útoky v Norsku
Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
- dagobert
Příspěvek#31 » čtv 4. srp 2011, 11:19
JiGSSaW píše:...Nevím jak tvým úkolem ale základní lidský instinkt je přežít a ne hrát si na hrdinu. Hrdinů jsou plné hřbitovy.
To hřbitovy určitě jsou. Jenže v okamžiku, kdy máš za sebou svoji rodinu, tak instikt velí chránit je i na úkor sebe. Mateřský instinkt určitě, otcovský nevím, ale nejspíš taky. Takže když je před tebou magor s puškou a za sebou zoufale fňukající děcka, hrdinství se tak nějak dostaví samo aniž bys chtěl a plánoval. Otázka je jestli stačí cizí děcka, nebo to musí být tvoje. Já jsem tak nějak z dětských táborů vycvičený, že všecky děcka na táboře jsou "moje". Pochopitelně nedokážu říct, co bych udělal nebo neudělal, ale určitě bych se na ně nedokázal vykašlat a myslet jen na sebe.
- alibaba
Příspěvek#32 » čtv 4. srp 2011, 14:48
Neudavam nic jineho nez historickou skutecnost co nikdo dnes nepamatuje a ani nechce pamatovat . Za 2 svet valky Nemci pobili v Koncentracich asi 14-16 milionu lidi nikdo to nespocita a treba na Ukrajine se nanamahali je do koncentraku dovezt a pobijeli je asi 30 000 za dva dny ,buldozery vykopaly jamy a nahnaly je tam a postrileli az vojaci meli nocni mury z techto jatek a pak to zastavili ,nebot je spise potrebovali k boji a pak jeste pokud si vzpominam na Mnichovsky proces tak 9 milionu jich odtahly jako devcat do Nemecka na praci z nichz se nikdo nevratil ....A tak z toho vyplyva ze tihle lide odzbrojeni vlastni vladou dopadli tak jak dopadli a tak jako vedouci nejakeho taboru pokud nemam treba malorazku ve skrini nevim co chcete delat ,kdyz vas vlastni vlada odzbrojila a nejake teoreticke city prijdou stranou kdyz prakticky nemuzete nic delat a ukryvat se nekde v nejake budce a cekat nez na mne prijde rada byla filosofie jedincu a narodu pred druhou svet valkou jak kazdy se snazil zachranit az to stalo a stamiliony mrtvych ,nebot valka nezacala tehdy kdy to vypraveji skolakum ,ale 1931 kdy Japonsko zautocilo na Cinu .....Strasne se mi libi ty teoreticke uvahy co jsou v praxi zbytecne a jestli policista v uniforme zacne strilet lidi je to stejne vrah a vy jak verite v policii nemate nadeji ,jen se na ne podivejte jak kazdy mava pistolkou ,pred neozbrojenymi civilisty .....
- alibaba
Příspěvek#33 » čtv 4. srp 2011, 15:11
Jeste opakuji nikdo z vas by nic neudelal a cit bude prevladat jak chce konecny vysledek na sebe neda cekat a tohle se bude opakovat stale casteji a vsechny ty pseudo vlady se budou snazit zakazat zbrane a kazdy takovy pripad je k tomu bude vest asi jako kdyby po kazde nehode zakazovali auta v EU prece kdyz chodis pesky nemuzes do niceho narazit ve 100 kilimetrove rychlosti a tak dopadnete jako Anglie ,kdyz chcete jet na olympiadu a strilet z pistole malorazky a bit se za barvy Anglie musite jit trenovat do Spanelska ,nebot malorazka pistole za zakazana v Anglii...Jo a na Slovensku kdyz nekdo nekoho vystrili zavedou testy na hlavu co by jasne nejvice potrebovali politici a kdyz se tak clovek diva na ty testy v Cesku tak clovek zasne co ti papalasi vymysleli a jak uz 20 let brachovi tvrdim budete trpet na nevystrileni komunistu ....
Ono i strasne tajemstvi ty strelne zbrane a ja si vzpominam jak mi jeden rikal ze nechape jak si neumim udelat pistoli a to jsem chodil asi do treti tridy a on byl asi sedmak ,No bylo to nepresne na malorazky kterych jsme meli dost ,vlastne prebytek a tak kazdy pionyr mohl mit bouchacku za pasem ,ale to je "pisniky " nenapadlo a tak konci v hromade mrtvol .....
Ono i strasne tajemstvi ty strelne zbrane a ja si vzpominam jak mi jeden rikal ze nechape jak si neumim udelat pistoli a to jsem chodil asi do treti tridy a on byl asi sedmak ,No bylo to nepresne na malorazky kterych jsme meli dost ,vlastne prebytek a tak kazdy pionyr mohl mit bouchacku za pasem ,ale to je "pisniky " nenapadlo a tak konci v hromade mrtvol .....
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Příspěvek#34 » pát 5. srp 2011, 00:45
Alibabo, asi vim, co mas na mysli, ale cist Tve zmatene slatanice fakt boli.
Jako vzdy, Tva fakta jsou trochu mimo. Anglicane nejezdi strilet do Spanelska, ale hlavne do Belgie, kde maji zbrane ulozeny v mistnich klubech. Co se tyce olympiady v Londyne, spickovym sportovcum byla udelena vyjimka a muzou trenovat v Anglii. Navic je velmi pravdepodobne, ze po olympiade budou malorazne kratke zbrane povoleny celoplosne. Ja vim, to je stale malo, ale je to krok k lepsimu.

Jako vzdy, Tva fakta jsou trochu mimo. Anglicane nejezdi strilet do Spanelska, ale hlavne do Belgie, kde maji zbrane ulozeny v mistnich klubech. Co se tyce olympiady v Londyne, spickovym sportovcum byla udelena vyjimka a muzou trenovat v Anglii. Navic je velmi pravdepodobne, ze po olympiade budou malorazne kratke zbrane povoleny celoplosne. Ja vim, to je stale malo, ale je to krok k lepsimu.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí