Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR
Matt007

Příspěvek#316 » pát 26. črc 2013, 12:00

Tak už je Berettka konečně doma, teď už jen vydržet do pondělka na papíry a jde se střílet :mrgreen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Matt007

Příspěvek#317 » sob 3. srp 2013, 08:55

Pro zájemce o tuto krásku info, že v Pražském BVS jsou momentálně skladem za cenu cca 3000.

TREW

Příspěvek#318 » sob 3. srp 2013, 09:26

Vypadá pěkně. V jakém jsou stavu a kolik kousků mají na výběr?

Matt007

Příspěvek#319 » sob 3. srp 2013, 10:15

To ti nepovím, protože tuhle svoji jsem sehnal od soukromého prodejce, mě jen z BVS poslali mail protože jsem ji u nich tenkrát poptával.

TREW

Příspěvek#320 » sob 3. srp 2013, 11:14

Aha, tak to jsme na tom stejně, mě rovněž přišel ve čtvrtek e-mail :) Jednu Berettku doma už mám a volné nákupko jsem udal ve středu za nového Walthera PPQ, tak nyní nevím, jestli běžet rychle vyřídit nové, kdyby ta zásilka v BVS byla o "uloženkách" :think: Jinak jsem tady psal o nepatrné vůli mezi hlavní a rámem, což si myslím, že nemá na soustřel zásadní vliv. Dělal jsem minulý týden test několika značek nábojů a myslím, že na tuhle pistolku to je v normě. Taky jsem zjistil, že kdy po vyčištění a složení pistole stříknu lehce Balistol do spáry mezi rámem a skluzavkou hlavně, tak vůle zmizí :thumbup:
Výsledky testu cca 13m v sedě s oporou:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Matt007

Příspěvek#321 » sob 3. srp 2013, 11:53

Mrkni na konkurenční forum Strelectvi.cz a na vlákno Beretta 71, tam ji teď z BVS kupoval uživatel čertik
tak mu zkus napsat v jakém jsou zbraně stavu, i když by se mi taky líbila ještě jedna tahle kráska tak už ji asi sestřičku nekoupim a budu dál šetřit na Glock :mrgreen:

TREW

Příspěvek#322 » sob 3. srp 2013, 12:35

Díky za tip, kouknu se tam :)

Růža

Příspěvek#323 » pon 5. srp 2013, 17:59

Zdravím kolegové.
Dnes jsem koupil Berettku v BVS. Všechny co tam mají jsou dost použité,takže žádné
uloženky.Zase za tu cenu....Vypadají hodně nošené ale podle vnitřku málo střílené.

TREW

Příspěvek#324 » pon 5. srp 2013, 20:24

Taky zdravím a gratuluji ke koupi :) Jaká je vůle mezi hlavní a závěrem?

Růža

Příspěvek#325 » úte 6. srp 2013, 07:25

No,po prohlídce hlavně to byl další parametr při výběru.Vybíral jsem asi z pěti a ve všech případach
byla vůle minimální.Ověřovací značky jsou italské, takže uznávané.Celkem by mě zajímalo, kde k nim BVS přišla.Přes ZS to asi nebylo, ty je momentálně nenabízejí.

TREW

Příspěvek#326 » úte 6. srp 2013, 08:34

Údajně výprodej z Izralele, ale třeba je to jen obchodní tah :) Vyřídím si nákupko a někdy tam zajdu, třeba narazím na pěkný kousek, když očekávají ještě další zásilku. Klidně bych si připlatil za uloženku. Minimálně střílené údajně prodávali v Brně, ale to je pro mne z ruky :cry:

Růža

Příspěvek#327 » úte 6. srp 2013, 09:36

Opravdu to bude asi obchodní tah, protože předpokládám, že kdyby byly z Izraele tak mají přejímací
vojenské značky.Vlastním PPK 22lr které tu šesticípou hvězdičku má.Jedině, že by to byl nějaký
civilní odkup.Dneska je možný všechno-hlavně když to není z UKR neboPL :)

TREW

Příspěvek#328 » úte 6. srp 2013, 20:52

No a jak Ti chodí? Spokojen? Když sem dáš fotku, rád se podívám, jaké kousky přivezli :)

Růža

Příspěvek#329 » stř 7. srp 2013, 14:07

Ještě nestříleno, čeká se na PZ.

ripaxxx

Příspěvek#330 » úte 13. srp 2013, 19:45

Dnes také nový přírustek :D Vybíráno ze třech zbraní. Jedna velké vůle a černění nic moc. Další dvě takřka srovnatelné. Vybral jsem tu co měla minimální vůle a napohled menší opotřebení. Nechtělo se jí moc do sborky kvůli záchytu i když vypadal dobře. Nakonec jsem ji vzal a poznatky po domácím rozebrání...
Vše bylo akorát zabordelené a 3hodiny čištění přinesli výsledek :mrgreen:
-přijde mi že snad nebyla střílená :)
- hlaveň zrcadlo
- vodítka bez vrypů
- kohout bez otisků
- zásobník jde ztuha zasunout(na něm není vidět ošoupání a to samé šachta a vypouštěcí zub)

Takže zatím jen pozitiva. Uvidím co poví na střelnici :mrgreen:

Zpět na