Walther PPQ
Glock a spol.
- lipas
Příspěvek#273 » ned 6. bře 2016, 21:00
kreon: ono to na borku je trochu slozitejsi
Je tam ,,normalni" prodejna se zbrojirem, a ve vedlejsim traktu budovy ono zastoupeni... a maji mezi sebou dobre vztahy, co neni na krame, to jsou ochotny skocit do guns-trade ti za chvili doobjednat. Ale primo do guns-trade se asi nakupovat nechodi...
Zasobnik 17 ran jsem tam taky kupoval, na m2 no prob, pocitam ze notobi ma vyslovene smulu - i s tim laufem, ja tim prohnal zatim cca 800 strel, 200 SB, zbytek prebijeny limity, jedina zadrzka nebyla a lauf se leskne jak psi... sak vite

Zasobnik 17 ran jsem tam taky kupoval, na m2 no prob, pocitam ze notobi ma vyslovene smulu - i s tim laufem, ja tim prohnal zatim cca 800 strel, 200 SB, zbytek prebijeny limity, jedina zadrzka nebyla a lauf se leskne jak psi... sak vite

- Kreon
Příspěvek#275 » úte 8. bře 2016, 21:11
Tak už je mazel taky doma (čtyřpalec)...konečně. Je to prostě nádhernej kousek, v reálu vypadá líp jak na fotkách. Spoušť pro mě akorát, nevrže, záchyt závěru jde ztuha (víc než jsem čekal), ale to se časem rozhejbe. Vypouštění zásobníku nekompromisně jisté.
Musím se však přiznat, že jsem pěkně levej, protože se mi jakožto levákovi nepodařilo (i přesto, že je to popsané jak pro blbce v manuálu), přehodit tlačítko vypouštění zásobníku na druhou stranu. Zkrátka se mi nepodařilo odblokovat tu pojistku a odendat šroubovákem ten kryt. Je mi celkem stydno, ale než si tam něco do*urvit, tak to raději nechám udělat někde u zbrojíře (v prodejně mi to nechtěli udělat).
Musím se však přiznat, že jsem pěkně levej, protože se mi jakožto levákovi nepodařilo (i přesto, že je to popsané jak pro blbce v manuálu), přehodit tlačítko vypouštění zásobníku na druhou stranu. Zkrátka se mi nepodařilo odblokovat tu pojistku a odendat šroubovákem ten kryt. Je mi celkem stydno, ale než si tam něco do*urvit, tak to raději nechám udělat někde u zbrojíře (v prodejně mi to nechtěli udělat).
- paza
Příspěvek#276 » úte 8. bře 2016, 21:26
Ono to s tím jemným povrzáváním spouště je záhadné. Když jsem ji přinesl domů a zkoušel tak pojistka spouště nevrzala, pak po "mazlení se" a zkoušení začala povrzávat, pak přestala, znovu silněji a po chvíli méně silně začala a teď nepovrzává. Tam je někde ta pružinka, která vrací pojistku spouště a ta se posouvá a podle momentální polohy nebo nálady si prostě vrzne. To se nám stává všem 

- notobi
Příspěvek#278 » úte 8. bře 2016, 22:04
Kreon: na přehození vypouštění zásobníku to chce silnější jehlu a malinkej plochej šroubovák. Jednou rukou zmáčkneš vypouštění aby koukalo na druhý straně a do dírky strčit jehlu zatlačit na ní a pohybovat směrem k rukojeti aby se ti odaretoval a pak proti jehle je vybrání kterým to pomocí šroubováku vydloubneš
- notobi
Příspěvek#283 » pát 11. bře 2016, 16:33
Tak dnes sem si byl vyměnit chybný zásobník proběhlo naprosto bez problému i bez dokladu během chvilky.
Co se týká mojí paniky ohledně hlavně v drážkách tak mě uklidnili, že to nic není, jde jen o zbytky mědi ze střel a nemá smysl abych se tim stresoval (nešlo to dolu ani po čištění boresnakem )
Ještě sem tam chvilku zastřílel (50ran) doma to hned prostříknul nechám to déle učinkovat a snad to půjde líp pryč.
Každopádně nejedná se o problém s hlavní
Co se týká mojí paniky ohledně hlavně v drážkách tak mě uklidnili, že to nic není, jde jen o zbytky mědi ze střel a nemá smysl abych se tim stresoval (nešlo to dolu ani po čištění boresnakem )
Ještě sem tam chvilku zastřílel (50ran) doma to hned prostříknul nechám to déle učinkovat a snad to půjde líp pryč.
Každopádně nejedná se o problém s hlavní

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX