12.10.2013 - Závod LOS: "10 ran a dost" speciál pro revolve
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- Misery
- cmk
Příspěvek#64 » ned 13. říj 2013, 13:58
kuba píše:muzu mit jeden dotaz, proc jsou jinak vysledky nez byli pri verifikaci?
U Radima jsem u jedne situaci nasel, tak jsem to opravil 2xPP+2xA misto 2xA+2xC (tedy nikoliv zmena hodnoceni ci vysledku, ale oprava chybneho vyplneni).
Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy

- cmk
Příspěvek#65 » ned 13. říj 2013, 14:01
Misery píše:Mě moc nedává smysl, že třeba u stage 4 (kde jsem byla) jsou jenom 3 poppery a některý lidi tam maj napsaný 4. Na výsledek to vliv nemá, ale určitě jsem do sčítací tabulky nikomu nepsala 4 popperyA těch chyb je tam víc i u jinejch stagí.
Na 4ce ta 1 cara byla tak poctive pres vsechny bunky, ze zasahovala a i do dalsi. A kdyz to prepisujes a skaces mezi stagema, tak proste pises, co vidis... Taky jsem si to nekdy ve 3/4 vysledku vsimnul, ale jelikoz to nema vliv, neopravoval jsem to.
Ostatni nesrovnalosti mi posli - zvlaste, pokud maji vliv na cokoli.
Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy

- vlasten
Příspěvek#68 » ned 13. říj 2013, 14:53
coffee píše:žádám o opravu mojí situace 4. započítat mi 4 C na jedné kyvce, kde jsem je střelit jen 3 jsem snad nezasloužil.
Kdyz ses venoval sberu drahych kovu raze .45 tak jsem ti to tam dodelal prpiskou.

Ale pravda je, ze se maji pocitat jen dva nejlepsi zasahy a alfu jsem v tom spechu netrefil. Takze by se to opravit melo, jestli se to teda jeste muze po verifikaci.

- Misery
Příspěvek#70 » ned 13. říj 2013, 18:34
Mě přijde zvláštní, že má Radim na 2. stagi 6x PP a 4x A, když tam žádný poppery nebyly. Ale tuším, kde se stala chyba. A zároveň vím, kdo Radima zapisoval, protože jsem tu osobu žádala, aby to zapsala místo mne, protože jsem šla po něm a chtěla jsem si trochu promnout a zahřát ruce 
Ale pokud je to fakt posunutý, tak pak by to s pořadím hnulo.

Ale pokud je to fakt posunutý, tak pak by to s pořadím hnulo.

- kuba
Příspěvek#73 » ned 13. říj 2013, 21:07
hlavně jsem už jednou některé nejmenované prosil. tech pár papírů navíc vás nezabije, vytisknout vždycky nakonci závodu celé vysledky, nejenom výsledný čas a procenta, oni ani ty jednotlivý procenta nejsou důležitý ty se ani tisknout nemusí, jde přeci hlavně o kontrolu střelci že mají zapsány správně výsledky...
- Ptak
Příspěvek#74 » pon 14. říj 2013, 08:37
Pokud budu ještě dělat pohárový závod, tak předběžné výsledky vyvěsíme celé včetně zásahů a penalizací. Kuba má pravdu v tom, že v současné době je to poměrně nepřehledné a střelec snadno přehlédne problém. Také se pokusím o to, aby se výsledky zadávaly průběžně a nebyl na konci takový nával práce, který zvyšuje riziko chyby. Statistik prostě bude střílet prematch s ostatními rozhodčími, aby pak mohl v klidu průběžně zadávat výsledky.
- cmk
Příspěvek#75 » pon 14. říj 2013, 08:59
Pro strelce je stavajici verze jednodussi v tom, ze muze svest podobne chyby jednoznacne na poradatele v cemz ma nepochybne i z velke casti pravdu).
Nutno ale rict, ze pokud by strelec opravdu chtel, napise si po kazde situaci 1 cislo (celkovy cas situace), po zavode si to s bude secte a muze mrknout na kontrolni cas, je-li vytisten), nebo nesecte a odkontroluje si casy na jednotlivych situacich... (cimz stale nesundavam vinu z kterehokoli ze statistiku - v sobotu byl pomer vyplnenych 4:1)
Kbuch navrh jsem samozrejme take slysel, obecne bych jej take podporoval, ALE...
Tech nekolik papiru navic na te putovni inkoustove tiskarne bohuzel muze taky znamenat, ze celkove vysledky treba taky uz nevytiskneme
A pak hold dalsi zdrzeni ve chvili, kdy uz je dostrileno, po strelnici ticho, vsichni chteji vyhlasit a jet a v tu chvili to znamena X krat (X dle poctu situaci) vzdy schovat vse, krome 1 situace, vytisknout, vse zobrazit... Pro me osobne X minut, kdyz tiskne tiskarna bez problemu, jak pro ostatni, ukaze praxe.
Nutno ale rict, ze pokud by strelec opravdu chtel, napise si po kazde situaci 1 cislo (celkovy cas situace), po zavode si to s bude secte a muze mrknout na kontrolni cas, je-li vytisten), nebo nesecte a odkontroluje si casy na jednotlivych situacich... (cimz stale nesundavam vinu z kterehokoli ze statistiku - v sobotu byl pomer vyplnenych 4:1)
Kbuch navrh jsem samozrejme take slysel, obecne bych jej take podporoval, ALE...
Tech nekolik papiru navic na te putovni inkoustove tiskarne bohuzel muze taky znamenat, ze celkove vysledky treba taky uz nevytiskneme

A pak hold dalsi zdrzeni ve chvili, kdy uz je dostrileno, po strelnici ticho, vsichni chteji vyhlasit a jet a v tu chvili to znamena X krat (X dle poctu situaci) vzdy schovat vse, krome 1 situace, vytisknout, vse zobrazit... Pro me osobne X minut, kdyz tiskne tiskarna bez problemu, jak pro ostatni, ukaze praxe.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí