Inspektoráty pro zbraně

jinda voyer

Příspěvek#301 » pon 7. říj 2013, 19:20

Voyager1 píše:Čili lhůty říkají pro sichr. Reálně je to o mnoho dříve...:-)

No těžko říct, v tomhle vlákně se píše na několika místech, že na Soukalově lhůty poctivě dodržují do posledního dne :x
Bambitku mi sice zabukovali...ale ve středu tam možná stejně zkusím cinknout, pokud se statnu netrpělivým :mrgreen:

to ripaxxx
No offence, ale Třebíč je trošku jinej level, pokud jde o počet držitelů ZP, než Praha 8-)

Mobster

Příspěvek#302 » pon 7. říj 2013, 21:32

Nevím, já jsem měl v Nádražní ZP přesně za měsíc. Zkoušel jsem tam volat po dvou a třech týdnech a nic. Když jsem byl registrovat kvér, bylo mi řečeno, že snad do týdne. Když jsem tam za týden volal, zvedla to nějaká vyšší šarže a povídá: "Jo, mám to tady někde na stole... moment... už to skoro... ne, to je něco jinýho... jo, už to mám! Ještě to není podepsaný, tak se stavte nějak po obědě." :D

jinda voyer

Příspěvek#303 » pon 7. říj 2013, 22:00

Mobster píše:Ještě to není podepsaný, tak se stavte nějak po obědě." :D

Po jeho obědě, nebo Tvým :lol: ?

Jinak dobrá groteska...takhle nějak si představuju, že to musí vypadat na všech těch odděleních :mrgreen: ne nadarmo asi ta slečna na Soukalce na ten můj spis při jeho zakládání psala fixem velkejma číslicema nejzazší lhůtu, do kdy se to musí podle zákona vyřídit (takže přesně těch 30 dnů) :geek:

Mobster

Příspěvek#304 » pon 7. říj 2013, 22:08

Prostě ouřad :) Ale je fajn, že se s nima dá občas domluvit. Taky mi mohla říct, ať to zkusím za další týden. 8-) Asi poznala, že jsem už docela nadrženej, a nechtěla mě dál trápit. Netuším, co bych ten další týden dělal. Asi už jsem na tom fakt blbě. :lol:

Biermann

Příspěvek#305 » úte 8. říj 2013, 19:49

Zlatý Brno. ZP za 12 dní, průkaz zbraně na počkání za 5 minut, ochota ve všem. Kdyby všechny úřady tohohle státu fungovaly jako brněnské oddělení PČR pro zbraně, tak bych nemohl na úředníky říct jediné křivé slovo...

Carloss

Příspěvek#306 » stř 9. říj 2013, 09:58

Průzkum: Který z inspektorátů posílá před skončením platnosti ZP výzvu k prodloužení? Tady na Pze 4 ano. Dost mě to překvapilo a je to fajn. Až to bude na deset let, tak to bude fakt asi potřeba. Myslím, že mi přišla i výzva na zdravotní prohlídku na sk. D.

icewolf

Příspěvek#307 » stř 9. říj 2013, 14:18

Dnes telefon ze Soukalovy :shock: 23.9. podané žádosti o ZP a 2xNP a dnes telefon ... :P

jinda voyer

Příspěvek#308 » stř 9. říj 2013, 19:47

Mně teda nikdo ze Soukalky nevolal, ale volal jsem tam po obědě sám a teďka už mám ZP a nákupky doma 8-) Jinak ZP podaná žádost 16. 9. a datum vystavení 1. 10....nákupky den nato. Takže jim to trvalo dva tejdny a tejden to tam už leželo...tak nevím...asi je kolega icewolf nějakej prominent, že mu volali :mrgreen:

KlokanXM

Příspěvek#309 » stř 9. říj 2013, 21:28

není, oni volají, ale až v ten termín, co řeknou na začátku ....

ZdenekK

Příspěvek#310 » stř 9. říj 2013, 21:36

C je správně - mně volali také, po třech týdnech, hned po vystavení.

Phil

Příspěvek#311 » stř 9. říj 2013, 23:17

Soukalka: volali když jsem měl vystaven ZP. A to hned 3x a když jsem jim to nebral ani po 3 tí tak mi volal komisař u kterého jsem dělal zk :D

jinda voyer

Příspěvek#312 » čtv 10. říj 2013, 07:46

KlokanXM píše:není, oni volají, ale až v ten termín, co řeknou na začátku ....

Tak to by mu museli říct, že to bude mít do dvou týdnů :shock:

Mně teda rovnou řekl měsíc a šmytec :mrgreen:

to phil
Tomu se říká servis 8-)

icewolf

Příspěvek#313 » čtv 10. říj 2013, 08:06

Na termín jsem se neptal, počítal jsem s měsícem, sám jsem byl překvapen. Ale asi si mne tam pamatují, dělal jsem tam trochu rozruch, něco do telefonu slíbili, letěl jsem tam jak magor z Liberce z práce, abych to stihl, přijel jsem v 16.55 a oni nedodrželi slib s temínem zkoušek. Tak možná to je něco jako kompenzace ... jo a se slovem prominent veeelmi opatrně prosím .... neb určitě já tedy soudruzi ne :)

Piggy

Příspěvek#314 » čtv 10. říj 2013, 09:21

Prominens = vyčnívající, takže každý, kdo nějak vyčuhuje :lol:

Mobster

Příspěvek#315 » čtv 10. říj 2013, 11:21

Phil píše:Soukalka: volali když jsem měl vystaven ZP. A to hned 3x a když jsem jim to nebral ani po 3 tí tak mi volal komisař u kterého jsem dělal zk :D

To byl zároveň policajt, ne? :lol:

Zpět na