Nauka o zbraních

Připomínky k hlavní části serveru
MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » sob 16. kvě 2009, 22:07

Opraveno.

Horst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#17 » ned 17. kvě 2009, 07:28

To Patrik: Kdo se bude ptát jestli jsem měl 74 bodů za 30 minut. To maš jako u maturity. Prošel a hotovo. Základem této debaty měl být závěr ten ,že je potřeba využít co nejvíce zdrojů k získání informací a ne to že jsi udělal testy jako při IPSC za 2,36. Je to o přístupu. Já mám rád když si mohu informace ověřit z několika zdrojů . To doporučuju i případným dalším žadatelů o ZP. Tyto stránky s odkazem na testy a další zdroje mi prostě dali šanci obdržet osvědčení o odborné způsobilosti. Měl jsem i CDéčko kde je software od MN , jenže ten nejede plnohodnotně na Vistách. Pokud jsem kdy dělal nějaké zkoušky vždy jsem využil možnosti porovnávacích a cvičných testů a tento způsob mi vyhovuje. A že těch zkoušek bylo. Jo a v jednom máš pravdu, že nikdo není dokonalý. Já osobně nejsem na rozdíl od tebe dokonalý.
Rád bych tuto debatu ukončil. Pokud budeš mít nějaký problém tak prosím PM.
Omluva ostatním uživatelům fora.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Patrik
moderátor

Příspěvek#18 » ned 17. kvě 2009, 13:51

Edit: MarK a manželka má vždycky pravdu.
Horste sorry, že jsem se tě mou poznámkou dotknul.
Naposledy upravil(a) Patrik dne ned 17. kvě 2009, 16:24, celkem upraveno 1 x.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#19 » ned 17. kvě 2009, 13:56

Pánové neštvěte mě, to si vyřiďte v soukromé zprávě, sem to nepatří.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » pon 18. kvě 2009, 19:35

Přidána malorážka a brokovnice, do budoucna snad ještě přihodím revolver, ale to může počkat, to není u zkoušek.
Teď snad ještě něco dám dohromady o těch závěrových systémech.

setrop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#21 » stř 20. kvě 2009, 04:51

Co se týče mé přípravy - přečetl jsem si zákon a vyhlášky a pak jel jen otázky pořád dokola (ne zkušební testy), každý den mimimálně všech 488 (tam kde jsem udělal chybu jsem si klikal na odkaz v zákoně a zjišťoval jak to je), jenom tak se zaručí, že všechny otázky člověk projde. U zkoušek to pak dopadlo bez chyby. Tento postup doporučuju nováčkům.

admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » stř 20. kvě 2009, 11:10

setrop: taky tak, jel jsem otazky porad dokola dokud jsem je neumel, u zkousek plnej :)

Horst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » stř 20. kvě 2009, 14:10

To setrop: Ty otázky (488) je asi nejlepší způsob. Jenže já měl po hodině hlavu jak kopačák. Tak sem to nechal bejt a druhej den sem pokračoval. Pokud se ti teda v prohlížeči nevymažeš mezipaměť navštívenejch stránek. Ještě že byla tahle možnost. Prolezl jsem celej internet a tahle možnost byla asi nejlepší. Jo vono se nechá vytisknou otázky s klíčem a šprtat to dokola, ale na netu to bylo takový pohodlnější. Nás bylo na Rajský pět a dva šli do kopru. No a to ještě jeden zůstal málem u střelby. Ta kočka tak to byl polda podle toho jak po střelbě kontrolovala zbraň.
Je taky něco jinýho, když děláš testy v pětadvaceti a jseš student a nebo je ti pětačtyřicet, makáš deset hodin denně
,večer lehneš do účtů a pak si ještě dělej přípravu na testy. Po zkušenosti, kterou mám bych si dal tak měsíc na přípravu na zkoušky a ne čtrnáct dní. Ale důležitý je že to je.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » stř 20. kvě 2009, 14:58

Studentovi stačí tak tři dny. Studentovi medicíny jedna noc. :lol: :lol:
Dělám si srandu :P

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#25 » stř 20. kvě 2009, 16:57

To bych mohl jit jeste studovat :-) Ja se ucil 3 dny a 9 z 10ti testu jsem delal na 79 :-)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#26 » stř 20. kvě 2009, 18:24

Nj... Ale zpět k tématu, nedělejte tady nepořádek ;)

Zatím se mi ozval s ohlášením chyby jen GMatysek...

GMatysek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#27 » čtv 21. kvě 2009, 07:52

MarK :-> No buď rád. To znamená, že je to nejspíš už dokonalý 8-)

Ale vážně. Fakt to je dobrý. Jenom možná popřemejšlet, jestli to nesloučit s tou rozborkou a sborkou, co máš ve "zbraňoškole". Rozdělit to na tři odkazy, smíchat nauky s rozborkama, možná ještě přidat etiku při použivání (zlomená brokárna, bezpečnej prostor ...) Aby vždycky údaje o jednom druhu byly všechny na jedný hromadě.

Stark

Příspěvek#28 » čtv 28. kvě 2009, 11:19

Na webu v sekci Nauka o zbraních se nezobrazují obrázky hlavní. Zdá se, že hledá obrázky v localhost. Tedy například: http://localhost/projects/zbrane/data/g ... dnuska.png místo http://zbranekvalitne.cz/data/gunabout/ ... dnuska.png
A když už jsme u toho, odpoví mi prosím někdo, jestli je nutné znát hlavňové svazky, pokud budu chtít zbrojní průkaz sk. E?

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#29 » čtv 28. kvě 2009, 13:44

Díky, ztraceno v upgradu :D
Dal jsem tam celou tu novou verzi a snad to funguje jak má.

Co se hlavňových svazků týče - prý by to v těch testech na E být nemělo, ale zaručit ti to nemůžu. V zákoně to není a celkově ty zkoušky u nás moc precizně unifikovány nejsou, takže bych na to nespoléhal.

Jovah

Příspěvek#30 » čtv 28. kvě 2009, 20:38

MarK: Nevím, jestli už to není pasé, ale pár závěrů je tady:
http://skorpion-galerie.wz.cz/uzamceni.htm

Zpět na