Walther PPQ

Glock a spol.

SansLogique

Příspěvek#226 » stř 10. úno 2016, 14:02

Mám PPQ zatím chvilku, zatím problémy žádný, na guns-trade jsem posílal jeden technickej dotaz někdy večer a ráno přišla odpověď, takže komunikace OK, i když to teda nebyla reklamace, tam by mohl být teoreticky jiný přístup, ale nepředpokládám to. Za sebe můžu doporučit.

MKabar

Příspěvek#227 » pát 19. úno 2016, 01:41

lipas

Příspěvek#228 » ned 21. úno 2016, 12:23

MKabar - pekne... Ale tltr - pls nejaky vycuc by nebyl?
Jinak o tom ani neuvazuji - zatim jsem ve fazi zlepsovani soustrelu - na VELKYM zacatku :-( Cili nejdriv s neupravenou zbrani... pak si muzu ladit...

lipas

Příspěvek#229 » pon 22. úno 2016, 16:50

nejde mi editovat prispevek, tak v novem :-( - uz jsem to docetl, chapu to spravne, ze hlavni vyhodou je kratsi chod spouste, s prakticky shodnou charakteristikou po draze? hmm.. 130dolacu myslim utratim radeji skrz hlaven :-)

Duke650

Příspěvek#230 » pon 22. úno 2016, 19:22

Zdravim, vybiram svoji prvni pistoli prevazne na strelnici / minimalne pro skryte noseni a moc se mi libi PPQ M2. Vaham zda 4" nebo rovnou jit do 5" - teoreticky bych s 5" mel strilet presneji, ale mate nekdo i zkusenost z praxe 4" vs 5"?
Byl jsem pevne rozhodnuty pro PPQ, ale v patek jsem strilel ze zapujcene PPQ M1 a jsem rozpacity z te spouste. Predtim jsem strilel jen z CZ75, takze rozdil je logický
Ze spouste PPQ jsem mel "nečitelný" dojem - a to vim, ze ve vsech testech je prave spoust velmi chvalena. Muze to byt vada kusu, pujcovaneho na strelnici? Nebo se stejne chovaji vsechny PPQ?
Dekuji za kazdou radu
P.S. Necekam, ze mi porizeni PPQ rozmluvite, naopak ;-)
P.S. Na noseni bych pak casem poridil PPS M2

Mujo

Příspěvek#231 » pon 22. úno 2016, 21:00

Spoušť u PPQ M2 je perfektní, lehká plynulá dráha až k namáčknutí před odpálením, domáčknutí lehké a krátké, velice krátký reset. Mám 4" s 5" zkušenost nemám - nemůžu porovnat.
Je to velice krásná zbraň, za mně jednoznačně výběr schvaluji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

notobi

Příspěvek#232 » pon 22. úno 2016, 21:48

Duke650: ještě můžeš zvolit kompromis mezi 4" a 5" s PPQ NAVY co má 4,6" http://www.guns-trade.cz/pistole-walthe ... cerna-3183 jako já ;)

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#233 » pon 22. úno 2016, 21:57

Na standardní střílení nebude mít délka hlavně markantní vliv... Ostatně kdo to umí, nastřílí jednou dírou i dvoupalcovej revolver...

notobi

Příspěvek#234 » pon 22. úno 2016, 22:13

tak o schopnostech střelce je to na prvním místě o tom žádná

Duke650

Příspěvek#235 » pon 22. úno 2016, 22:50

Díky, o té verzi Navy 4,6" vím, nelíbí se mi ta vyčnívající hlaveň.
Vůbec nepochybuju, že ani s 5" nebudou moje volšové ruce dávat samé desítky :-)
O té spoušti čtu a slyším stejnou chválu ve všech recenzích, tak jsem asi měl smůlu na konkrétní kus.
Snad se pozítří dočkám nákupního povolení. U dovozce mají momentálně vyprodáno :-( tak budu vymetat všechny možné shopy

AldaJ

Příspěvek#236 » úte 23. úno 2016, 06:18

Otázka na majitele verze M2: V nějakých recenzích jsem četl i viděl, že někdo má problém s příliš velkým a lehce dostupným tlačítkem vypouštění zásobníku. Jinak řečeno - stalo se vám někdy, že jste si nechtěně vyhodili zásobník?

Mujo

Příspěvek#237 » úte 23. úno 2016, 07:47

Zasobnik se mi omylem vypustit jeste nepodarili, ale obcas se mi stane, ze mi po vystrileni zasobniku nezustane zaver ve str. pohotovosti. To je ale dano uchopem, pouzivam vysoky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SansLogique

Příspěvek#238 » úte 23. úno 2016, 08:28

Duke650 - nevím, odkud jsi, ale v Mladý Boleslavi se chlubí, že ho maj skladem http://www.loveckepotreby.cz/
Spoušť je velice čitelná, jen si musíš z zvyknout, že se chová jinak než u SA/DA.
A vypustit zásobník omylem se mi teda taky nepodařilo. Nikdy u ničeho.

lipas

Příspěvek#239 » úte 23. úno 2016, 09:12

Nemam moc nastrileno, ale pridavam se - ani levoruky dement jako jsem ja si zasobnik omylem nikdy nevyhodil...
Ale s tim zaverem se mi to stava ... - pricital jsem to spatnemu uchopu a chtel zajit za nekym, kdo mi ho opravi...
Dokaze nekdo poradit? At jsem se snazil jak jsem se snazil, tak proste tam ty palce jinak nenaskladam (tedy pokud chci mit ten uchop pevny...)

AldaJ

Příspěvek#240 » úte 23. úno 2016, 10:45

ještě jsem si u pár koudků všimnul, že jsou na závěru v prostoru výhozního okýnka "oťukané" , nevím jestli od nábojnic , nebo něčeho jinýho.

Zpět na