Přerovsko - zas už něco... :-(

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
jamira

Příspěvek#1 » stř 6. dub 2016, 14:26

http://www.novinky.cz/krimi/399673-seni ... brani.html

Blbec a jestli má zbroják legálně a byl nalitej...
Přesně tyhle idioty miluju :evil: Takoví nám fakt dělaj "dobrou" reklamu...

franta599

Příspěvek#2 » stř 6. dub 2016, 15:42

nojono užil si svoji chvilku slávy to se proste občas stane ale vzhledem k tomu nedovolenemu ozbrojování tak to asi nebude mit zbrojak ale možna to je kuli tomu množství prachu hmm 20 kg co s takovym množstvím človek proboha děla ?? pripravuje se na WW3 ? :lol:

notobi

Příspěvek#3 » stř 6. dub 2016, 16:57

Zbroják jak je v článku měl a nedovolené ozbrojování je minimálně těch 20kg prachu když máš povolené max 3kg

franta599

Příspěvek#4 » stř 6. dub 2016, 17:21

to jsem přehledl že to v čalnku pisou domnival jsem se ze nedovolene ozbrojováni prave kuli množství prachu protože 20kg je težce prez limit

NuNo

Příspěvek#5 » stř 6. dub 2016, 17:51

Tohle je klasický případ komára ze kterého nějakej pisálek udělá velblouda jak barák .......:(

Chip

Příspěvek#6 » stř 6. dub 2016, 18:14

Pokud má někdo větší množství prachu než je dovoleno, ale je přitom držitelem zbrojního průkazu kategorie která umožňuje přebíjení, jedná se maximálně o přestupek na úseku zbraní. Takových lidí je mimochodem velmi mnoho, protože průmyslově balený prach v sudech po deseti kg. vychází přibližně o 50% levněji než když kupujeme pulkilová balení v kamenném obchodě. Pokud hodně přebíjíte, může taková úspora dělat i několik tisíc za rok. Každopádně vlastnictví zbrojního průkazu zavazuje ke slušnému chování a je na pováženou zda člověk člověk který se ožere a pak v hospodě vytahuje střelnou zbraň si ho zaslouží...

JardaB

Příspěvek#7 » stř 6. dub 2016, 18:20

Tak pokud by mu ho nesebrali za tohle, tak uz nevim, za co...

bomba

Příspěvek#8 » stř 6. dub 2016, 18:38

Chip píše:... Každopádně vlastnictví zbrojního průkazu zavazuje ke slušnému chování a je na pováženou zda člověk člověk který se ožere a pak v hospodě vytahuje střelnou zbraň si ho zaslouží...

Rohodně nezaslouží.
Jinak nedovoleně se může ozbrojit i držitel zp. Když má doma nelegální zbraně.

jirka87

Příspěvek#9 » stř 6. dub 2016, 20:08

Kluci je to bohužel kousek ode mě...Víc, než z médií o tom ale nevím. Minulý týden byl v Paršovicích, kde se tento incident odehrál nějaký pohřeb, tak jsme měli omezený provoz na lokální střelnici na které jsme se naposledy připravovali na zkoušky k získání ZP.

Nedalo mi to a vyjádřil jsem se k tomu i v "žumpové" diskuzi na novinkách (co se teď tak dívám, tak se mnou i dost lidí souhlasí a to potěší). Tohle je prostě selhání jednotlivce, jak jsem tam napsal a ne systému. Stejně tak, tam mohl dotyčný dědek píchnout někomu vidličku do oka...

"Reklama" je to ale pořádná, zvláště v téhle době...No trochu se bojím, abych se na ZP nepřipravoval zbytečně - myšleno tak, že novým nebude umožněn nákup zbraně nebo tak něco...Ono totiž když se chce, jdou ty legislativní změny rychle...Příkladem budiž plánované řidičáky na zkoušku apod...(ikdyž tam se to legislativně vleče)

cipis

Příspěvek#10 » stř 6. dub 2016, 22:32

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Asi tak ...
Kolik se zabilo lidí o posledním víkendu na silnicích?

mar.tan

Příspěvek#11 » čtv 7. dub 2016, 06:00

Idiot, ještě ze to nezmáčkl. Předpokládám, že 35 kousků si nekoupil za posledni dobu ze starobního důchodu.

Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk

Serz

Příspěvek#12 » čtv 7. dub 2016, 06:01

Ten clovek uz ted ma na krku minimalne 2 prestupky, tim ztratil spolehlivost. Jestli bude navic odsouzen za vytrznictvi, o zbrojak prijde tak jako tak :)

Luky22

Příspěvek#13 » čtv 7. dub 2016, 06:12

Já si myslím, že mu hrozí trestný čin nebezpečného vyhrožování. Divil bych se, kdyby mu ho nepřišili. A to by byl dědek rád za podmínku. Každopádně idiot. Do hospody se s bouchačkou nechodí.

janek21

Příspěvek#14 » čtv 7. dub 2016, 06:45

Jen bych si dovolil te poopravit "do hospody se chlastat s bouchačkou nechodí " pokud někdo půjde na oběd nebo večeři a zůstane u kofoly nebo pita tak v tom nevidím problém ... Tohle nám samozřejmě dobrou vizitku neudělalo ...ale prostě i tací jsou mezi námi ...

honzek86

Příspěvek#15 » čtv 7. dub 2016, 06:57

jirka87: Tak tos byl ty, ten komentář :) dobře řečeno na obhajobu poctivých držitelů. Mimochodem přečtěte si tu diskuzi pod článkem. K mému překvapení to tam nehýří hesly typu "zakázat zbraně" a "zakázat zbrojáky" ... dokonce se tam 1-2 nedržitelé vyjádřili jako motivovaní udělat ZP a ozbrojit se :D

Zpět na