Smith & Wesson M&P45

Glock a spol.

nahodicka

Příspěvek#1 » pon 9. čer 2014, 12:03

Co vy na to? Smith & Wesson M&P45?

Int1m1thy

Příspěvek#2 » pát 13. čer 2014, 17:18

nakej duvod proc zrovna .45 ? jo a dle toho co pises to vypada ze nestrilis vubec snad... takze si nejdriv vyzkousej co nejvic zbrani ( strelbu znich ) a potom vybirej co koupis ;)

proc ne .45 malo naboju v zasobniku, drazsi strelivo, vetsi zpetny raz...

nahodicka

Příspěvek#3 » pát 13. čer 2014, 17:21

No, upřímně, imponuje mi velikost střely. Dál jsem potom (kdysi) snad četl, že .45 má nějaké lepší vlastnosti, jako třeba menší zdvih hlavně, rychlost střely a přesnost. Ale zase 9mm je průbojnější. Zatím se rozhoduji, nejsem si úplně jist. Náboje 9mm jsou levnější.

Upraveno: Ne, zatím nejsem ani držitel ZP, ale to je už jen časový problém.

Int1m1thy

Příspěvek#4 » pát 13. čer 2014, 17:29

aby si strilel nemusis mit ZP.... ja sem toho cet... :P 45. ma nizsi rychlost strely, zdvich a kopnuti je spis vec k debate, presnost je spis ve tvych rukach :D

Zkušenosti s SW MP.45 , výběr zbraně se řeší jinde. sided

Liberty

Příspěvek#5 » pon 29. zář 2014, 13:00

Je to logický...
Čím širší a těžší střela, tím větší odpor vzduchu/pritazlivost k zemi.. Maji samozrejme vetsi obsah strelneho prachu, tim padem vic kope ale mene stabilni a strely jsou vetší, tudíž se jich méně vejde do zásobníku.
Druha vec je cena.. Na druhou stranu, velka výhoda je zastavovací účinek. 45. dá větší šlupku než 9mm ale je třeba se zeptat sám sebe...
Chci 45. pro ,,cool efekt'' a možnou nutnou sebeobranu ke které (ja osobně doufám) nedojde, nebo ekonomičtější 9mm pro stejný účel + vhodnější střelivo na střelnici :)

Co se zbraně týče, nemám s ní žádnou zkušenost, zaujala mě debata nad ráží.. Ale značka má dobré jméno takže bych se koukal především na videorecenze na youtube/ google

Solitarie

Příspěvek#6 » ned 2. lis 2014, 22:44

Hośi a co Smith & Wesson M&P9 Pro Series ??? nemáte ho někdo moc se mi líbí rád bych si jej zkusil. A nevíte o někom kdo by ji prodával ? bazary jsou nějaký mrtvý touto dobou.

MKabar

Příspěvek#7 » pon 23. bře 2015, 02:12

Horsi spoust fakt nejde najit :-), dokonce i vsichni turci a jine zcela nezname gvery mely lepsi spouste, nez zakladni S&W M&P na IWA, vyzkouseny vsechny kusy a vsechny ostatni pistolky co vyzkouset sly.
Radeji bych strilel kazdy vystrel s 5 kg DA spousti, nez s nejakym neladenym M&P lamatkem.
Ta nova spesl plocha spoust (od Appexu) je sice asi jina liga (za tezke dolace samozrejme), ale co z toho, kdyz 9 mm Luger hlavne jim litaj totalne sejdrem. 45 ACP hlavne jsou pry ale v pohode, nemaji ty problemy s presnosti jak devitky. Jestli blbnou i hlavne v 5" C.O.R.E. zavodni verzi se mi nikdy nepodarilo zjistit.

MM

Příspěvek#8 » pon 23. bře 2015, 07:53

Ale no. Tak to sa zase musim SW MP zastat, take zle to rozhodne nie je. Na mojej fabrickej MP9, 2000+ ran, spust sa zhruba okolo 1500 usadila a je pekne citatelna. Aj ked na mierenu strelbu je dost tvrda, nosim ju na striedacku s revolverom - lebo mi skratka sedi. Zhodou okolnosti som s nou skusal pred par dnami po dlhsej dobe mierenu, na 25m tych 90/100 dam. CIm by som problem s hlavnou vylucil kedze mimo revolverov mam taketo vysledky napriek vymene okuliarov so vsetkym (ale pracujem na tom :D). Ostatne uz som tu spominal ze tie problemy s 9mm hlavnami boli cca 2012, potom menili stupanie drazok.
Mimo toho - ergnomia na moju velku tlapu je super (L chrbat), zapichuje sa s nou pekne, mne pride velmi dobre vyvazena a subjektivne kope o dost menej ako Walther PPQ pripadne plastove CZy. Dalsiu pistol uz som neplanoval ale tu mozno spravim vynimku a dokupim si VTAC verziu, pripadne tu 'Pro Series'.

Ale ak tu niekto ma MP45, rad by som ju skusil, ci nahodou nezvazit prestup na inu raz :twisted:.

MKabar

Příspěvek#9 » úte 14. dub 2015, 00:45

MM

Příspěvek#10 » úte 14. dub 2015, 06:30

Pekne, otazka je kedy sa to dopracuje sem a ako zabezpecit aby clovek dostal jednu z tych novsich :D. Asi nie je realne aby spravili recall skladovych zasob u importerov.

Zpět na