Maloobchodní ceník střel Ares 2012

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » ned 30. zář 2012, 23:26

Ahoj, dostal se mi do ruky nový ceník od Aresu.
Třeba bude někoho zajímat.
Možná by se dala spáchat nějaká hromadná objednávka. I když u Anděla se asi dají podle předběžných propočtů sehnat za stejný ceny..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sheep

Příspěvek#2 » čtv 22. lis 2012, 18:54

A není lepší pokud mám dost času si střely odlít a sám si je potáhnout ?

Kurt

Příspěvek#3 » čtv 22. lis 2012, 19:21

Jasně, pokud mám dost času, prostoru, surovin, vybavení a znalostí, dá se výroba zvládnout doma. To je stejné se vším - když jsi šikovnej a máš to kde udělat, zvládneš si i zabít, rozbourat a zpracovat prase. Pro nás ostatní je výhoda, že se dají koupit už hotové produkty. ;)

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » čtv 22. lis 2012, 21:04

No, udělat si při dostatečném vybavení, šikovnosti, času, peněz a vhodném prostoru můžeš defacto co jen chceš. Třebas vyrobit celou zbraň... Kdybych měl všechno shora uvedené, ani tak bych asi kule neodlíval, pokud bych neměl v plánu nějakou libůstku na míru či exotickou ráži.
Navíc co se povrchu týče, tak alespoň pro mě je ARES bezkonkurenční, a jestli jej dokážeš byť jen vzdáleně napodobit tak smekám, protože Mongel složení pokud vím tají a nikdo jiný okolo nic podobného nedělá. Vše ostatní je elox nebo antifrikční lak, a to rozhodně není totéž.
Nicméně jsem tenhle příspěvek založil jako informaci pro kolegy střelce, které by mohl ceník zajímat - nikoliv za účelem diskuse o výhodnosti nákupu či možnosti lití střel, na to jsou tady jiná vlákna.

sheep

Příspěvek#5 » pát 23. lis 2012, 16:23

Tak to se omlouvám a ze zajímavosti založím nové vlakno o povrchu střel a ne její výrobě výrobě.
Odpověděl jsem jen proto že,abych tě zkusil popíchnout a jiné že možná,je třeba jednodušší než si člověk myslí si střelu odlít a také ji něčím potáhnout.Ale to bych přenechl již do vlákna které založím.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » stř 30. zář 2015, 14:16

Kolegové, sice něco podobného řeším i v jiném vlákně, ale kde kupujete aresy a za kolik? Chtěl bych něco poplastovaného vyzkoušet, ale za 125grs Lugera EPRX se mi 1,9Kč dávat nechce (a levněji jsem to nikde na netu nenašel).

Zpět na