Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat
- Vlček
Příspěvek#3228 » ned 28. úno 2016, 16:15
Koukám , že tu byla docela dobrá diskuze než se začal marinakus navážet. Jesus, neměl by ses nechat tak vytočit, ale chápu tě. Marinakus, neni to zbytečné od tebe, ty rýpavé plky ? No hlavně už nerozvádějte ránu jistoty apod.
Velký dík peggymu, že to tu zas na chvíli srovnal do latě

- hennes64
Příspěvek#3229 » ned 28. úno 2016, 17:01
24.2.2016 den D na střelnici Čestlice.....bylo nás 18 a 12 co opakovali manipulaci a střelbu.Z 18 neudělali test 3,potom nám komisař na střelnici řekl co po nás chce. Pak napřed vzal ty co zkoušku opakovali a z nich asi 5 neudělalo podruhé. Z nás 15 co jsme šli po nich cca 5 také zkoušku neudělalo.Šel jsem předposlední a vše proběhlo v pohodě, vše co dělám jsem komentoval podle dispozic co nám řekl komisař.Komisař byl perfektní a podle toho co nám řekli neúspěšní žadatelé tak neprošli za zásadní chyby - nedání rány jistoty,neprovedená opětovná kontrola zbraně,mávání zbraní při rozborce.Děkuji za perfektní web ,který mě dostatečně připravil na zkoušku.Střílet jsem byl 3x před zkoužkou ,byl jsem na školení a na střelnici mě ochotně po střelbách půjčili zbraň na cvičení rozborky - tím také děkuji správci na střelnici v Čestlicích.
- mikymoto
Příspěvek#3230 » ned 28. úno 2016, 18:08
Vlček píše:Koukám , že tu byla docela dobrá diskuze než se začal marinakus navážet. Jesus, neměl by ses nechat tak vytočit, ale chápu tě. Marinakus, neni to zbytečné od tebe, ty rýpavé plky ? No hlavně už nerozvádějte ránu jistoty apod.
Tady se tedy musím zastat marinakuse - když tu někdo, kdo plete pojem a průjem začne "radit" ostatním, co tu hledají informace ke zkoušce a má v tom přitom sám totální hokej, tak je více než vhodné ho upozornit, aby raději mlčel a poslouchal zkušenějších. Nemusí se Ti to líbit, ale buď rád, že na příspěvky mimo mísu někdo upozorní.
Prakticky VŠE, na co se tu lidé neustále ptají, už bylo často několikrát zodpovězeno a přesto tu padají ty samé otázky. Krom některých, které jsou totálně mimo mísu a ukazují, že tazatel se ani neobtěžoval před položením otázky něco přečíst v nauce o zbraních.
Bylo by úžasné, kdyby tu přestalo teoretizování coby - kdyby a nechal se prostor lidem, kteří tu zkoušku právě udělali/neudělali. Reporty z reálně probíhajících zkoušek a varování před některými záludnostmi mají pro aspiranty na ZP větší cenu, než blábolení na posledních několika desítkách stran tohoto vlákna.
>hennes64 - gratuluju.
- cmk
Příspěvek#3233 » ned 28. úno 2016, 19:02
Mara Salvatrucha - jmenuji se Jan Korecky a potkas me nejcasteji na zavodech LOS, pripadne na zkouskach odborne zpusobilosti v Usteckem kraji. Rad Te poznam osobne. Kazdeho, kdo takto konstruktivne dokaze obohatit muj zivot, poznam rad.
Budu rad, kdyz setrvas ve sve slusnosti a alespon se predstavis a neco nam o sobe reknes.
Budu rad, kdyz setrvas ve sve slusnosti a alespon se predstavis a neco nam o sobe reknes.
- Alf
- cmk
- Alf
- bartas
Příspěvek#3240 » ned 28. úno 2016, 22:48
Alf: Tak já kdybych nevypadl na bezpečné manipulaci a byl tam až do konce, tak bych mohl jít možná až na noční.
Zkouška byla od 8:00. Bylo nás 19 + 3 opravky. Po testech šlo na manipulaci 21 lidí. Když někdo nevypadl hned na začátku, tak tam komisař každého drtil min. 20 minut. Po mě zbývalo ještě 7 lidí a já jsem odcházel v 13:00. Střílet se šlo až když všichni prošli manipulací. Takže jestli nevíš kolik tam bude lidí a co tam bude za komisaře, tak by nebylo od věci si na to rezervovat celý den.
Zkouška byla od 8:00. Bylo nás 19 + 3 opravky. Po testech šlo na manipulaci 21 lidí. Když někdo nevypadl hned na začátku, tak tam komisař každého drtil min. 20 minut. Po mě zbývalo ještě 7 lidí a já jsem odcházel v 13:00. Střílet se šlo až když všichni prošli manipulací. Takže jestli nevíš kolik tam bude lidí a co tam bude za komisaře, tak by nebylo od věci si na to rezervovat celý den.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí