Co vy na to? Jak byste se zachovali?

E-Ryc

Příspěvek#16 » úte 19. kvě 2015, 14:30

Ono virtualne za klavesnici se umira hrozne snadno, v realu uz to tak lehke nebude. Rozdil je v tom, ze to zvire (nebo koneckoncu ten imigrant) nema moc na vyber. A i tak nebude bojovat "brloh nebo smrt" (nejaky myslivec urcite upresni).

Jakkoliv se mi to taky nelibi, tak nemyslim, ze by do prime konfrontace (na zivot a na smrt) slo vic nez minimum lidi. Vyjimka by asi bylo obsazeni cele vesnice, kde by tech postizenych bylo hodne.

Luky22

Příspěvek#17 » úte 19. kvě 2015, 14:35

Jakkoliv se mi to taky nelibi, tak nemyslim, ze by do prime konfrontace (na zivot a na smrt) slo vic nez minimum lidi.

Zde je možná namístě položit si filozofickou otázku, dokdy, nebo za jakou cenu má smysl ještě život žít. Život za každou cenu je pitomost. Často je smrt lepším východiskem.

mihlit

Příspěvek#18 » úte 19. kvě 2015, 14:36

Jaký je zdroj té zprávy? Já našel jen to, že """Refugees allowed into Italy after threat to drown babies"""
zdroj: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... abies.html

Tedy Uprchlíci vpuštění do Itálie po té co hrozili vyhozením dětí přes palubu

pelanj

Příspěvek#19 » úte 19. kvě 2015, 14:47

Jak to jen říct, abych někoho neurazil...póvl, co bere vlastní děti za rukojmí, se nezastaví před ničím.

E-Ryc

Příspěvek#20 » úte 19. kvě 2015, 15:00

Jinak OT, ale nedavno (v zime?) vysel v NG clanek o "prirozenych zabijacich" (lidech psychicky schopnych zabit jineho cloveka a nezhroutit se z toho) a pokud se dobre pamatuju, procento v bezne populaci je snad 1-2% a i v armade (kde je to zadouci vlastnost) snad jen 10%.

Luky22

Příspěvek#21 » úte 19. kvě 2015, 15:02

Kdo hrozí vyhozením dětí přes palubu, nebude mít problém stejně vyhrožovat vyhozením dětí z okna. Ano, souhlas, takovýto póvl se nezastaví před ničím. Je načase, aby se bezpečnostní orgány chytly za nos, a začaly se k nim podle toho chovat.

Luky22

Příspěvek#22 » úte 19. kvě 2015, 15:05

E-Ryc: Blábol. Každý člověk je za určitých okolností schopen zabít jiného člověka. To ti potvrdí každý psychiatr. Vrahem se může stát kdokoli. I ten slušný, uťápnutý úředníček v kvádru.

moony666

Příspěvek#23 » úte 19. kvě 2015, 15:18

myslím, že je to nesmysl celkově. Kde by vzali dítě? Připlouvají sem prakticky výhradně dvoumetroví dobře živení chlapi - stačí se kouknout na fotky v médiích.
Itálie udělala jednu věc, kterou chtěla zatlačit na okolní státy a přitom udělala chybu, na kterou dojede - přestali uprchlíky sortovat a registrovat a rozlízá se to po celé zemi v podstatě nekontrolovatelně. Tím v podstatě zadělali na megaprůser, který už "humání cestou" řešit nepůjde. Pokud občané Itálie uvidí, že nic nefunguje a stát nereaguje (i když tam toho taky moc nefunguje v podstatě z principu) a silové složky nic neřeší, bude to ještě hodně zajímavé. Italové a zvláště ti na jihu nejsou žádný připosranci a začnou si to tam řešit asi po svém.

E-Ryc

Příspěvek#24 » úte 19. kvě 2015, 15:19

Jak pises "za určitých okolností" (a v jakem stavu pak bude). Ale tady se bavime o dovednosti: Napred dopiju kafe, pak vystrilim imigranty v obyvaku a pak pivko a slofika, zadne vycitky.

Ja tomu celkem verim, zazil jsem znamou, co na strelnici mela problem vystrelit na terc s figurou (ani ne fototerc)...

Ale stejne tu placame prazdnou slamu, ceho jsme/nejsme schopni nikdo z nas nezjisti, dokud v te situaci nebude.

Luky22

Příspěvek#25 » úte 19. kvě 2015, 15:22

ceho jsme/nejsme schopni nikdo z nas nezjisti, dokud v te situaci nebude.

Tak nějak.

Luky22

Příspěvek#26 » úte 19. kvě 2015, 15:26

moony666: Souhlas s tím, co jsi napsal. Doufám, že naše bezpečnostní složky si z toho vezmou ponaučení, a pokud k něčemu takovému dojde u nás, včas a adekvátně zareagují. Aby zoufalí lidé nemuseli brát zákon do vlastních rukou. Což nikdo prioritně nechce.

franta599

Příspěvek#27 » úte 19. kvě 2015, 16:01

E-Ryc píše:Jinak OT, ale nedavno (v zime?) vysel v NG clanek o "prirozenych zabijacich" (lidech psychicky schopnych zabit jineho cloveka a nezhroutit se z toho) a pokud se dobre pamatuju, procento v bezne populaci je snad 1-2% a i v armade (kde je to zadouci vlastnost) snad jen 10%.

o tomhle jsem teda neslyšel !teoreticky! je pro me prijatelnejsi zabit človeka než zvire (nerikam že bych to udelal) jenom teoretizuju

cipis

Příspěvek#28 » úte 19. kvě 2015, 16:32

Bylo to na nějakém National. 1% hodných zabijáků (zabijí, když musí), 1% těch špatných (zabíjí, protože se jim to líbí) a zbytek nic. Začalo to testem, proč se v napoleonských válkách vojáci tak málo trefují, když na terče mají excelentní výsledky, pokračovalo rozborem a končilo oznámením dalšího dílu, kde se mělo vysvětlit, jak ty 2% (1+) dostali v současné armádě přes 90%. Ten druhý díl jsem bohužel už nějak propásl.

Luky22

Příspěvek#29 » úte 19. kvě 2015, 16:45

cipis: Člověk nesmí věřit všemu, co povídají v televizi. Možná některý voják má problém s vražděním při prvním bojovém nasazení. Upejpá se. To by se nemělo, to nás ve škole neučili. Je to hřích. Pak to koupí kamarád vedle něj do hlavy. A najednou už to jde samo. Nakonec se třeba "vypracuje" na válečného zločince mučícího civilisty.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#30 » úte 19. kvě 2015, 17:31

Luky22 píše:Povedl se ti hezký bonmot, ale co bys dělal, Gravere? :)

Já nic. Pokud mi někdo squatne kér, volám policajty a je mi fuk, co s tím udělají oni, hlavně když to pomůže. Nebo co jako - řeknou mi "sorry, von chce vyhodit děcko, tak ho tady necháme" a dál nic?
Asi ti došlo, že si z toho dělám srandu jen proto, že je to urban legend.

Zpět na