Střelnice Brno
- grew51
- sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
- sagitarius
-
KubaDostal - Příspěvky: 203
- KubaDostal
Příspěvek#4 » úte 11. čer 2013, 09:59
Co ja znam v okoli Brna, tak v Dolni Lhote by nemel byt problem
http://www.sskp.wz.cz/
Muzes zkusit jeste Lulec nebo Drahany, ale tam netusim jestli te pusti. Kazdopadne za zavolani nic nedas
http://sskvyskov.euweb.cz/index.php
http://www.strelnicedrahany.cz/
K.
http://www.sskp.wz.cz/
Muzes zkusit jeste Lulec nebo Drahany, ale tam netusim jestli te pusti. Kazdopadne za zavolani nic nedas

http://sskvyskov.euweb.cz/index.php
http://www.strelnicedrahany.cz/
K.
- Valda83
Příspěvek#5 » stř 3. črc 2013, 17:14
Venkovni strelnice byva vetsinou svazova. V Lulci se plati rocni clenstvi 900. Jinak je dobry se zapsat do nejakyho klubu a oni vetsinou maji strelnici gratis v urcity dny. Ja to mam slozity ze jsem v kvz brno stred a oni maji strelnici v tisnove ale j 2x v tydnu a to nemam cas, takze jsem si zaplatil Lulec a vikendy jezdim tam.
- graver
Příspěvek#6 » ned 28. črc 2013, 08:18
Dotaz - kdo střílíte na AWIWu: v ceníku vidím tohle:
Předpokládám, že to je vše vč. zapůjčení zbraně (zvlášť cenu za zapůjčení zbraně nikde nevidím). Kolik tedy platí zákzaník s vlastní zbraní i střelivem?
- Zákazník střílející střelivo zakoupené na střelnici vlastnící ZP 7,- Kč/min
Zákazník střílející svým střelivem 13,- Kč/min
Zákazník se zapůjčenou zbraní bez ZP 13,- Kč/min
Předpokládám, že to je vše vč. zapůjčení zbraně (zvlášť cenu za zapůjčení zbraně nikde nevidím). Kolik tedy platí zákzaník s vlastní zbraní i střelivem?
- ilicz
- graver
Příspěvek#8 » ned 28. črc 2013, 11:41
Takhle jsem to z ceníku pochopil, ale nepřipadalo mi to reálné. 400,- Kč / 30 min.? Trigger 250,-, Rosnička 130,-...
Čím je AWIW tak výjimečný? Nebo to nějak špatně srovnávám?
Celý ten ceník je nepochopitelný. Nikde jsem nenašel cenu střeliva (ok, ceník je označen jako "ceník služeb"). Takže když střílím vlastní zbraní a zakoupeným střelivem (které si musím zvlášť koupit), tak 7 Kč/min., druhý řádek tedy platí pro vlastní zbraň i střelivo, když si zbraň půjčím, tak 13,-/min., což zahrnuje i půjčení zbraně, ale ne střelivo? Zde je uvedeno "bez ZP" - to tam se zákazníkem musí někdo být, takže ještě připočítat cenu instruktora? A když si půjčím zbraň a ZP mám?
Buďto něco fatálně nechápu nebo ten, kdo dělal ceník, měl špatný den...
Čím je AWIW tak výjimečný? Nebo to nějak špatně srovnávám?
Celý ten ceník je nepochopitelný. Nikde jsem nenašel cenu střeliva (ok, ceník je označen jako "ceník služeb"). Takže když střílím vlastní zbraní a zakoupeným střelivem (které si musím zvlášť koupit), tak 7 Kč/min., druhý řádek tedy platí pro vlastní zbraň i střelivo, když si zbraň půjčím, tak 13,-/min., což zahrnuje i půjčení zbraně, ale ne střelivo? Zde je uvedeno "bez ZP" - to tam se zákazníkem musí někdo být, takže ještě připočítat cenu instruktora? A když si půjčím zbraň a ZP mám?
Buďto něco fatálně nechápu nebo ten, kdo dělal ceník, měl špatný den...
- ilicz
Příspěvek#9 » ned 28. črc 2013, 11:47
Nene...
Na AWIWu v podstatě nejde o to, jestli střílíš vlastní nebo u nich zapůjčenou zbraní.
Střílíš-li jejich střelivem, platíš 7Kč/min. (pokud střílíš jejich zbraní, půjčení je zdarma).
Střílíš-li vlastním, 13Kč/min...
Pokud nemáš ZP, potřebuješ instruktora, dle ceníku.
podtrženo a sečteno - AWIW je drahej, byl jsem tam v podstatě jenom když jsem si chtěl osahat nějakou zbraň, kterou tam nabízeli k zapůjčení.
Na AWIWu v podstatě nejde o to, jestli střílíš vlastní nebo u nich zapůjčenou zbraní.
Střílíš-li jejich střelivem, platíš 7Kč/min. (pokud střílíš jejich zbraní, půjčení je zdarma).
Střílíš-li vlastním, 13Kč/min...
Pokud nemáš ZP, potřebuješ instruktora, dle ceníku.
podtrženo a sečteno - AWIW je drahej, byl jsem tam v podstatě jenom když jsem si chtěl osahat nějakou zbraň, kterou tam nabízeli k zapůjčení.
- graver
- Valda83
Příspěvek#11 » ned 28. črc 2013, 17:10
My jsme hodne vyuzivali ruzny promo akce v triggeru kdyz jsme nemeli ZP. Akce Glock, Vanocni nadilka (vsechny zbrane gratis), akce uhersky brod (CZ) atd. Jinak tady ty komercni strelnice jsou drahy jak svina. Pak jsem toho jeste vyuzival pro sebe pri vyberu zbrane. Ted mam G19 a prebijecku a spokojenej 

- graver
Příspěvek#12 » ned 28. črc 2013, 17:37
Jojo, ty akce jsem v časech bez ZP využíval taky (y avyužívám doteď, když tam mají třeba komerční prezenatci nějaké zbraně). Jen jsem u AWIWu prostě nepochopil ten ceník - musí to tedy asi být střelnice, orientovaná na nějaké akce lidí bez ZP nebo těch, kteří si z nějakého důvodu půjčují zbraň. Jít si tam zastřílet z vlastního tedy asi nemá smysl.
- Valda83
Příspěvek#14 » ned 28. črc 2013, 18:37
Ono tyhle ceny co jsou v Awiwu byli i tom triggeru, ale predtim se to jmenovalo Gun Club. A byli tam ceny jak s vlastnim strelivem tak zakoupenym u nich. Dneska to tam maji lepsi i kdyz jsou nejdrazsi v Brne
jestli v awiwu chteji 7 ka za minutu tak je to 210 a v triggeru je to 250 ale tam neresi nejakou tu minutu pres

- graver
Příspěvek#15 » ned 28. črc 2013, 18:58
Jo, ten rozdíl proti Triggeru je v tom, že za 7,- si k tomu musím koupit ještě střelivo. Ceny jsem na webu nenael, ale asi to nebude charita - např. v Triggeru je 9mm Lugger za 6,-, v krámě za 4,90 a já krmím revover, takže v pohodě přebíjené od Alsy za 3,60
. Tzn. konkrétně já si tam asi nezastřílím. Ale to je jejich věc - já jsem se v tom jen chtěl vyznat. A potvrzuju, že v Triggeru neřeší drobné přesčasy.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí