30.11.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- petr zlín
Příspěvek#46 » pon 2. pro 2013, 15:38
Díky moc všem.Perfektní jako vždy..
Jen já mám už od předchozího LOSu pocit,že jsem převzal taktiku,,Nebyl čas ptát se kdo je kdo"
.Dvě báby mě naštvaly..Na výsledku je to znát.Taky se mi povedlo provést trénink suchého spouštění..No holt nosím v komoře a tak se pak divím,proč to jenom cvaká.O trítiu začínam silně uvažovat.Taky se naplno prokázalo,že na stage 4 jsem cmk nestřelil jako mnoho jiných,ale až o dva metry dál což radši nebudu komentovat..Nejen trítia bych potřeboval,ale taky novou hlavu a ruce
Zdravím všechny a ještě jednou dík.
Jen já mám už od předchozího LOSu pocit,že jsem převzal taktiku,,Nebyl čas ptát se kdo je kdo"

Zdravím všechny a ještě jednou dík.
- ilicz
- Steiner
Příspěvek#48 » pon 2. pro 2013, 16:57
Ilicz: vítěz závodu v divizi pistole postřílel na 4. stagi všechny bezbranný cmk (3x neterč) a ani to ho o zlatou medaili nepřipravilo
tak s tím by se v pravidlech mělo něco udělat, nebo aspoň příště na briefingu stanovit, že cmk s mobilem bude za +100 sec penalizace 
mimochodem ... cmk na gumách stříleli na vzdálenost 2m, cmk na zdi 4-5m a cmk na stromě 3m

mimochodem ... cmk na gumách stříleli na vzdálenost 2m, cmk na zdi 4-5m a cmk na stromě 3m
Naposledy upravil(a) Steiner dne pon 2. pro 2013, 17:00, celkem upraveno 1 x.
- Toranaga
Příspěvek#49 » pon 2. pro 2013, 16:59
Zdravíme všechny střelce!
Chceme především poděkovat organizátorům a rozhodčím za super soutěž. Na LOSce jsme byli poprvé, ale rozhodně se po této zkušenosti budeme chtít zůčastnit i dalších závodů
Taky děkujeme Radkovi Nedomovi, který nám soutěž doporučil. I když zatím nemáme s čím srovnávat, závod hodnotíme jako velmi dobrý a situace zábavné.
Ještě jednou díky!
Josef Burget a Ivo Zerzánek
Chceme především poděkovat organizátorům a rozhodčím za super soutěž. Na LOSce jsme byli poprvé, ale rozhodně se po této zkušenosti budeme chtít zůčastnit i dalších závodů

Ještě jednou díky!

Josef Burget a Ivo Zerzánek
- Hungry
Příspěvek#53 » pon 2. pro 2013, 20:08
Za sebe jsem zplnomocněn prohlásit, že to byl jeden z nejvypečenějších LOSů, který jsem střílel. Osobně se dost „děsím“, co vymyslí příště, budou-li ho chtít vyrovnat, či nedej bohové, překonat
Stage 1 se mi líbila. Konečně, po letech nošení, jsem si užil svá tritia.
Stage 2 člověk nesmí zapojovat tolik fantazie, či lépe poslouchat na breafingu… Padoucha jsem sice našel, ale zmateně. Nepřekvapilo mne ani tak místo, ale že už… Nevím, kam jsem to vlastně chtěl až běžet… přiště se musím lépe seznámit s rozměrovou propozicí střelnice
.
Stage 3 vše vypadalo jednoduše… první známka pasti a já vůl jim na to naletěl a tak popper zůstal stát.
Stage 4 stage tři mne měla varovat. Bohužel, možná tím, že mne dost trápil hlad, jelikož tentokráte bylo vše již dávno spapáno, či pokročilý čas (střílel jsem jako jeden z posledních), jsem varovný signál opět nevnímal. Promiň předsedo a do té dírky na pupiku si dej nějaký hezký kroužek
A až zase budeš telefonovat, tak se usmívej, nikdy nevíš, kdo tě přitom pozoruje….
. Zde jsem také udělal poznatek, že double výstražná rána kolem ucha se vůbec dobře nehodnotí…
Takže opět se mi potvrdilo, že příště musím k pistoli a nábojům vzít také trošku více důvtipu, pozornost a více naslouchat svým instinktům a hlavně nevěřit nikomu, hlavně ne pomahačům...
Pánové díky!
Stran novinky v pravidlech zde:
Stage 1 se mi líbila. Konečně, po letech nošení, jsem si užil svá tritia.
Stage 2 člověk nesmí zapojovat tolik fantazie, či lépe poslouchat na breafingu… Padoucha jsem sice našel, ale zmateně. Nepřekvapilo mne ani tak místo, ale že už… Nevím, kam jsem to vlastně chtěl až běžet… přiště se musím lépe seznámit s rozměrovou propozicí střelnice

Stage 3 vše vypadalo jednoduše… první známka pasti a já vůl jim na to naletěl a tak popper zůstal stát.
Stage 4 stage tři mne měla varovat. Bohužel, možná tím, že mne dost trápil hlad, jelikož tentokráte bylo vše již dávno spapáno, či pokročilý čas (střílel jsem jako jeden z posledních), jsem varovný signál opět nevnímal. Promiň předsedo a do té dírky na pupiku si dej nějaký hezký kroužek

Takže opět se mi potvrdilo, že příště musím k pistoli a nábojům vzít také trošku více důvtipu, pozornost a více naslouchat svým instinktům a hlavně nevěřit nikomu, hlavně ne pomahačům...

Pánové díky!
Stran novinky v pravidlech zde:
- lekar.t
- ladaj
Příspěvek#55 » pon 2. pro 2013, 21:35
Přes rekordní účast a velmi pozdní konec proběhl po půlnoci jako bonus neformální brokový losík o čtyřech účastnících. Střeliště neumožňuje více, jak čtyři kovy na šířku, takže se po každém drillu stavěli 3 nebo 4 velcí poppeři. Sřílelo se z mého ultrashorta. Na to, že veškerá předchozí zkušenost ostatních kluků s brokovou pumpou čítala nejvýše pár desítek ran, stříleli velmi slušně. Výsledky přikládám, výpočetní chyby vyhrazeny.
http://lada.czech-web.cz/arms/br_losik_20131201_1.jpg
http://lada.czech-web.cz/arms/br_losik_20131201_2.jpg
http://lada.czech-web.cz/arms/br_losik_20131201_1.jpg
http://lada.czech-web.cz/arms/br_losik_20131201_2.jpg
- Euquapo
- Steiner
Příspěvek#58 » pon 13. led 2014, 11:41
Nádherné video, zejména za pozornost stojí řešení poslední situace č. 4. Všimněte si, co vidí střelci za oranžovou překážkou (trezorem), kde odkládají zbraň když jdou dopředu ke dveřím, co tam mohli vidět když táhli pandu do úkrytu (kdyby jim pípnutí timeru nezatemnilo mozek) a co nakonec taky zastřelili jako první terč - úplně nevinného pana ředitele. První střelec z videa to zjistil až po odstřílení situace, když se vyhodnocovaly terče. Druhej to zjistil bezprostředně po výstřelu (budiž mu přičteno malé bezvýznamné plus
) a okomentoval to slovy "DO PRDELE!" vyslovené pěkně od plic 

- lekar.t
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva