Petice
- iloveguns
Příspěvek#91 » úte 24. lis 2015, 17:19
To samé u nás. Dal jsem to k podpisu asi třiceti lidem, podepsali dva. Většinou říkali, že se jich to netýká, že oni zbraně nemají a ani je nechtějí, někteří říkali, že se necítí v bezpečí, když civilové okolo mohou mít zbraně, že těch nehod se zbraněmi je hodně, že většina trestných činů je páchána s legálními zbraněmi (na to, že ve statistice jsou hlavně sekery, nože apod. neslyší, oni zkrátka čtou jen to "legální zbraně") atd...
- jahaman
Příspěvek#92 » úte 24. lis 2015, 17:30
Teda já byl dnes ve dvou firmách, jednal s 5 lidma celkem a mám dalších 5 podpisů. Vše nestřelci. Stačí jim to v pěti minutách vysvětlil a je to.
Jako dovětek používám velmi pěkné přirovnání:
- tak jako je více skupin na řidičák, tak je i více skupin zbrojního průkazu a skupin zbraní
- no a například zbraně skupiny A jsou na povolení, tedy na povolení od Policie a to hned tak každý nedostane.(tady dycky vsunu, že to tak musí být, že tam jsou zbraně vojenské, apod.)
- no a EU chce do této skupiny přeradit více zbraní, které se teď dají normálně koupit.
- představte si, že byste měli řidičák na na auto, ale auto jste si mohli koupit jen když vám to povolí policie, respektive úředník, který tam sedí. A navíc byste už dopředu věděli, že toto povolení na auto dostávají jen papaláši, politici, apod. a že na vám odklepnou jen hadraplán nebo motorku. A žili byste s tím, že je docela možné, že v budoucnu už takto budete žádat i o koupi motorky a zůstane vám jen kolo.
To si hned každý představí, vo co de, a podpis je jasný.
Jako dovětek používám velmi pěkné přirovnání:
- tak jako je více skupin na řidičák, tak je i více skupin zbrojního průkazu a skupin zbraní
- no a například zbraně skupiny A jsou na povolení, tedy na povolení od Policie a to hned tak každý nedostane.(tady dycky vsunu, že to tak musí být, že tam jsou zbraně vojenské, apod.)
- no a EU chce do této skupiny přeradit více zbraní, které se teď dají normálně koupit.
- představte si, že byste měli řidičák na na auto, ale auto jste si mohli koupit jen když vám to povolí policie, respektive úředník, který tam sedí. A navíc byste už dopředu věděli, že toto povolení na auto dostávají jen papaláši, politici, apod. a že na vám odklepnou jen hadraplán nebo motorku. A žili byste s tím, že je docela možné, že v budoucnu už takto budete žádat i o koupi motorky a zůstane vám jen kolo.
To si hned každý představí, vo co de, a podpis je jasný.
- MPaAD69D
Příspěvek#93 » úte 24. lis 2015, 17:40
Marcurba: Velice děkuji za seznamy, už jsem napsal!
###
Dobrý den, sdílím vaši zálibu ve sportovní střelbě a myslivosti. Proto bedlivě sleduji snahy EU o nadměrnou regulaci. Muj názor je zřejmý - nesouhlasím.
S přáním
Světu mír
Ing. Leo Luzar - poslanec
###
Vážený pane XXXX,
ubezpečuji Vás,že nás poslanecký klub Úsvit nebude nic takového podporovat.
S pozdravem
Jana Hnyková - poslankyně
###
###
Dobrý den, sdílím vaši zálibu ve sportovní střelbě a myslivosti. Proto bedlivě sleduji snahy EU o nadměrnou regulaci. Muj názor je zřejmý - nesouhlasím.
S přáním
Světu mír
Ing. Leo Luzar - poslanec
###
Vážený pane XXXX,
ubezpečuji Vás,že nás poslanecký klub Úsvit nebude nic takového podporovat.
S pozdravem
Jana Hnyková - poslankyně
###
- MM
Příspěvek#95 » úte 24. lis 2015, 18:33
Pozor ! Ak uz pisete feedback, fakt nepouzivajte copy / paste ale napiste par vlastnych viet (varovanie z all4shooters.com):
ATTENTION: The European Commission already voided the results gathered by this poll in the past 24 hours, stating that “they had been falsified”.
(= EC vymazala feedback za poslednych 24 hodin s odovodnenim ze to bolo sfalsovane - zrejme prilis vela rovnakych).
Tak hlasim splnene. Inak potesi ked clovek pozrie na slovenske a germanske fora a vidi ze sa tiez snazia. Idem si drbnut kavu a venovat sa prizemnym starostiam ako praca a podobne. A v piatok sa ide po SKS. A mozno aj nejake dalsie NP
.
ATTENTION: The European Commission already voided the results gathered by this poll in the past 24 hours, stating that “they had been falsified”.
(= EC vymazala feedback za poslednych 24 hodin s odovodnenim ze to bolo sfalsovane - zrejme prilis vela rovnakych).
Tak hlasim splnene. Inak potesi ked clovek pozrie na slovenske a germanske fora a vidi ze sa tiez snazia. Idem si drbnut kavu a venovat sa prizemnym starostiam ako praca a podobne. A v piatok sa ide po SKS. A mozno aj nejake dalsie NP

