Moderní jednořadé subkompakty aneb co si dnes můžu pořídit
Co jinam nepatří...
- Blacky
Příspěvek#46 » stř 22. črc 2015, 12:01
Ahojky,
muzete me nekdo navest na nejaky shopy (vyrobce) co delaj nejruznejsi barevny pistolky pro holky? Tím myslím, ty ruzný ružový, modrý, zelený děsy. Spiš pistole, než revolvery ale je to jedno. Takový ty de fakto záložní zbraně do podprsenky, kapsy, nebo za sukni. Mladá by něco takovýho ráda, ale já moc netušim, kde to hledat.
díky
muzete me nekdo navest na nejaky shopy (vyrobce) co delaj nejruznejsi barevny pistolky pro holky? Tím myslím, ty ruzný ružový, modrý, zelený děsy. Spiš pistole, než revolvery ale je to jedno. Takový ty de fakto záložní zbraně do podprsenky, kapsy, nebo za sukni. Mladá by něco takovýho ráda, ale já moc netušim, kde to hledat.
díky
- ladaj
Příspěvek#48 » stř 22. črc 2015, 14:14
Něco málo barevného dělá Kahr http://www.kahr.com/pistols/6/pistols.aspx .... jestli ti to někdo doveze (bestpatron, proarms). Nejsou zrovna levné, ale jsou solidní a spolehlivé. Poněkud delší chod spouště by byl výhodou pro nošení popsaným způsobem.
- Har.Megido
- Har.Megido
Příspěvek#51 » sob 12. zář 2015, 16:57
Jsem čerstvým majitelem Glocku 43, trochu jsem se bál, jestli nebude kopat, ale střelba velmi příjemná. Subjektivně v mých rukou o něco přesnější než většina pistolí podobné kategorie. Ta pistolka mě nadchla. Mám malé ruce, úchop naprosto v pohodě, přitom se jedná o plnokrevnou devítku. Časem asi pořídím i Glock 42, je ještě menší a lehčí.
- Bender01
Příspěvek#53 » stř 16. zář 2015, 07:21
Har.Megido píše:Jsem čerstvým majitelem Glocku 43, trochu jsem se bál, jestli nebude kopat, ale střelba velmi příjemná. Subjektivně v mých rukou o něco přesnější než většina pistolí podobné kategorie. Ta pistolka mě nadchla. Mám malé ruce, úchop naprosto v pohodě, přitom se jedná o plnokrevnou devítku. Časem asi pořídím i Glock 42, je ještě menší a lehčí.
Glocka 43 jsem si nedavno na Avimu vyzkousel - musim rict, ze me strasne zklamala spoust, jinak mala a lehka pistolka, ale diky te spousti proste ne.
- Jirik.fx
Příspěvek#56 » stř 10. úno 2016, 23:57
Dlouho jsem vybíral, věděl jsem, že chci jednořadý compact nebo subcompact v ráži 9L, cena nerozhodovala. Když jsem objevil PPS bylo rozhodnuto. Dle mého je při nošení šířka zbraně důležitější než ostatní dva rozměry. Chci z pistole kterou nosím střílet co nejčastěji a chci aby mě to bavilo. Z výše uvedených toto považuji za možné pouze z PPS-ka a ze Sigu 232. Na střelbu by byl dle mého ještě bezva Sig 239 ale tam mě trochu odrazuje váha. PPS se mi líbí maličko víc než Sig 232. Rozdíl z pocitu při střelbě mezi těmito třemi a ostatními uvedenými je dle mého propastný. Ty ostatní jsou dobrý jen na nošení ne na střílení. Já osobně si na nošení ještě dokoupím SIG 320 subcompact, ale tahle zbraň nepatří do tohoto vlákna.
- Branibor
Příspěvek#59 » pon 22. úno 2016, 16:15
Walthera PPS sem měl v ruce a střílel sem z něho. Ta zbraň neni zas takovej subkompakt. Je to v podstatě v dýlce Glocka 19. Výška zbraně zavisí na zásobníku. S tím na 8 to má pak úplně stejný rozměry jak Glock 19. Jinak spoušť hodně dobrá a chovaní při střelbě suprový. Úchop je trochu kompromis a na páčku jako vypouštění zásobníku sem si vůbec nezvyk. Palcem to nejde a ukazovák tak nezkroutim (mám dlouhý prsty). Celkově mi přišlo, že jedinej faktor pro koupi je šiřka zbraně kvůli nošení. Majitel řikal, že původně to chtěl jako náhradu za Glocka 19 na nošení, ale moc si nepomohl. Jen v létě pod triko to neni vůbec vidět, zatím co u Glocka sou trošku vidět kontury pažbičky. Ale když se ohne, tak prej nepomáhá stejně nic.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí