útoky v Norsku

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
dagobert

Příspěvek#31 » čtv 4. srp 2011, 11:19

JiGSSaW píše:...Nevím jak tvým úkolem ale základní lidský instinkt je přežít a ne hrát si na hrdinu. Hrdinů jsou plné hřbitovy.

To hřbitovy určitě jsou. Jenže v okamžiku, kdy máš za sebou svoji rodinu, tak instikt velí chránit je i na úkor sebe. Mateřský instinkt určitě, otcovský nevím, ale nejspíš taky. Takže když je před tebou magor s puškou a za sebou zoufale fňukající děcka, hrdinství se tak nějak dostaví samo aniž bys chtěl a plánoval. Otázka je jestli stačí cizí děcka, nebo to musí být tvoje. Já jsem tak nějak z dětských táborů vycvičený, že všecky děcka na táboře jsou "moje". Pochopitelně nedokážu říct, co bych udělal nebo neudělal, ale určitě bych se na ně nedokázal vykašlat a myslet jen na sebe.

alibaba

Příspěvek#32 » čtv 4. srp 2011, 14:48

Neudavam nic jineho nez historickou skutecnost co nikdo dnes nepamatuje a ani nechce pamatovat . Za 2 svet valky Nemci pobili v Koncentracich asi 14-16 milionu lidi nikdo to nespocita a treba na Ukrajine se nanamahali je do koncentraku dovezt a pobijeli je asi 30 000 za dva dny ,buldozery vykopaly jamy a nahnaly je tam a postrileli az vojaci meli nocni mury z techto jatek a pak to zastavili ,nebot je spise potrebovali k boji a pak jeste pokud si vzpominam na Mnichovsky proces tak 9 milionu jich odtahly jako devcat do Nemecka na praci z nichz se nikdo nevratil ....A tak z toho vyplyva ze tihle lide odzbrojeni vlastni vladou dopadli tak jak dopadli a tak jako vedouci nejakeho taboru pokud nemam treba malorazku ve skrini nevim co chcete delat ,kdyz vas vlastni vlada odzbrojila a nejake teoreticke city prijdou stranou kdyz prakticky nemuzete nic delat a ukryvat se nekde v nejake budce a cekat nez na mne prijde rada byla filosofie jedincu a narodu pred druhou svet valkou jak kazdy se snazil zachranit az to stalo a stamiliony mrtvych ,nebot valka nezacala tehdy kdy to vypraveji skolakum ,ale 1931 kdy Japonsko zautocilo na Cinu .....Strasne se mi libi ty teoreticke uvahy co jsou v praxi zbytecne a jestli policista v uniforme zacne strilet lidi je to stejne vrah a vy jak verite v policii nemate nadeji ,jen se na ne podivejte jak kazdy mava pistolkou ,pred neozbrojenymi civilisty .....

alibaba

Příspěvek#33 » čtv 4. srp 2011, 15:11

Jeste opakuji nikdo z vas by nic neudelal a cit bude prevladat jak chce konecny vysledek na sebe neda cekat a tohle se bude opakovat stale casteji a vsechny ty pseudo vlady se budou snazit zakazat zbrane a kazdy takovy pripad je k tomu bude vest asi jako kdyby po kazde nehode zakazovali auta v EU prece kdyz chodis pesky nemuzes do niceho narazit ve 100 kilimetrove rychlosti a tak dopadnete jako Anglie ,kdyz chcete jet na olympiadu a strilet z pistole malorazky a bit se za barvy Anglie musite jit trenovat do Spanelska ,nebot malorazka pistole za zakazana v Anglii...Jo a na Slovensku kdyz nekdo nekoho vystrili zavedou testy na hlavu co by jasne nejvice potrebovali politici a kdyz se tak clovek diva na ty testy v Cesku tak clovek zasne co ti papalasi vymysleli a jak uz 20 let brachovi tvrdim budete trpet na nevystrileni komunistu ....
Ono i strasne tajemstvi ty strelne zbrane a ja si vzpominam jak mi jeden rikal ze nechape jak si neumim udelat pistoli a to jsem chodil asi do treti tridy a on byl asi sedmak ,No bylo to nepresne na malorazky kterych jsme meli dost ,vlastne prebytek a tak kazdy pionyr mohl mit bouchacku za pasem ,ale to je "pisniky " nenapadlo a tak konci v hromade mrtvol .....

jomekabi

Příspěvek#34 » pát 5. srp 2011, 00:45

Alibabo, asi vim, co mas na mysli, ale cist Tve zmatene slatanice fakt boli. ;)

Jako vzdy, Tva fakta jsou trochu mimo. Anglicane nejezdi strilet do Spanelska, ale hlavne do Belgie, kde maji zbrane ulozeny v mistnich klubech. Co se tyce olympiady v Londyne, spickovym sportovcum byla udelena vyjimka a muzou trenovat v Anglii. Navic je velmi pravdepodobne, ze po olympiade budou malorazne kratke zbrane povoleny celoplosne. Ja vim, to je stale malo, ale je to krok k lepsimu.

alibaba

Příspěvek#35 » ned 7. srp 2011, 01:06

Cela Anglie funguje jako pekne zatahnuta policejni pouta a pak to nekdo povoli o zoubek ,jste stale spoutani ,ale pouta tolik neomezuji obeh krve :lol: :lol:

Patrik
moderátor

Příspěvek#36 » ned 7. srp 2011, 08:30

Vidím, že téma Norsko se už vyčerpalo, tak to tady zamykám.

Zpět na