CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.

jinda voyer

Příspěvek#376 » pon 11. lis 2013, 12:52

To znamená cca 17k? Obecně mi připadají ty nové CZ celkem drahé... :roll:

fixfokus

Příspěvek#377 » pon 11. lis 2013, 13:30

V té Allianczi to bylo tuším přes 18k, ale to může být "cena za exkluzivitu". Až jich bude všude dost, cena může IMHO trochu klesnout. Ale míň než G to asi stejně stát nebude...

tomas fuk

Příspěvek#378 » pon 11. lis 2013, 17:50

Ale v te alianczi to byla P-09, ne??? To by mela P-07 byt levnejsi aspon o 2000 kc. Takze bych to videl tak na tech 16000 kc.

fixfokus

Příspěvek#379 » pon 11. lis 2013, 18:33

Mno, já nevím proč by P-07 měla být o 2000 levnější proti P-09, když je to nemlich to samé, jen trochu kratší. G17 a 19 stojí taky nachlup stejně. Jediné, v co bych doufal je, že po naběhnutí sériové výroby naplno a "nasycení" trhu, půjde cena trochu dolů.

MouseSentinel

Příspěvek#380 » pon 11. lis 2013, 18:40

Ikdyby jsi mel pravdu. Tak ta cena stejne pujde dolu az v dobe, kdy ja to uz davno budu mit, nebo budu mit Gecko.

tomas fuk

Příspěvek#381 » pon 11. lis 2013, 19:04

No tak uvidime jakou cenovou taktiku CZUB zvoli. Treba CZ 75 Phantom je skoro to same a stoji 18130 kc.

jinda voyer

Příspěvek#382 » pon 11. lis 2013, 19:29

fixfokus píše:Jediné, v co bych doufal je, že po naběhnutí sériové výroby naplno a "nasycení" trhu, půjde cena trochu dolů.

Tak to mu bych v případě CZ nedával v podstatě žádnou šanci :roll:

Milanos

Příspěvek#383 » pát 22. lis 2013, 19:53

Zdravím tak jsem si dnes udělal radost a koupil v ponikové prodejně v Praze DUTY výroba 2013 ale co mě překvapilo je odření hlavně na vršku u výhozného okénka viz foto.
Nvím jestly to nebylo tím že prodavač dělal rozborku tak nechtěně někde něškrtnul nebo je to něco z výroby?
Každopádně to ničemu nevadí jen je to trochu vidět pokud se to nebude zhoršovat tak to nebudu řešit.
Jinak moc dobrý přístup prodavačů v podnikovce v Praze tak vřele doporučuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sided
moderátor

Příspěvek#384 » pát 22. lis 2013, 20:04

Ta příčně šouplá hrana vzniká při odemykání závěru, prostě používáním . Podélné rýhy znamenají že je tam někde grot, vznikly bud taky při stažení závěru dozadu a nebo při rozborce. Každopádně by to chtělo najít a začistit.

Milanos

Příspěvek#385 » pát 22. lis 2013, 20:14

Ok děkuji za ryhclou odpověď jak říkám jen mě překvapilo že je tohle u upln ěnové zbraně.
Jinak teď jsem zkusil na to šáhnout jen tak lihovkou zda to dělá stažení závěru ale nic tu lihovku nesetřelo tak uvidím zítra to rozeberu a mrknu zda někde je něco na začištění

jhzl

Příspěvek#386 » pát 22. lis 2013, 21:18

Povrchová úprava u P 07 Duty je nitridace odolá korozi dá se ele poměrně lehko poškrábat.

markus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#387 » pát 22. lis 2013, 22:28

Když vidím tu stříbrnou rýhu, je to opravdu v povrchu? Když se mi to stalo u mé zbraně (nemám Duty), tak to bylo o hliníkový nýt/knoflík a myslel jsem si, že jsem to poškrábal a přitom to šlo vyčistit, byla to makačka, ale nakonec jsem tu hliníkovou stopu dostal dolů, tak by to možná stálo za pokus. Použil jsem vlhký hadr.

Bohuliby

Příspěvek#388 » sob 23. lis 2013, 00:10

Již jsem v jiném vláknu psal, že jsem koupil pistoli Walther PPX, černé okénko je také škráblé !
Asi by mělo být nerezové, jako U W PK 380, je to pouze estetická vada, ale také mně vadí, je to asi stejný problém.

Milanos

Příspěvek#389 » sob 23. lis 2013, 06:49

Jak říkám pistoly jsem měl uplně novou po vyndání z kufru už doma jsem objevil tyto škrábance.Po rozebrání bylo na vrchní straně závěru vidět tři kuličky které polohou odpovídaly těm škrábancům lechce jsem je zabrousil, ale už ani nebylo potřeba byly obroušené od závěru což nejspíše zpusobylo ty škrábance.Bohužel zanechaly takovouto nehezkou stopu :D
Vyzkouším ještě napsat do podnikové prodejny co s tím zda jde povrkch nějak opravit ale nevím nevím.
zasílám ještě foto kde je lépe vydět ta rýha

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#390 » sob 23. lis 2013, 07:05

Ahoj tím bych si hlavu nelámal pořád ta pistole jako nová nebude a když s ní budeš střílet jako já tak po 2500 ranách moje povrchovka vypadá takto viz foto. Ale funkce zbraně je bez jediné závady a to je pro mě důležité.

Zpět na