20.09.2014 - Závod LOS: POHÁROVÝ ZÁVOD

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » ned 8. čer 2014, 16:14

komentáře k závodu

20.09.2014
GunCenter

POHÁROVÝ ZÁVOD

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/388/

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » ned 14. zář 2014, 11:23

Vážení přátelé,

vzhledem k vývoji situace, kdy se nenašlo dosti střelců chtějící si udělat vysilující střelecký víkend a logicky dala předost vyvrcholení LOSího ročníku 2013 v podobě MČR, se nám nedostává ani závodníků, ani rozhodčích. Nechceme však závod úplně zrušit, pouze jej uděláme ve stylu Popper LOS, který se v minulosti setkal s kladným ohlasem. Pro ty, kteří netuší, o co šlo, situace vypadá následovně:
- střílí proti sobě vždy dva závodníci na 3+1 Popper, kdy je třeba nejdříve položit 3 "vojáky" a terpve pak "kapitána". Ten střelec, jehož kapitán leží vespod, vyhrává. Startovní pozice je za nějako upřekážkou, střelci se dotýkají rukama, zbraně leží na palebné čáře na podložce. Po startovním signále beží ke zbrani a z patřičného krytu řeší situaci. Přesně bude vysvětleno při briefingu.
Vybavení standardní LOSácké, munice raději mnohem více, než obvykle... :-)

Jakuza87

Příspěvek#3 » ned 14. zář 2014, 14:39

Takže sobotní los tímto padá?

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » ned 14. zář 2014, 14:44

Padá v tom klasickém stylu, tedy 4x tajná... Naopak bude možnost vyzkoušet, jak ti to půjde, když bude někdo střílet "proti tobě..."

gastly

Příspěvek#5 » ned 14. zář 2014, 20:18

K munici jenom tolik. Pokud nás bude 21 střílejících a padne JEN pět ran na souboj (z jedné zbraně) je to 100 nábojú. Minule některým nestačili 15.ti ranné zásobníky. Pepa.
(aby si někteří furt nestěžovali,že si nezastřílí)

crossman

Příspěvek#6 » pon 15. zář 2014, 12:07

Dobrý den,

Jaký je minimální počet závodníků pro konání soutěže?

Díky za odpověď

Georg

Příspěvek#7 » pon 15. zář 2014, 16:02

Já sa hlásím, že rád někoho porazím :lol:
Sice sem se těšil jak provětrám Makarova, ale takové splašené olovo z pěta7 ..... :D

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#8 » pon 15. zář 2014, 19:25

Crossman - 20.
Ale otazka si stoji jinak... Jde o to udelat poharovku za kazdou cenu? 1 den pred konanim MCR?
Ja osobne kvituji s povdekem napad zmenit to na popper-los.
Aspon bych nemusel menit pravidla, ze by se nesmely konat poharovky nejen v den jine poharovky a MCR, ale ani 5 dni pred a 5 dni po MCR ;-)

crossman

Příspěvek#9 » pát 19. zář 2014, 07:26

cmk. - Díky za info ohledně PZ a určitě je lepší vyřešit to změnou na popper-los. Toto jsem ještě nezkoušel, takže určitě lepší volba, než měnit pravidla.

Ale jinak jsem myslel minimum ohledně popper-los, ale už jsem se dozvěděl, že to nijak omezeno není, takže se bude konat určo :-) doufám. Přeci jenom do Otrokovic to mám trochu zajížďku. A když vidím počet přihlášených... tak doufám, že aspoň deset se nás tam sejde :-)

Zdarec

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » pát 19. zář 2014, 07:41

Když bude málo účastníků, otočíme to o to více dokola... Zastřílíme si v každém případě dost... :)

Georg

Příspěvek#11 » pát 19. zář 2014, 15:47

Už su skoro tu (ve vedlejší dědině od Otrokovic :lol: ), jen na ujištěnou - prezentace a atd. proběhne ve stejném časovém harmonogramu jako při pohárovém závodě, je tak, že ?

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » pát 19. zář 2014, 16:03

Ano, ano.

Zpět na