak jak se nelíbí nám, co tu tropí. Možná mu to už dojde, jestli to do teď nepoznal.

A je to jinak pořád dokola: LOS vs. oblečený IPSC atd. LOS je dobrovolná akce. A pokud to někumu příjde neabsolvovatelné, tak tam prostě nejezdí a tečka. Na druhou stranu, jakákoliv konstruktivní kritika je jistě žádaná, jenom by to chtělo popsat problém a vůbec by nebylo na škodu napsat, i možná řešení, nebo to všechno musí vymyslet pár lidí? Jenom bych zdůraznil, že pořadatelé stojí o kontruktivní kritiku s návrhy řešení problému. A né o to aby jim někdo zhazoval celodenní, u někoho dvoudenní, práci, na které se docela nadřeli. Jako to opravdu zamrzí. Tak se nedivte, že je někdo podrážděný. Jak by bylo vám, kdyby jste byli v práci a přišel šef a řekl "no děláš tu práci blbě, jseš neschopnej" a jinak nic .... Já vím takhle to nikdo nenapsal, ale některé příspěvky tím "smrdí", možná je to jenom pocit, já nevím.

snoopy36

Příspěvek#115 » úte 7. kvě 2013, 12:48

snazil jsem se dlouho nic sem nepsat, protoze jsem na zavode bohuzel nebyl, bude to asi OT, ale jinde by to bylo vytrzeno z kontextu. osobni napadani pres net je opravdu hrdinstvi tomuhle narodu vlastni. MaH nebo jak se to pise predvadi s dokonalosti hloupost a neuctu k ostatnim lidem. vsichni co si ruzne vyhrozujete, obvinujete se, dohodnete si misto a cas a vyrikejte si to strucne rucne a neplevelte tady prostor. Nekdo psal LOS = strilet mezi lidmi (ne doslova, nebudu to hledat) neni vsak puvodni myslenka LOS spis priblizit strelecky SPORT vsem lidem bez rozdilu kolik maj penez na zbrane? uzasny jsou vykriky do tmy jak nekoho v davu vypnou ... skoda ze nejsou na zbrojak psychotesty. spousta okoukanych americkych beckovych filmu? nastesti ne vsichni se na ne koukaji a mysli jinak. pokud mate osobni problemy a pocity kompenzace falusu, podepiste to k armade, policii, mestske, etc. vsichni mate moznost to alespon zkusit. LOS potazmo LEX si dava za cil osvetu o streleckem sportu, moznosti mit ke sve obrane strelnou zbran, temito hrdinskymi kecy temto snaham hazete klacky pod nohy. nekolikrat jsem byl s cestovkou jednoho ministerstva na zajezdech v zahranici a delam ze sebe super trooper zabijaka? ne. tak prestante strilet od klavesnice a filmu a zacnete cvicit a strilet na strelnici a hlavne prestante iritovat jak nekoho v davu vypnete, smahnete, upecete, ugrilujete, uspite, poslete k zemi, do nebe a treba i do mist kam slunce nesviti.
dovolim si podotknout, co jsem nadnesl i v jinem kacirskem vlakne. bohuzel s takovym pristupem pujde LOS, tam, kam si ani kytku nestrcim.
nesouhlasim se spoustou nazoru a veci a nadavam nekomu? LOS se mi libi, respektive myslenka osvety, mene uz nektere nazory lidi co si udelaji zbrojak, zacnou se vyzbrojovat jak pred valkou a pak si ani neumi odstranit zavadu.
osveta, osveta, osveta. ucit lidi zachazet se zbrani, odstranovat zavady a mirit spravnym smerem, to je dle mne zaklad.
PS pokud ma neco proti me osobe, muzeme se potkat osobne, PRAHA, BRNO, PROSTEJOV, ZNOJMO.
MK

ianraider

Příspěvek#116 » úte 7. kvě 2013, 12:57

sided - má kritika,pokud se to tak nechá nazvat byla na situaci kovy za neterči. Napsal jsem svůj názor ,že v tom nic obranného nevidím. A za tím si stojím, a nic nikomu nevnucuji. A neschazuji práci pořadatelů,právě naopak.Některé věci mohli udělat jinak,sami to vědí a přiznali.Třeba na ně nezapomenou pro příště. Rozhodně nemám patent na rozum,to přenechám jiným... :lol: Ale jsem daleko od vulgarismů a podobných věcí.

kuba

Příspěvek#117 » úte 7. kvě 2013, 12:59

ilicz píše:
Kubo, nemám nic proti diskuzi. Proč, když někdo chce něco říct (i ty), to neřekne třeba i rovnou na závodech do očí těm, co za to můžou? Bojí se? Já mám pocit, že by spíš došlo k tomu, že by je někdo odpovědný vzal za ručičku, provedl je situacema a vysvětlil co a proč tak je. a dotyčnému by možná nezbylo něž kapitulovat. Nebo taky ne.

