Nákupní povolení

pelanj

Příspěvek#406 » čtv 16. říj 2014, 08:11

Na Příbrami vše vyřizují na počkání, takže kolky rovnou nalepí nažádost a orazítkují. Během 5 - 20 minut odcházím s příslušným počtem NP a PZ:)

marinakus

Příspěvek#407 » čtv 16. říj 2014, 08:40

Na Příbrami každopádně chtěli kolky dopředu vždycky. Je to zase o tom, že v každém kraji to bylo jinak a i teď hodně záleží na vstřícnosti, ochotě ale i časové vytíženosti pracovníků PČR na agendě zbraní při tom kdy a za jak dlouho vám NP případně PZ vydají.

aleš_

Příspěvek#408 » čtv 16. říj 2014, 09:18

Přesně tak. Jak se říká "jiný kraj, jiný mrav". V Pelhřimově jsem vyřizoval ZP, NP, PZ a nikdy jsem žádné kolky nekupoval, platil jsem cash.

Farock

Příspěvek#409 » stř 22. říj 2014, 12:11

Tak já v Litoměřicích také platil Cash kolky měli své a nákupní povolení na počkání cca 15 min.Jen mám chvilku s nákupem počkat než se ukážu v registru ze mam nákupní povolení :)

marinakus

Příspěvek#410 » stř 22. říj 2014, 13:54

NP se v registru ukáže okamžitě on line. Několikrát jsem NP a následný převod na spotřebitele řešil na plnou moc a vždy to bylo bez problémů a hned.

Tomas_2002

Příspěvek#411 » pát 24. říj 2014, 08:38

Tak se mi tento týden také podařilo pokořit zkušebního komisaře :-)

Chtěl jsem se zeptat - je možné zároveň s žádostí o ZP podat více žádostí o NP ? Konkrétně dvě ?

Díky za informaci a přeji pěkný den

Carloss

Příspěvek#412 » pát 24. říj 2014, 09:01

Nevidím jediný důvod, proč by to nebylo možné... O počtech NP zákon nehovoří, a co není výslovně zakázáno... ;-)

mikymoto

Příspěvek#413 » pát 24. říj 2014, 09:06

Tomas_2002 píše:Tak se mi tento týden také podařilo pokořit zkušebního komisaře :-)

Chtěl jsem se zeptat - je možné zároveň s žádostí o ZP podat více žádostí o NP ? Konkrétně dvě ?

Díky za informaci a přeji pěkný den

Už začínám chápat, že se člověk může zbláznit pouhým poslechem jedné a té samé písničky. Já vím že toto vlákno má hodně stran. Ale je to taky díky domu, že se tu DOKOLEČKA točí ty samé otázky. Poslední dotaz na to, kolik si můžeš podat žádostí je o 4 stránky zpátky - str. 23 (kolikrát tento dotaz padl už nemám sílu dohledat).

Takže ANO - můžeš si podat tolik žádostí, kolik Ti není líto zaplatit na kolcích.

Tomas_2002

Příspěvek#414 » pát 24. říj 2014, 09:29

Díky za odpověď. Jenom bych podotknul, že jsem zkoušel hledat přes google a tady jsem prošel 3 strany zpět. Ono to vyhledávání těchto specifických dotazů je dost problematické. Opravdu se ptám jen na věci, které se mi nepodařilo dohledat :-)

Proto jsem se třeba neptal, zda je možné žádat o ZP a NP současně, protože o dvě strany zpět je napsáno, že to jde a našel jsem si to :D

fixfokus

Příspěvek#415 » pát 24. říj 2014, 12:47

Tomas2002: A o několik dalších stran dále do historie máš napsáno, že někde to jde a někde zas ne. Třeba v Kolíně (můj příslušný útvar) můžeš o NP žádat, až když máš ZP. Ale dostaneš ho na počkání, takže je to jedno.

Farock

Příspěvek#416 » pát 24. říj 2014, 17:30

Do nákupního povolení píšeš číslo zbrojního průkazu takže defakto by jsi měl žádat až po vydání ZP.Já jsem.ho musel podat až po vydání ZP ale zase jsem.ho dostal do 10 minut. Jak jíš bylo řečeno jiný kraj jiný mrav :).

Carloss

Příspěvek#417 » pát 24. říj 2014, 18:04

A taky se tu píše, že pokud se žádá současně, tak se do žádosti o NP č. ZP nepíše hned, ale až při vydání. Teda pokud tento způsob na PČR akceptují.

marinakus

Příspěvek#418 » pát 24. říj 2014, 18:30

Ono je to fakt všude jinak. Ale nevidím problém v podání žádosti o NP současně s žádostí o ZP. Stejně ho dřív než se zbrojákem nikdo nedostane. Ale jak je tu psáno. Podle toho, co kde akceptují.

ludwyg

Příspěvek#419 » pát 24. říj 2014, 20:48

Ahoj,
dnes jsem zkoušel dát žádost o NP zároveň se žádostí o ZP v Brně. Paní mě slušně odmítla s tím, že si ho mám přinést až si půjdu pro ZP a dostanu NP na počkání. Předpokládám, že vzhledem k tomu, že se povolení nosit kat. B už na ZP nepíše a platí se předem za podanou žádost, tak se na tento postup bude jednotit po celé republice.

Luděk

KlokanXM

Příspěvek#420 » pát 24. říj 2014, 21:44

No nevěřím, že se v celé republice sjednotí postup, že NP bude vydáno na počkání ..... :mrgreen:

Zpět na