Pistole/revolver pro začátečníka – co si koupit?
Co jinam nepatří...
- Šakal
Příspěvek#841 » ned 5. dub 2015, 12:59
No penize samozrejme resim (proto je shadow uz moc drahy), ale vzhledem k tomu, ze me napr. P-09 vyjde na 13600, tak si myslim, ze i kdyby me prestala "bavit" tak ji za tu cenu poslu do sveta
a malorazka.... nooo nechci nikoho urazit, ale to muzu rovnou strilet diabolky... a nemusel jsem si delat Ecko

- cz6ace
Příspěvek#842 » ned 5. dub 2015, 14:05
Zasah! Srilim i diabolky, od tech jsem se dostal ke zbrojaku. A nezanevrel jsem na ne, s tema muzu strilet i "doma". Ale pokud chci na strelnici mirenku a vysypat tam 100-200 naboju, vetsina jich je .22. Prece jenom nechat tam 200 lugeru, to bych nedal.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
- 4mike
- Šakal
Příspěvek#844 » úte 7. dub 2015, 21:04
4mike píše:Šakal píše:...... P-09 vyjde na 13600, tak si myslim, ze i kdyby me prestala "bavit" tak ji za tu cenu poslu do světa.........Ecko
jetý Géčko Tě vyjde ještě levněji a do Světa pak zmizí mnohem snáz
G19gen4 Po mem delsim sledovani stoji starsi kolem 13 a to fakt jen pokud se nekde ukaze
- Šakal
Příspěvek#845 » úte 7. dub 2015, 21:12
Jinal kdes jsem byl v UB a SHADOW sedi v ruce jako prdel na hrnec a ta spoust sla taky poznat. Zjistil jsem, zebse da udelat hrsve 4 leta zaruka, ale co me udivilo, (mozna jsme se spatne pochopily) tak mi bylo receno, ze zivotnost jejich zbrani je 15 000 vystrelu..... jako nechcu sirit famy a tak si to jeste osetrim. Jako myslim, ze to je asi nejaka hranice na reklamaci jinak jako by to byl teda pekny shit.... ma k tomu nekdo neco?
- Serz
- seton
Příspěvek#847 » úte 7. dub 2015, 22:39
Ahoj lidicky, pisu z mobilu, tak nepisi hackocarky, jak pisete zvazit co, z vlastni zkusenosti: mam GP P1 v lugru, CZ83 .32 auto a beretku71 .22 a GP velka a tlusta, CZ83 nosim, lituji ze sem nesel do CZ70 placata jednorada, nakonec nosim .22 a to jen diky velikosti. Pokud tedy zvazite co na noseni, tak ma rada je mala s jednoradym zasobnikem a druhy zasobnik separe na slabe ruce. Kdo tvrdi, ze 9x19 je to nejmensi na sebeobranu, pak at si nosi.50 a hunatej svetr nebo xxl kosile. Podle mne je 7.65Br dost dobra a v jednorade variante versi vhodna na denni noseni, na Los a jine si poridte 9x19 pro cenu naboju, jakou, to necham na vlastnim uvazeni, ja jako levak sel do GP, kde je komplet levo-prave ovladani a na sranda strelbu .22 kvuli bezkonkurencni cene streliva. Asi jsem s vyberem moc nepomoh, ale vyberte si jako prvni zbran neco do 6000 , co se dobre nosi a je jednorade s nahradnim zasobnikem. Ne jako ja funglovku za cenu 3 takovych.
Tonda
Tonda
- Serz
- seton
- Šakal
Příspěvek#850 » stř 8. dub 2015, 09:10
Serz píše:Psalo se tu o tom, ze u CZ jsou 15k garantovany balisticke vlastnosti a u G je 200k zivotnost "k prasknuti". Co je mezi tim netusim, mam lehce pres 2,5k u CZ.
To jako ze vystrilim neco kolem 15 a zbran uz jde do kytek? Jako co jsem se docetl, tak GLOCKY a GP maji zaruku kolem 50 000, ale nejsou vyjimky co strili kolem 100 000. To CZ jako neda aspon 50....?
