CZ83

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » stř 12. srp 2015, 21:58

chválím, já si koupil dřevěné střenky a je to ještě o kus dál, pokud máš tohodle mazla, je neonošenej, tak si jej vyšperkuj. Já ho mám jako osobní zbraň a na závody chodím s GP P1
Ať ti vydrží co nejdéle, jen ta cena nábojů....

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#32 » čtv 13. srp 2015, 07:54

Střelivo není tak hrozné, včera jsem koupil 100 S&B za 540,- a ještě 50 ks ZVS na zkoušku za 250,-. Cena dobrá ne?

Odesláno z telefonu pomocí Tapatalk.

Puverle

Příspěvek#33 » čtv 13. srp 2015, 15:51

Po dřevu koukám taky ale trošku mě odrazuje že to stojí pomalu půlku co stála pistole.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#34 » pát 14. srp 2015, 06:07

Jojo, střenky bych určitě časem chtěl, ale stojí bratru kolem 1200,- nejlevnější.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » pát 14. srp 2015, 06:12

Ještě jsem si všiml jedné věci. Na pravé straně je takový kolík, který ma náběh do špičky a blokuje závěr. Je to na schématu díl 19 - disconnector. Všiml jsem si, ze už je špička docela oholená, ale stále funguje. Je možné sehnat nový díl? Jak to drží vám?

Puverle

Příspěvek#36 » sob 15. srp 2015, 09:57

To je přerušovač aby to nestřílelo dávkou. U mě je v pohodě. Sehnat se určitě dá třeba v podnikové prodejně ale raději zajdi k puškaři a uvidíš co ti řekne.

kinght

Příspěvek#37 » sob 15. srp 2015, 10:33

Linux píše:Včera jsem byl poprvé na střelnici. Střílí moc pěkně, na 20 m jsem se držel v terči :). Ale občas mi po poslední ráně nezachytí záchyt závěru, stává se vám to také?

na mojí CZ82 to dělalo něco podobného při výstřelu mi závěr sám zůstával v zadní poloze i když v zásobníku zbývalo ještě dost nábojů.... byla to vypadlá pružina (vzpruha, díl č.42) záchytu závěru... u tvojeho problému bych se zaměřil na samotný záchyt závěru jestli nejsou oholené zachytávací plochy, jestli ho podavač v zásobníku dostatečně pozvedne a nebo třeba špatný úchop kdy na tlačítko záchytu záv. při střelbě třeba nevědomky tlačíš palcem druhé ruky - to už jsem také viděl atd.... neni tam zase tolik příčin pro které by to nemohlo fungovat :)

Milan100

Příspěvek#38 » sob 15. srp 2015, 13:09

Včera jsem byl poprvé na střelnici. Střílí moc pěkně, na 20 m jsem se držel v terči :). Ale občas mi po poslední ráně nezachytí záchyt závěru, stává se vám to také?

Dost často to dělá opotřebovaný podavač jak píše knight, pokud je celoplastový. občas měly podavače pro ráže 7,65 vložen kovový váleček, pak to nezlobí. Stačí koupit nový, stojí pár kaček(snad okolo 30kč), nebo objednat u prodejce, puškaře. Sám mám dva rezervní, jeden jsem již opotřebil.

dfgdsster

Příspěvek#39 » sob 15. srp 2015, 23:32

30 Kc za podavac? Co si tak matne vybavuji, v prazske podnikovce po me chteli nejakych 60 Kc... kde se prosim sezenou ty levne podavace?

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#40 » sob 15. srp 2015, 23:47

Jej, tak je to tak. Dneska jsem střílel a využil jsem oba zásobníky a ten druhý normálně závěr zachytí. Takže je to na 100% podavačem v zásobníku. Nevíte o nějakém e-shopu, kde by se daly objednat? Popřípadě zkusím napsat do podnikovky, zda by je neposlali na dobírku...

Milan100

Příspěvek#41 » ned 16. srp 2015, 12:25

[quote30 Kc za podavac? Co si tak matne vybavuji, v prazske podnikovce po me chteli nejakych 60 Kc... kde se prosim sezenou ty levne podavace?][/quote]
Možná jsem to popletl kupoval jsem více věcí a překvapilo mě že ceny byly nízké. Střenky byly vyloženě za hubičku a ty podavače asi dražší než 30kč jak jsem napsal, už jsem to dohledal podavač skutečně 60kč. Ale to stále není likvidační částka.
Tak se omlouvám za nepřesnost.

jihlavak

Příspěvek#42 » ned 16. srp 2015, 12:30

Zdravím, nemáte někdo prosím obrázek se seznamem dílů na CZ83? Našel jsem na netu jen něco v mizerném rozlišení, tak kdybyste se někdo podělil, pomohlo by mi to ;)

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#43 » ned 16. srp 2015, 13:10

Mám ho, ale je v angličtině, nevadí?

Puverle

Příspěvek#44 » ned 16. srp 2015, 14:06

rozkres 83 seznam.jpg
rozkres 83.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jihlavak

Příspěvek#45 » pon 17. srp 2015, 06:03

Super, díky moc! Konečně je to k přečtení:-)

Zpět na