18.05.2013 - Závod LOS: Pohárovka + PDW !!!

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1 » pon 13. kvě 2013, 15:09

Právě byla otevřena registrace i na PDW !!!

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/225

sided
moderátor

Příspěvek#2 » pon 13. kvě 2013, 16:01

kurňa, nevzal jsem si flintu :(

PaF

Příspěvek#3 » pon 13. kvě 2013, 18:30

To ja si vezmu :lol:

Alex Bratt

Příspěvek#4 » úte 14. kvě 2013, 14:24

Zdravim, jedu z Prahy na LOS v Čekanicich 18.5. a mam volno v aute - zajemce rad vezmu za prispevek na naftu... Dejte vedet bud sem nebo sz

CityShark

Příspěvek#5 » úte 14. kvě 2013, 15:24

CMK - bude zase PDW i s pistoli paralelne, nebo se PDW bude strilet az po pistoli, jak se to driv delalo s Br & spol?

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » úte 14. kvě 2013, 15:53

komentáře k závodu

18.05.2013
Tábor - Čekanice

Pohárovka + PDW !!!

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-225

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#7 » úte 14. kvě 2013, 16:43

CityShark píše:CMK - bude zase PDW i s pistoli paralelne, nebo se PDW bude strilet az po pistoli, jak se to driv delalo s Br & spol?

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

Bude to paralelne. Zvazovali jsme i moznost kazde zvlast, ale pri odhadu 20 PDW se to udela dohromady.

Predbezne - 6 situaci pro pistol, pricemz 1+2 a 3+4 budou dvoj-situace, 5 a 6 budou 2 situace na te sirsi casti. Pro PDW se 1+2 bude strilet jako 1 situace a 3+4 bude 1 situace (pro PDW plati omezeni 18 ran, pro kratkou 6 tercu).

Organizace bude takova, ze nejdriv si odstrili vsichni v ramci jedne situace kratkou a pak prijdou na radu PDWckari a pak cely squad na dalsi situaci.
Vsichni, co budou chtit EVO, pujdou v jednom squadu, bude urcen "1 zodpovedny".

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » úte 14. kvě 2013, 21:48

přesně jak píše ředitel :-)

PDW se bude střílet spolu s Pistolí vždy na konci daného sqwodu... počet ran u PDW je 72 minimum, abychom si to trochu užili u krátký to bude cca mezi 40-50 ks,

zdvojené situace bude obranná záležitost. takže si prosím nachystejte oblečení na vélení se po zemi atd... abychom zase nemuseli řešit, že si někdo koupil kalhoty od 5.11 a chodí vtom do kostela a tudíž se nebude válet po zemi...

4x obranná situace max na 5 ran od kontaktní vzdálenosti do max 4m...
2x klasika na plný počet terčů..
abych vás naladil nebudou to kyvky na které jste již zvyklí, ale bude trochu teleskopu, nějaké to bohchání, a paralizace protivníka/ figury která vás bude škrtit a dál to uvidí jak se Vám to bude líbit dle toho půjdem dál.....

vlasten

Příspěvek#9 » stř 15. kvě 2013, 07:33

Trochu na jiné téma:

"Jen počkej, Chocholo!"

Konec hlášení. :mrgreen:

Albert

Příspěvek#10 » stř 15. kvě 2013, 11:17

Trasa- Mladá Boleslav-Praha-Čekanice.... Mám v autě 3 místa volné. Jestli má někdo zájem, tak v Praze můžu nabrat, ideálně u KFC Černý most. Cesta zpátky až po skončení závodu (pískám!).
776 304 089

chocholo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » stř 15. kvě 2013, 18:40

Praha (Ládví) - Čekanice; 3-4 místa; příjezd brzy, odjezd pozdě (pískám); pište mi na mail nebo FB, sem tak často nechodím a nevím, jestli chodí PM notifikace

Vlasten: Mám nějaké rozbité střílení z pistole, takže buď v klidu :)

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#12 » čtv 16. kvě 2013, 20:49

Pár organizačních:

a) překopal jsem squady (lidi, co si budou půjčovat EVO musí být v jednom squadu - zvolen squad 3)

b) rozhodčí - přijeďte, prosím, na osmou na prematch !!!

c) pokud jsou ve Squadu PDW či zbraně mimo závod, budou nejdřív střílet všichni ve squadu do závodu s krátkou a hned navážou lidi s PDW či zbraní MZ. Jde o to, aby rozhodčí nehodnotil střídavě krátkou/dlouhou v rámci 1 squadu. Celý squad pak přechází na další situaci. Vy, co máte jen krátkou vždy vyčkejte na PDWčkáře !!!

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » čtv 16. kvě 2013, 21:48

Squadu PDW č. 3 si vezme na starost maj. Pavel Huták který bude od té dobroty a všem co si chtějí Evo zapůjčit udělá školení.. proto bych rád aby lidi co chtějí půjčit Evo dorazili o chvilku dříve a hned po registraci vyhledali Pavla Hutáka který jim dá info o manipulaci a ovládacích prvcích s touto zbraní v PDW díky všem..

Misery

Příspěvek#14 » sob 18. kvě 2013, 17:03

Ahoj, díky moc za fajn závody, byly takové svižné, odsejpalo to, počasí se akorát na závody krásně vyčasilo, opět samí milí lidé, které ráda vidím, prostě super. Kdyby mi nezávadila pistole o 106, bylo by to ještě lepší, ale holt to už je můj boj :-)

Asi nejvíc se mi líbila stage s paní v autě a moc se mi líbilo, jak se někteří střelci ukázali jako velice milí společníci a ochránci a paní laskavě usadili ke kolu a někteří jí dokonce i pohladili po hlavě nebo nějakou jinou něžnost provedli. Na to, že to byl polštář z gauče, fakt dost dobrý! :mrgreen:
Jo a vlastně golfová stage taky super :D Až na ty závady :cry:

Takže ještě jednou, díky moc, bylo to moc prima! :P

PaF

Příspěvek#15 » sob 18. kvě 2013, 18:33

jj, prijemna zalezitost, jen skoda, ze se na to vyprdli revolverari :(

Zpět na