- Wotikotas
Příspěvek#96 » úte 24. lis 2015, 19:47
Dostal jsem odpověď o p. Europosrankyně, pardon.
To je VÝSMĚCH !!!

Pokud budu hovořit obecně, tak jsem člověk, který je přesvědčen, že větší množství zbraní ve společnosti nevede k větší bezpečnosti . Nejsem tedy proti zpřísnění přístupu ke zbraním, jelikož z logiky věci je držitel zbraně schopen ohrozit (velmi často i nechtěně) svoje okolí. Do značné míry chápu myšlenkové pochody, které Vás vedli k pořízení zbrojního průkazu a zbraně, šlo Vám o to vytvořit bezpečnější podmínky pro Vaše okolí. Domnívám se však, že zpřísnění přístupu ke zbraním je přesně to, co umožní vytvořit bezpečnější podmínky v Evropě. Chápu Vaši motivaci, chápu Vaše obavy, chápu, že jste osoba bezúhonná a zákona dbající, ovšem zpřísnění přístupu ke zbraním není namířeno proti lidem, jako jste vy, ale proti těm, kteří mají postranní úmysly a nectí život a bezpečnost tak jako vy, nebo já. Znovu zdůrazňuji, že zpřísnění legislativy není namířeno proti Vám a jsem přesvědčena, že při podrobné analýze návrhu dojdete ke stejnému závěru.
S pozdravem a přáním všeho nejlepšího,
Kateřina Konečná
To je VÝSMĚCH !!!

- tazi
Příspěvek#97 » úte 24. lis 2015, 20:09
Co čekat od komunistky, že?
Pro sichr bys ji mohl odepsat, že lidé s postranními úmysly, kteří nectí život a bezpečnost se určitě neřídí zákony, takže je to nezastaví a nás to poškodí. Ale nedělám si iluze, že zrovna ona by to pochopila.
A zítra začnu taky bombardovat všechny poslance a senátory
Odesláno z BlackBerry Z10
Pro sichr bys ji mohl odepsat, že lidé s postranními úmysly, kteří nectí život a bezpečnost se určitě neřídí zákony, takže je to nezastaví a nás to poškodí. Ale nedělám si iluze, že zrovna ona by to pochopila.
A zítra začnu taky bombardovat všechny poslance a senátory

Odesláno z BlackBerry Z10
- Wotikotas
Příspěvek#100 » úte 24. lis 2015, 20:30
Pánové a dámy, my musíme být první generace, která se konečně poučí z historie. Příkladů je nepřeberno. Každé zlo zvítězí, pokud budou dobří přihlížet. Všichni musíme aktivně jednat a nesmíme dopustit, aby nám byla odstraněna poslední pojistka, kterou máme před tím, aby někdo nastolil barbarství a bezpráví. Ty naše legálně držené zbraně mají cenu principiální, která mnohokrát převyšuje to, že stály balík peněz...
- marinakus
-
hugofalfar - Příspěvky: 317
- hugofalfar
Příspěvek#102 » úte 24. lis 2015, 20:51
to mi špatně rozumíš, já nedávám rovnítko mezi dnešní rusáky (docela mě sere, že se EU s nima nedokáže rozumně domluvit) a bolševiky (míněna KSSS za starách dobrých časů) A že třeba evropská komise není bolševická nejsem zas tak přesvědčen. Co jsem četl, takse tam dost vyskytují lidi, kteří zamlada vymetali různé ultralevicové organizace a na stará kolena se dostali do funkcí, kde můžou nařizovat, vydávat direktivy, regulovat. A to dělají prostě po bolševicku 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí