20.07.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- lekar.t
- Jakuza87
- cmk
Příspěvek#20 » sob 20. črc 2013, 20:42
Dorazily. Zanesl jsem je do system.
Jestli mate nekdo pocit, ze u MPi jsou procenta o nejakou tu desetinku vys, je to pravda.
Nedoslo k zadne zmene v casech nebo zasazich.
Jen statistic si jaksi neuvedomil, ze strelci MZ nejen, ze nemohou mit 100% ze zavodu, ale nemohou mit ani 100% z kterekoli situace (resp. jejich cas nesmi byt referencni) - tabulku jsem tedy upravil tak, aby byly vypocty v souladu s pravidly.
A ted jeste koukam - co se stalo na stagi 1 v PI, ze tam Kuba nadelil druhymu nejlepsimu 40%?
Jestli mate nekdo pocit, ze u MPi jsou procenta o nejakou tu desetinku vys, je to pravda.
Nedoslo k zadne zmene v casech nebo zasazich.
Jen statistic si jaksi neuvedomil, ze strelci MZ nejen, ze nemohou mit 100% ze zavodu, ale nemohou mit ani 100% z kterekoli situace (resp. jejich cas nesmi byt referencni) - tabulku jsem tedy upravil tak, aby byly vypocty v souladu s pravidly.
A ted jeste koukam - co se stalo na stagi 1 v PI, ze tam Kuba nadelil druhymu nejlepsimu 40%?
- kuba
Příspěvek#23 » sob 20. črc 2013, 21:25
honzo nemusíš se tak bát už ti ten pohár neseberu, leda bych si zorganizoval 2 závody ještě:) (o čemž jsme přemýšleli ale seru na to radši budu trénovat na důležitější věci
)
jinak situace c.1 no prostě jsem se odvážil a odvážnému štěstí přeje
Jinak díky za hezký odpočinkový závod i když musím říct že z těch 4. co jsem byl ve svitavách se mi líbil nejmíň. Ale koláč byl, hezký počasí taky takže to rozhodně neberu jako ztrátu času, jen občas je méně více
ptak: páč stavěl tajnou.. nebylo by to prý fér!
jinak situace c.1 no prostě jsem se odvážil a odvážnému štěstí přeje
Jinak díky za hezký odpočinkový závod i když musím říct že z těch 4. co jsem byl ve svitavách se mi líbil nejmíň. Ale koláč byl, hezký počasí taky takže to rozhodně neberu jako ztrátu času, jen občas je méně více
ptak: páč stavěl tajnou.. nebylo by to prý fér!
- Andy_cz
Příspěvek#24 » sob 20. črc 2013, 21:29
Já taky děkuji za pěkný závod! Chtěl bych se dodatečně omluvit pořadatelům, nevím jestli jsem na ně nebyl trochu nepříjemný po dostřílení tajný - pokud ano, tak věřte, že jen na sebe a jen sebe a nikoliv na vás
. Příště se musím vetřít do nějakýho auta s koláčem, sakra...
- pavla74
Příspěvek#28 » sob 20. črc 2013, 22:27
Ahoj střelci,pamatuji si jen manželčino heslo.
Svých 106% jsem učinil jen z vypočítavosti, protože 100% má kde kdo a zabodovat u samice s vyšším výkonem je lepší než pohár LOS. K tajné situaci , udělal jsem opravdu při stavbě chybu a to takovou, že jsem oddělil škodiče mlíkem, které bez kontroly situace téměř nebylo vidět. Můj i nakreslený jednoduchý záměr 5 želez z jednoho okna , 4 železa z dalšího okna byl dobrý ale do budoucna takovou kravinu neudělám. Postižení dobře ví o čem mluvím a hluboce se omlouvám.Pokud mi bude svěřena důvěra tak ve Svitavách tajná bude. Měla by to být situace bez možnosti závad ale pokud k takové dojde má vždy závodník právo opakovat i když se to může zdát nerelevantní. Snažím se vždy rozhodnout ve prospěch závodníka a pokud jeden odstartuje podle stanovených pravidel, nemůže mít další závodník úlevu nebo újmu.
Do budoucna doporučuji bedlivě číst legendu, proceduru , tedy návod jak situaci řešit. Takže mi nezbývá než Vám i nám popřát hodně úspěchů v budoucích pohárových nebo mistrovských závodech a s přátelským pozdravem Jindřich Mařák z Koclířova
Svých 106% jsem učinil jen z vypočítavosti, protože 100% má kde kdo a zabodovat u samice s vyšším výkonem je lepší než pohár LOS. K tajné situaci , udělal jsem opravdu při stavbě chybu a to takovou, že jsem oddělil škodiče mlíkem, které bez kontroly situace téměř nebylo vidět. Můj i nakreslený jednoduchý záměr 5 želez z jednoho okna , 4 železa z dalšího okna byl dobrý ale do budoucna takovou kravinu neudělám. Postižení dobře ví o čem mluvím a hluboce se omlouvám.Pokud mi bude svěřena důvěra tak ve Svitavách tajná bude. Měla by to být situace bez možnosti závad ale pokud k takové dojde má vždy závodník právo opakovat i když se to může zdát nerelevantní. Snažím se vždy rozhodnout ve prospěch závodníka a pokud jeden odstartuje podle stanovených pravidel, nemůže mít další závodník úlevu nebo újmu.
Do budoucna doporučuji bedlivě číst legendu, proceduru , tedy návod jak situaci řešit. Takže mi nezbývá než Vám i nám popřát hodně úspěchů v budoucích pohárových nebo mistrovských závodech a s přátelským pozdravem Jindřich Mařák z Koclířova
- Jakuza87
Příspěvek#29 » sob 20. črc 2013, 22:33
Jo škodiče přes mlíko byli kruté. Chytnout na situaci 5 procedur a dva myšáky nepotěší. Dál poloprůhledné stěny se při stavění zdají dost jasné. Ale v řešení kdy to člověk vidí poprvé --- doted si pamatuji jak mi hlavou letěla hláška. Hergot kde tady v té záplavě sítí jsou ty zatracený dveře. Ty zástěny jsou nádherný, ale na stavění domu mi fakt nesedli
- Pete
Příspěvek#30 » ned 21. črc 2013, 10:30
Děkuji pořadatelům a rozhodčím za pěkný závod. Moc jsem si ho užil.
Pro zájemce přikládám odkaz na video ze závodu:
http://www.stream.cz/video/826008-los-svitavy-20-7-2013
Pro zájemce přikládám odkaz na video ze závodu:
http://www.stream.cz/video/826008-los-svitavy-20-7-2013
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa