17.11.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Carloss

Příspěvek#16 » ned 17. lis 2013, 16:03

Ahoj, chtěl bych poděkovat za opět skvělý závod. Zase kapku jiný a dost zajímavý. Dalo se střílet rychle, ale i si hodně zastřílet. Ještě jednou dík!

Příba

Příspěvek#17 » ned 17. lis 2013, 17:54

Výborný závod. Díky pořadatelům, že si dali práci se stavbou tak propracovaných stageí. Do Žalan jezdím nejraději, právě kvůli zajímavě a pěkně postaveným situacím.

kuba

Příspěvek#18 » ned 17. lis 2013, 18:06

no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace" :)

jediná vyloženě výtka by byla proti situaci 1 kde pro leváky ten úplně levý terč byl dost zlej...

Příba

Příspěvek#19 » ned 17. lis 2013, 23:09

V reálné situaci by si asi musel i levák poradit. Těžko by přemlouval jednoho z pěti grázlů, kteří by dotčeného leváka napadli, aby se přesunul více doprava z jeho pohledu, protože je oproti pravákům znevýhodněn horší možností krytí.

Carloss

Příspěvek#20 » ned 17. lis 2013, 23:29

Nojo, jenže tady se vytrácí porovnatelnost výsledků, tedy znevýhodnění jedné skupiny střelců v závodě. Snad tu nešlo o statistický výzkum... Do dělaj jiný instituce. Výcvik by se přecijen měl provádět jinde a jinak, než na závodě. Protože i přes to, že jde o napodobení reality to zůstává závodem, sportem.

MichalAdam

Příspěvek#21 » pon 18. lis 2013, 08:21

Ahoj,chtěl bych pořadatelům taky poděkovat za pěkný závod.
situace 1 byla záludnější pro leváky,předpokládám,že to nebyl od pořadatelů úmysl,ale jen nedopatření.Vím,že když stavím závod,tak se může nějaká drobnost přehlédnout.Víc mi asi vadilo už prostřílený sklo kde jsem střílel jen pudově do již udělaných dir,ale jak píšu i tak se mi závod líbil.
Bylo tam asi opět vše co si má střelec na LOSu vyzkoušet.

Ještě bych doplnil,že jsem dlouho neviděl tolik nových tváří-začátečníků.Což jen dokazuje,že LOSka dělá to co má a to zaujmout širokou střeleckou veřejnost.

Kubo:neslaný-nemastný?no jsem zvědavý čím překvapíte vy až budete dělat konečně nějaký závod..

Albert

Příspěvek#22 » pon 18. lis 2013, 10:19

Taky se připojím... Závod hezký i když se mi příliš nepovedl ale za to si můžu sám ;-) . Začátečníků bylo tentokrát opravdu hodně. Jestli začátečníci čtou toto fórum, tak jedna výtka: častý nešvar při pohybu se zbraní ,, zbraň nesmí mířit do země,, stejně tak rána jistoty není do země. !!! Vždy platí že zbraň Míří vodorovně se zemí směrem do valu (dopadiště). Všechny kterých se to týká jsem na to slušně upozornil, takže doufám že si to bez urážky vzali k srdci. (konkrétně se jednalo o situaci č.3)

Příba

Příspěvek#23 » pon 18. lis 2013, 11:07

Pro srovnatelnost tedy. Když se zaměřím na výsledek na stanovišti č. 1 u Martiny Skoupé, o které vím, že je levák, a navíc začátečník, a porovnám s výsledky praváků, tak podle výsledků byli spíš znevýhodněni praváci ;) A nebo je to něčím jiným.

MichalAdam

Příspěvek#24 » pon 18. lis 2013, 11:54

Byl jsem tam s klukem co je levák a střílel to pravou 6xA 2 gong...

vlasten

Příspěvek#25 » pon 18. lis 2013, 13:59

Já také děkuji za hezký závod, který jsme si užili.

Můžete ještě někdo kouknout do výsledkovky? U malých revolverů jsou špatně procenta na jednotlivých situacích. Nikdo nemá 100%. Asi to vzniklo, jak se odtud odpáral Honza P. ...

Jinak jsem rád, že se malý revolver opět začíná scházet. Včerejší závod pro tyto zbraně byl velmi vhodný. Krátké vzdálenosti, obranná střelba. Kdo přijel, neprohloupil.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#26 » pon 18. lis 2013, 14:19

Opraveno...
To je tak, kdy se misto prosteho vyplnovani tabulky delani zmeny :-(

kuba

Příspěvek#27 » pon 18. lis 2013, 14:32

MichalAdam píše:Kubo:neslaný-nemastný?no jsem zvědavý čím překvapíte vy až budete dělat konečně nějaký závod..

nepřekvapil ani neurazil: to u nas neznamena ze je to spatne ani nudne, ze je to proste standardni pekny zavod..

Ptak

Příspěvek#28 » pon 18. lis 2013, 15:55

2 Kuba
No tak napiš,že to byl pěkný závod a vyzní to lépe a organizátor bude potěšen :-)

MichalAdam

Příspěvek#29 » pon 18. lis 2013, 20:27

kuba píše:no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace" :)

jo, to zní jako hodnocení pěkného závodu.. :D sakra já prostě neumim číst mezi řádky..

sided
moderátor

Příspěvek#30 » úte 19. lis 2013, 01:33

kuba píše:no nevím, osobně bych to spíš ohodnotil: nepřekvapil ale ani neurazil, jsem ale rád, že i v tomhle počasí a stavu povrchu se udělalo něco kde se jenom nestálo a nestřílelo z místa a nebyli žádny extra "vyfikundace" :)

To zní jako normální závod, škoda že jsem se zařek že do Žalan už na LOS nikdy nepojedu :|

Zpět na