- Chip
- Šakal
Příspěvek#852 » stř 8. dub 2015, 11:19
Dobrý den,
neposkytujeme záruky na množství vystřílených nábojů ale na roky po které se nesmí u nášeho výrobku, v důsledku běžného používání, projevit vada materialu, technologie, nebo konstrukce výrobku. Většina těchto případnách vad se odhalí v počátcích používání.
V našich interních zkouškách testujeme zbraně na 20 000 (služební) nebo 40 000 (sportovní) po tuto dobu nesmí dojít k vadě na hlavních dílech. S výměnou drobných dílů (pružinek, kolíků..) je třeba počítat.
Vyjadreni CZ na muj dotaz
neposkytujeme záruky na množství vystřílených nábojů ale na roky po které se nesmí u nášeho výrobku, v důsledku běžného používání, projevit vada materialu, technologie, nebo konstrukce výrobku. Většina těchto případnách vad se odhalí v počátcích používání.
V našich interních zkouškách testujeme zbraně na 20 000 (služební) nebo 40 000 (sportovní) po tuto dobu nesmí dojít k vadě na hlavních dílech. S výměnou drobných dílů (pružinek, kolíků..) je třeba počítat.
Vyjadreni CZ na muj dotaz
- Walt
Příspěvek#853 » stř 8. dub 2015, 16:47
seton píše:Ahoj lidicky, pisu z mobilu, tak nepisi hackocarky, jak pisete zvazit co, z vlastni zkusenosti: mam GP P1 v lugru, CZ83 .32 auto a beretku71 .22 a GP velka a tlusta, CZ83 nosim, lituji ze sem nesel do CZ70 placata jednorada, nakonec nosim .22 a to jen diky velikosti. Pokud tedy zvazite co na noseni, tak ma rada je mala s jednoradym zasobnikem a druhy zasobnik separe na slabe ruce. Kdo tvrdi, ze 9x19 je to nejmensi na sebeobranu, pak at si nosi.50 a hunatej svetr nebo xxl kosile. Podle mne je 7.65Br dost dobra a v jednorade variante versi vhodna na denni noseni, na Los a jine si poridte 9x19 pro cenu naboju, jakou, to necham na vlastnim uvazeni, ja jako levak sel do GP, kde je komplet levo-prave ovladani a na sranda strelbu .22 kvuli bezkonkurencni cene streliva. Asi jsem s vyberem moc nepomoh, ale vyberte si jako prvni zbran neco do 6000 , co se dobre nosi a je jednorade s nahradnim zasobnikem. Ne jako ja funglovku za cenu 3 takovych.
Tonda
Bud rad, ze jsi do 70ky nesel, je to klumpr z mizerneho materialu. Dukaz, ze ani komunisti nedonutili zbrojovku z UB vyrabet kvalitni zbrane pro ozbrojene slozky.
Pred casem nabizel ZS v razi 7,65 Br pistole PP, PPK, Berettu 71 a v 9 Makarov original PM i polske pistole.
Ceny o malo vyssi nez 70ka, kvalita uplne nekde jinde.
Ve vnitrnim pouzdre lze nosit i 1911 bez velkych problemu, me vyhovuje plastove pouzdro s padlem.
- Labi
Příspěvek#855 » čtv 9. dub 2015, 00:02
Zdravím,jsem budoucí majitel ZP.Na ZP mi sice ještě schnou na oddělení zbraní písmenka ale je to tam.Zároveň mám i zařízené nákupko.Byl jsem skálopevně rozhodnut pro Glock 17,ale teď mě nahlodávají i tyto krasavice:HS-9 TACTICAL 9X19 5" , XDM-9 4,5", nebo XDM-9 5,25" ,které jsou si navzájem příbuzné.Cena mě nezajímá.Jen mě zajímá zda se mám vzdát nebo nevzdát Gloka a proč.Nebo přemýšlet o těch dalších třech pistolích a proč.Nejsem v tomto oboru moc kovaný a tak se chci jen něco dozvědět abych neudělal nějakou zytečnou chybu.Podotýkám,že zbraň budu u sebe nosit jen zřídka,spíše se bude střílet jen pro zábavu na střelnici.Ale kdo ví.Děkuji
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí