Pravidla - diskuse

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

Luky22

Příspěvek#76 » ned 19. dub 2015, 13:44

Říct někomu, že jeho smýšlení je bolševické je něco jiného, než nazvat jej bolševickým hovadem, to jistě uznáš, Ravkare.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#77 » ned 19. dub 2015, 13:49

Omlouvám se za heavy OT (však ona si to Entita ošéfuje :-) ), ale @Ravkar: čo také si Kefalín predstavujete pod tým slovom bolševik? Nechci z tebe mámit, kolik ti je, ale bolševik je ještě něco trochu jiného, než moderátor, který si na své funkci pigluje ego (entita promine).

Ravkar

Příspěvek#78 » ned 19. dub 2015, 13:50

Gravere, však taky tím bolševikem nemyslím Sideda. Luky: všichni komunisti, včetně takové Semelové, mají štěstí, že za propagaci komunismu, světě div se, justice stále nikoho nepotrestala tak, jako když propaguješ nacismus. Čili označení toho, kdo vyznává zločinný režim s desítky milionů mrtvých na kontě toliko slovem dobytek, je v podstatě velmi mírná forma kritiky, a skot promine, doufám. P. S. Okey, kašlem na to :)
Naposledy upravil(a) Ravkar dne ned 19. dub 2015, 13:59, celkem upraveno 4 x.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#79 » ned 19. dub 2015, 13:54

Nevzdávej to - Rosinanta je svěží a již bujně hrabe ve stáji!

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#80 » ned 19. dub 2015, 14:05

Chlapi, politiku tady ne - to je takový ošklivý nepěkná věc. Ostatně já volím Vencelídese!

Ravkar

Příspěvek#81 » ned 19. dub 2015, 14:07

Olrajt, já jsem pro, politiku ne. Ovšem na nekompetentnosti Sideda trvám, měl by být zbaven rozhodovací pravomoci. Ovšem pokud to zdejší komunitě nevadí...

franta599

Příspěvek#82 » ned 19. dub 2015, 14:39

kdyby se choval slušne tak pochybuju že by mel nejaky problem. Nevim jak se to stočilo tímhle smerem pouze mi šlo o to dozvedet se jak probiha odmitnuti u človeka ktery evidentne odpor ke zbranim nemá. Připadně co hrozi človeku ktery se tzv. šprajce když nebude moct odmitnout a proste nepujde

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#83 » ned 19. dub 2015, 15:00

Franta599: to probíhá vcelku standardně. Já např. odpor ke zbraním nemám, zato mám odpor k bezdůvodnému zabíjení a zejména k situacím, kdy mi někdo někoho ukáže a řekne "to je nepřítel, toho zabij". Takže tohle jsem odmítl a odmítl bych to znovu.

Ravkar

Příspěvek#84 » ned 19. dub 2015, 15:02

Franto, neslušně jste se chovali oba, šlo toliko o reakci na odoraci zločinného bolševismu z Tvé strany, a já s označením Tvé osoby zcela souhlasím. Lidé jako Ty by měli mít zámek na ústech, protože urážejí desítky milionů obětí a pozůstalých po zločinech komunismu. A ještě máš tu drzost považovat se za toho, kdo je v konfliktu nevinně. To je absurdní, skutečně.

franta599

Příspěvek#85 » ned 19. dub 2015, 15:11

z tveho pohledu je zločine tohle z meho zase NATO prosim pokud chceš resit tohle založ si vlakno budu ti tam psat ale tady to nezacpavej timhle dík

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#86 » ned 19. dub 2015, 15:12

Chlapi, mně se to nechce hledat - co ten franta řekl, že si vysloužil cejch bolšána, zastávajícího se jiných bolšánů?
Ravak: adorovat je to slovo, když už chceš působit jako suterén :-)

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#87 » ned 19. dub 2015, 15:13

Klid, hoši. Nenapadlo vás, že zločinci jsou všichni a je na nás, koho si vybereme k adoraci?

Ravkar

Příspěvek#88 » ned 19. dub 2015, 15:18

Gravere, a co jsem napsal? A jo, odorovat :))) Opravy, no. Jednou jsem chtěl napsat Kostka, a napsalo to Kostra, blbé bylo, že jsem to uvedl v ofiko dokumentu, a bylo to příjmení jednoho kolegy :)

Blacky

Příspěvek#89 » ned 19. dub 2015, 17:18

Jsem tu krátce na to někoho soudit. Sám jsem jako moderátor na několika forech taky docela "přísnej" a ne každý den má člověk svůj den. :) Možná je sided trošku moc přísnej, ale mám pocit, že z A/M skoro jedinej, kterej se tomu věnuje a kolikrát udržet smečku odvážných pisatelů za klávesnicí je nadlidský úkol.

Ravkar

Příspěvek#90 » ned 19. dub 2015, 23:08

Blacky, o přísnost nejde. Sided svou roli nezvládá z mnoha důvodů, příkladem budiž postižení toliko jediného účastníka konfliktu, ačkoliv se patrně sám se sebou nedohadoval. Cenzura, kterou uplatňuje Sided, je nemístná a proti smyslu svobodné výměny informací. Sided si, jak trefně poznamenal jeden z uživatelů, pouze "pigluje ego", budiž mu tedy přáno, pokud se v reálu nemá možnost realizovat jiným způsobem... [emoji1]
Já budu sledovat jeho počínání velmi ostražitě, kdykoliv udělá chybu v rozhodování, já ji zaznamenám, kdykoliv komukoliv ukřivdí, já se to dozvím. A budu tvrdě a nesmlouvavě na každou jeho chybu upozorňovat. Nesmí mu ta zlovůle, s níž se tady prezentuje, procházet. Předesílám, že vše bude nadmíru korektní. Pouze upozorňování na nesprávná rozhodnutí a přešlapy. Toť vše. Nepříjemné časy pro pana Sided...

Zpět na