Proč mají ale ti, co kritizujou z domu zpoza bezpečí své klávesnice, pocit, že by veškerá jejich kritika měla být bezvýhradně přijatá?

mozna proto ze mi dost prislo ze vsichni maji dost prace a chodit a rozebirat, tim by jsme se nikam nedostali, nikdy jsem nemel problem svoje nazory prezentovat ustne, na kazdem zavode si o tom muzeme rict, klidne si me nekde odchyt.

dalsim problemem je ze na zavode jeste prevlada spousta emoci a nerad bych nekomu rekl treba co bych nechtel :) doma ma clovek cas si to objektivne shodnotit a shrnout.

MaH

Příspěvek#118 » úte 7. kvě 2013, 13:13

snoopy36 píše:osobni napadani pres net je opravdu hrdinstvi tomuhle narodu vlastni. MaH nebo jak se to pise predvadi s dokonalosti hloupost a neuctu k ostatnim lidem.

Snoopy36: Mohl by jsi to prosím trošku rozvést? Četl jsi celé vlákno? Kde někoho napadám?
"napadani pres net je opravdu hrdinstvi tomuhle narodu vlastni" opravdu? To o našem národě nemáš dobré mínění, zakládá se na něčem, že je celému národu vlastní .....

snoopy36 píše:PS pokud ma neco proti me osobe, muzeme se potkat osobne, PRAHA, BRNO, PROSTEJOV, ZNOJMO.
MK

To mi příjde legrační, kážeš o morálce a domlouváš si "férovku", a nabádáš ostatní lidi v tomto vlákně aby si někde dali sraz po vzoru "ultras". To není dobrá cesta, Los je o lidech a bude takový jací budou lidi v něm. A opravdu nechápu proč do toho taháš násilí, toto je zase tvůj způsob předvádění "dokonalosti hloupost a neuctu k ostatnim lidem". Jinak nic proti, bývám v Brně nebo Olomouc někdy můžeme pokecat, doufám že bez násilí...

kuba

Příspěvek#119 » úte 7. kvě 2013, 13:17

kuba píše:Vidím, že alespoň honza se nad tím co jsem napsal zamyslel, sice má jiný názor ale tak to bývá, pro příště vím, že to budu psát rovnou jemu nebo pořadatelům, protože tady něco psát je naprosto "házení perel sviním".

Možná by se tu pár nejmenovaných mohlo zamyslet, že nejenom ten jejich názor je ten správný a že i ostatní mají právo na to vyjádřit svůj názor, osobně se spoustou lidí tady nesouhlasím, ale respektuju jejich názory a snažím si každý názor přečíst a zhodnotit. Zkuste to taky, myslím si, že by byla velká škoda přijít díky tomu o spoustu začínajících střelců, kteří jedou za zábavou (o té je to především) a né proto aby z nich někdo dělal blbce když mají názor že něco mohlo být za JEJICH peníze jinak.

Nikdy nebudou všichni spokojeni, ale zkuste zastrčit si svoje penisy zase do kalhot a psát trošku slušně a občas si alespoň názory ostatních přečíst a hlavně RESPEKTOVAT!

scout

Příspěvek#120 » úte 7. kvě 2013, 13:18

K situacim:

Me se libily. Kratke kropici situaci na blizko simuluji utok primo na me, "mirenkarske" s neterci kolem simuluji sileneho strelce se spousty nezucastnenych lidi kolem a pripadnym rukojmim jako krytem.
Je fajn, vyzkouset si oboje a do pojmu obranna strelba bych nezahrnoval jen to prvni.
Stit, pouta, zavazi, strileni dozadu, v leze, skrz rosti nepohodlne skrcenej... jsem rad za kazde zpestreni a vyvedeni z konceptu, protoze to zamestna hlavu a mozna navodi lehky stres, a je fajn vyzkouset si strilet za ztizenych podminek. Myslim, ze je fajn, ze existuje disciplina, kde si nemuzu predem vsechno projit, vyzkouset, nacvicit a osahat.

K organizaci:

Ad Kuba: Dva ruzni strelci by asi subjektivne situaci urychlilo, jako ze by se jedno delsi cekani rozdrobilo na dve kratsi, ale vzhledem k vybijeni a nabijeni by to v celkovem souctu vyslo pomaleji, a s delsi pauzou se podle me lip pracuje (jidlo apod.).
Tech dopaskovavacu nebylo moc, snad jen dva nebo tri, vetsina lidi proste strcila zasobnik a sli jsme dal, myslim ze to celkove bylo rychlejsi nez 2x nabijet a vybijet ruzne lidi.

Asi by pomohlo mit dvanact strelist; nevim, jestli to nebylo kvuli prostoru, vetsimu najmu nebo nedostatku rozhodcich... to asi nejspis. Mozna by se mohlo nekdy priste zkusit nemit na kazde situaci dva zkusene rozhodci, snad by stacil jeden a zapisoval by nejaky pomahac po instruktazi... tezko rict, taky to muze vezt ke zmatkum a navic uz pak nemuze jeden odbehnout se najist, je tam uveznen nafurt.

Zpět na