Inspektoráty pro zbraně

tslaby

Příspěvek#316 » čtv 10. říj 2013, 14:12

Měl bych otázku, nevíte jestli se dá domluvit na Zbraních na Kladně v Havířský registrace zbraně i jiný den než jen pondělí a středa?

icewolf

Příspěvek#317 » čtv 10. říj 2013, 14:15

Zde získané odpovědi budou jen dohady. Nemají telefon ? ;)

tslaby

Příspěvek#318 » čtv 10. říj 2013, 14:52

Jo mají, určitě je to lepší, jen zrovna nemám šanci zavolat a myslel jsem si že tu dostanu odpověď rychleji.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#319 » čtv 10. říj 2013, 15:36

V kladně mimo úřední dny nefungují taky jsem to zkoušel ale neuspěl stejně mě odkázali na středu nebo pondělí. Jinak ale průkaz zbraně udělají na počkání což je super a přístup k lidem je taky perfektní leč pouze v tzv. ordinačních hodinách. :lol:

tslaby

Příspěvek#320 » čtv 10. říj 2013, 16:39

Tak to jsi mě moc nepotěšil, to si bohužel budu muset něchat zbraň utéct a počkat do ledna a doufat že se objeví nějaká jiná. :(

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#321 » čtv 10. říj 2013, 17:03

Njn co se dá dělat. To se tam testihneš zastavit máš na to přeci 10 pracovních dní ? Já to zkoušel protože jsem byl nedočkavý a chtěl jsem hned se zbraní střílet ale stejně mě po telefonu řekli že mám přijít v úřední dny. V tom jsou neoblomní ale jak říkám jinak poradí a všechno v pohodě a dokonce jsem měl i nákupko vyřízené rychle ve středu jsem ho podal a v pondělí bylo.

tslaby

Příspěvek#322 » čtv 10. říj 2013, 17:07

Ne je problém že já jsem od neděle do čtvrtka na škole v Plzni a bohužel to tedy vůbec nestíhám.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#323 » čtv 10. říj 2013, 17:15

Tak se hoď marod chřipka dneska řádí všude nebo jsi třeba něco špatného snědl :lol: Dobrou zbraň bych si utéct nenechal :lol:

tslaby

Příspěvek#324 » čtv 10. říj 2013, 17:17

Jo tak to bohužel u nás za vysoký moc neplatí. No holt mám tedy smůlu a budu muset počkat a doufat že se objeví nějaká podobně dobrá nabídka. Díky za pomoc.

Phil

Příspěvek#325 » čtv 10. říj 2013, 19:06

Mobster píše:
Phil píše:Soukalka: volali když jsem měl vystaven ZP. A to hned 3x a když jsem jim to nebral ani po 3 tí tak mi volal komisař u kterého jsem dělal zk :D

To byl zároveň policajt, ne? :lol:

Nemám tucha. Jméno už si nemapatuji. Jen to že to byl velmi milý komisař. Žádný křivák. Ale myslím si že střelců co přes týden nebo pomalu dva dlabou na to si vyzvednout ZP asi moc nebude :mrgreen:

jinda voyer

Příspěvek#326 » čtv 10. říj 2013, 19:52

tslaby píše:Jo tak to bohužel u nás za vysoký moc neplatí.

No co já vím z vlastní zkušenosti, tak právě na vysoký bylo tohle nejjednodušší ;)

Jestli je to nějakej unikátní kousek, tak ať ho vezme nějakej kamarád a pak ho přehlásíš na sebe, až budeš mít čas... :roll:

tslaby

Příspěvek#327 » čtv 10. říj 2013, 20:12

Tak unikátní není, je to obyčejná zkm 456 ale připadá mi to jako dobrá nabídka. Bohužel nám absence skoro netoleruji a žádného kamaráda s zp nemám. A taky je problém že prodejce je z plzenska, takže to situaci jeste stěžuje. Pokusím se s nimi domluvit a kdyžtak holt smůla :-(

jjoozziinn

Příspěvek#328 » sob 12. říj 2013, 07:32

Nojo, když se v Plzni musí stihnout učivo za 5 let ve dvou měsících, tak se potom absence netolerují. :lol:

tslaby

Příspěvek#329 » sob 12. říj 2013, 09:44

Jo to říká každý, ale realita je úplně opačná. Tak bohužel musím počkat až na leden s nákupem. Díky za pomoc.

jinda voyer

Příspěvek#330 » pon 14. říj 2013, 18:18

Soukalova dneska registrace zbraně - dorazil jsem těsně před zavíračkou a šel jsem k blondýně, co seděla u zdi pod kalendářem...tvářila se, že ji obtěžuju a průkaz zbraně bude prý za dva týdny a jelikož je to pondělí zrovna svátek, tak to bude až ve středu 30.10. :roll:

Zpět na