17.11.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- kuba
Příspěvek#18 » ned 17. lis 2013, 18:06
no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace"
jediná vyloženě výtka by byla proti situaci 1 kde pro leváky ten úplně levý terč byl dost zlej...

jediná vyloženě výtka by byla proti situaci 1 kde pro leváky ten úplně levý terč byl dost zlej...
- Příba
- Carloss
Příspěvek#20 » ned 17. lis 2013, 23:29
Nojo, jenže tady se vytrácí porovnatelnost výsledků, tedy znevýhodnění jedné skupiny střelců v závodě. Snad tu nešlo o statistický výzkum... Do dělaj jiný instituce. Výcvik by se přecijen měl provádět jinde a jinak, než na závodě. Protože i přes to, že jde o napodobení reality to zůstává závodem, sportem.
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#21 » pon 18. lis 2013, 08:21
Ahoj,chtěl bych pořadatelům taky poděkovat za pěkný závod.
situace 1 byla záludnější pro leváky,předpokládám,že to nebyl od pořadatelů úmysl,ale jen nedopatření.Vím,že když stavím závod,tak se může nějaká drobnost přehlédnout.Víc mi asi vadilo už prostřílený sklo kde jsem střílel jen pudově do již udělaných dir,ale jak píšu i tak se mi závod líbil.
Bylo tam asi opět vše co si má střelec na LOSu vyzkoušet.
Ještě bych doplnil,že jsem dlouho neviděl tolik nových tváří-začátečníků.Což jen dokazuje,že LOSka dělá to co má a to zaujmout širokou střeleckou veřejnost.
Kubo:neslaný-nemastný?no jsem zvědavý čím překvapíte vy až budete dělat konečně nějaký závod..
situace 1 byla záludnější pro leváky,předpokládám,že to nebyl od pořadatelů úmysl,ale jen nedopatření.Vím,že když stavím závod,tak se může nějaká drobnost přehlédnout.Víc mi asi vadilo už prostřílený sklo kde jsem střílel jen pudově do již udělaných dir,ale jak píšu i tak se mi závod líbil.
Bylo tam asi opět vše co si má střelec na LOSu vyzkoušet.
Ještě bych doplnil,že jsem dlouho neviděl tolik nových tváří-začátečníků.Což jen dokazuje,že LOSka dělá to co má a to zaujmout širokou střeleckou veřejnost.
Kubo:neslaný-nemastný?no jsem zvědavý čím překvapíte vy až budete dělat konečně nějaký závod..
- Albert
Příspěvek#22 » pon 18. lis 2013, 10:19
Taky se připojím... Závod hezký i když se mi příliš nepovedl ale za to si můžu sám
. Začátečníků bylo tentokrát opravdu hodně. Jestli začátečníci čtou toto fórum, tak jedna výtka: častý nešvar při pohybu se zbraní ,, zbraň nesmí mířit do země,, stejně tak rána jistoty není do země. !!! Vždy platí že zbraň Míří vodorovně se zemí směrem do valu (dopadiště). Všechny kterých se to týká jsem na to slušně upozornil, takže doufám že si to bez urážky vzali k srdci. (konkrétně se jednalo o situaci č.3)

- Příba
- vlasten
Příspěvek#25 » pon 18. lis 2013, 13:59
Já také děkuji za hezký závod, který jsme si užili.
Můžete ještě někdo kouknout do výsledkovky? U malých revolverů jsou špatně procenta na jednotlivých situacích. Nikdo nemá 100%. Asi to vzniklo, jak se odtud odpáral Honza P. ...
Jinak jsem rád, že se malý revolver opět začíná scházet. Včerejší závod pro tyto zbraně byl velmi vhodný. Krátké vzdálenosti, obranná střelba. Kdo přijel, neprohloupil.
Můžete ještě někdo kouknout do výsledkovky? U malých revolverů jsou špatně procenta na jednotlivých situacích. Nikdo nemá 100%. Asi to vzniklo, jak se odtud odpáral Honza P. ...
Jinak jsem rád, že se malý revolver opět začíná scházet. Včerejší závod pro tyto zbraně byl velmi vhodný. Krátké vzdálenosti, obranná střelba. Kdo přijel, neprohloupil.
- kuba
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#29 » pon 18. lis 2013, 20:27
kuba píše:no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace"![]()
jo, to zní jako hodnocení pěkného závodu..

- sided
Příspěvek#30 » úte 19. lis 2013, 01:33
kuba píše:no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace"![]()
To zní jako normální závod, škoda že jsem se zařek že do Žalan už na LOS nikdy nepojedu

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí