Střelnice Brno

Valda83

Příspěvek#31 » pát 30. srp 2013, 23:10

Desert láká, i ten S&W 500, ale pronájem boxu a 5 ran s toho vyjde půlhodinově na 500 což je fakt hodně. Jinak pěkný zbraně.

mdkill

Příspěvek#32 » úte 12. lis 2013, 14:44

Zdravím Brněnské střelce. Chystáme se s kolegy do Brna na nákupy a rádii bychom věděli kde nejlépe nakoupit. Jedná se nám především o revolvery Taurus. Můžete nám dát pár tipů kde mají sortiment skladem?
Díky za vaše doporučení.

jack-3d

Příspěvek#33 » úte 12. lis 2013, 21:56

Co jsem tak narychlo koukal do obchodů, které znám, tak Taurus mají v nabídce:

TUZA
Kachlík

U těch dvou si však nejsem jistý, jestli mají Tauruse na prodejně na omak, určitě je e-mailem kontaktuj. Jinak velký sortiment zbraní na prodejně má Alfaproj, ovšem tam taky napiš pro jistotu e-mail, oficiálně Taurus na stránkách nemají. Zbytek prodejen bývá spíš myslivecky zaměřen.

kasrman

Příspěvek#34 » stř 8. led 2014, 20:26

ahoj.mám to do brna asi 45min.a jezdím do triggeru.cena vysoká,ale jedu kdy mám čas já.u nás nic blizko není.jsem z bystřice nad perštejnem

jenispet

Příspěvek#35 » stř 8. led 2014, 21:26

Valda83:Nevíš jestli v Tišnově platí pořád zákaz velkorážných zbraní?
Jezdil jsem tam s mosinem i s ákáčkem a v pohodě.Pak jsem tam jednou přijel,
a správce mi řekl,že už pouze pistole,jelikož mu tam někdo cosi z velké ráže roztřílel a asi to bylo docela čerstvý,protože byl pěkně nabroušenej.Nicméně za nějakýho blba jsme to odnesli všichni slušní střelci a od té doby,jsem tam bohužel nebyl a jezdím jinam.

kasrman

Příspěvek#36 » pát 10. led 2014, 17:00

tak jdu dnes na střelnici trigger.udělám tak 150kousku a jdu dom.celej tejden se na to těším

kasrman

Příspěvek#37 » sob 11. led 2014, 20:26

nešel by si někdy někdo semnou zastřílet do tiggeru?pro samotnýho to není nějak ono

Triplehead

Příspěvek#38 » sob 14. říj 2023, 13:50

Zdravím, chtěl bych po letech trochu obnovit vlákno. Spousta střelnic, co tu jsou zmíněných už nejsou v provozu nebo se staly spíše komerční. Luleč teď má plné kapacity. Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví o nekomerční střelnici ideálně na 50m, (malorážka až 9mm ráže).
Chodím do CS Solutions na dlouhou 50m, ale co si budeme 490,-/h je dost, když chce člověk chodit častěji.
Nějaká venkovní střelnice s klubovým členstvím a "volným" vstupem je můj vlhký sen.

Zpět na