Návštěvní (děkovací) kniha
Připomínky k hlavní části serveru
- Zbynek
- Roman
Příspěvek#33 » sob 23. led 2010, 21:55
Zdravím!
Toto je kvalitní web. Přehledný aktuální se všemi informacemi, které jsou potřeba k získání ZP. Nepotřeboval jsem žádné tištěné informace nebo knihy. (otázky jsem nahrál do telefonu a měl jsem je všude pri sobě). Test jsem udělal bez chyby za 9 minut.
Jen tak dál Díky.
Toto je kvalitní web. Přehledný aktuální se všemi informacemi, které jsou potřeba k získání ZP. Nepotřeboval jsem žádné tištěné informace nebo knihy. (otázky jsem nahrál do telefonu a měl jsem je všude pri sobě). Test jsem udělal bez chyby za 9 minut.
Jen tak dál Díky.
- Smrtihlav
- Mach3D
Příspěvek#37 » stř 3. úno 2010, 20:34
Tímto chci poděkovat i za mé dva bratry Markovi za jeho perfektní práci na webu...
Díky těmto stránkám jsme všichni tři úspěšně složili zkoušku z odborné způsobilosti a v testech na plný počet, tj. 79 bodů. Vřele doporučuji každému kdo dělá zbroják, učit se na http://www.zbranekvalitne.cz
Díky.
Pokud se to sem nehodí, tak se omlouvám, lepsí místo na pozitivní kritiku jsem nenašel...
Díky těmto stránkám jsme všichni tři úspěšně složili zkoušku z odborné způsobilosti a v testech na plný počet, tj. 79 bodů. Vřele doporučuji každému kdo dělá zbroják, učit se na http://www.zbranekvalitne.cz
Díky.
Pokud se to sem nehodí, tak se omlouvám, lepsí místo na pozitivní kritiku jsem nenašel...
- midlos
Příspěvek#41 » úte 23. úno 2010, 15:41
Tímto bych chtěl poděkovat tvůrci těchto stránek, jelikož díky jim jsem dnes úspěšně složil odbornou zkoušku pro skupiny A, B, E.
Připravoval jsem se jen a pouze na tomto webu.
Zkoušku jsem splnil na plný počet bodů , což se nedá říct o všech zůčastněných, protože z devíti lidí jsme se dostali k střelbám jen dva.
Což opět potvrzuje, že poctivá příprava se nemá podceňovat.
Ještě jednou tedy děkuji Marku.
Připravoval jsem se jen a pouze na tomto webu.
Zkoušku jsem splnil na plný počet bodů , což se nedá říct o všech zůčastněných, protože z devíti lidí jsme se dostali k střelbám jen dva.
Což opět potvrzuje, že poctivá příprava se nemá podceňovat.
Ještě jednou tedy děkuji Marku.
Naposledy upravil(a) midlos dne pon 27. pro 2010, 22:09, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Leto II.
Příspěvek#44 » stř 24. úno 2010, 09:40
Tak jsem tady.
Děkuji za stránky, díky nim jsem složil na plný počet. Krásně se to učilo.
Zkouška naprosto v pohodě, dokonce jsme během čekání na praktické shlédli film "Tahle země není pro starý".
U doktorky taky v pohodě, napřed mi při zmínce o zbrojáku suše oznámila, že mě pošle k psychologovi, že je to ze zákona povinné (sic! a to ještě moje bývalá doktorka má na webu napsáno "potvrzení zdravotní způsobilosti pro vadání zbrojního PASU! - pryč od ní). Ale nakonec jsme si pokecali a posudek jsem dostal.
Na policii v Brně jsem zjistil, že jsem zapoměl občanku, tak jsem se vracel . Přijetí žádosti + nákupka v pohodě (pouze "pistole samonabíjecí". Jen mě trošku zarazilo vajádření paní policajtové: "Máme na to ze zákona 30 až 60 dní, ozveme se." To sice nemají, ale uvidíme, kdy se ozvou.
Děkuji za stránky, díky nim jsem složil na plný počet. Krásně se to učilo.
Zkouška naprosto v pohodě, dokonce jsme během čekání na praktické shlédli film "Tahle země není pro starý".
U doktorky taky v pohodě, napřed mi při zmínce o zbrojáku suše oznámila, že mě pošle k psychologovi, že je to ze zákona povinné (sic! a to ještě moje bývalá doktorka má na webu napsáno "potvrzení zdravotní způsobilosti pro vadání zbrojního PASU! - pryč od ní). Ale nakonec jsme si pokecali a posudek jsem dostal.
Na policii v Brně jsem zjistil, že jsem zapoměl občanku, tak jsem se vracel . Přijetí žádosti + nákupka v pohodě (pouze "pistole samonabíjecí". Jen mě trošku zarazilo vajádření paní policajtové: "Máme na to ze zákona 30 až 60 dní, ozveme se." To sice nemají, ale uvidíme, kdy se ozvou.
- Tomm
Příspěvek#45 » stř 24. úno 2010, 14:05
Ahoj všem, chtěl bych tímto poděkovat zejména MarKovi a případně i dalším tvůrcům těchto stránek za jejich užitečný a kvalitní výtvor, který pomohl určitě nejen mě k úspěšnému absolvování zkoušky OZ. Tak kvalitně napsaný tématický web jsem snad ještě neviděl, ještě jednou děkuji a přeji hodně zdaru a jisté oko.
Tom
Tom
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva