Pravidla - diskuse
Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
- graver
Příspěvek#77 » ned 19. dub 2015, 13:49
Omlouvám se za heavy OT (však ona si to Entita ošéfuje
), ale @Ravkar: čo také si Kefalín predstavujete pod tým slovom bolševik? Nechci z tebe mámit, kolik ti je, ale bolševik je ještě něco trochu jiného, než moderátor, který si na své funkci pigluje ego (entita promine).

- Ravkar
Příspěvek#78 » ned 19. dub 2015, 13:50
Gravere, však taky tím bolševikem nemyslím Sideda. Luky: všichni komunisti, včetně takové Semelové, mají štěstí, že za propagaci komunismu, světě div se, justice stále nikoho nepotrestala tak, jako když propaguješ nacismus. Čili označení toho, kdo vyznává zločinný režim s desítky milionů mrtvých na kontě toliko slovem dobytek, je v podstatě velmi mírná forma kritiky, a skot promine, doufám. P. S. Okey, kašlem na to 

Naposledy upravil(a) Ravkar dne ned 19. dub 2015, 13:59, celkem upraveno 4 x.
- franta599
Příspěvek#82 » ned 19. dub 2015, 14:39
kdyby se choval slušne tak pochybuju že by mel nejaky problem. Nevim jak se to stočilo tímhle smerem pouze mi šlo o to dozvedet se jak probiha odmitnuti u človeka ktery evidentne odpor ke zbranim nemá. Připadně co hrozi človeku ktery se tzv. šprajce když nebude moct odmitnout a proste nepujde
- graver
- Ravkar
Příspěvek#84 » ned 19. dub 2015, 15:02
Franto, neslušně jste se chovali oba, šlo toliko o reakci na odoraci zločinného bolševismu z Tvé strany, a já s označením Tvé osoby zcela souhlasím. Lidé jako Ty by měli mít zámek na ústech, protože urážejí desítky milionů obětí a pozůstalých po zločinech komunismu. A ještě máš tu drzost považovat se za toho, kdo je v konfliktu nevinně. To je absurdní, skutečně.
- graver
- Ravkar
- Blacky
Příspěvek#89 » ned 19. dub 2015, 17:18
Jsem tu krátce na to někoho soudit. Sám jsem jako moderátor na několika forech taky docela "přísnej" a ne každý den má člověk svůj den.
Možná je sided trošku moc přísnej, ale mám pocit, že z A/M skoro jedinej, kterej se tomu věnuje a kolikrát udržet smečku odvážných pisatelů za klávesnicí je nadlidský úkol.

- Ravkar
Příspěvek#90 » ned 19. dub 2015, 23:08
Blacky, o přísnost nejde. Sided svou roli nezvládá z mnoha důvodů, příkladem budiž postižení toliko jediného účastníka konfliktu, ačkoliv se patrně sám se sebou nedohadoval. Cenzura, kterou uplatňuje Sided, je nemístná a proti smyslu svobodné výměny informací. Sided si, jak trefně poznamenal jeden z uživatelů, pouze "pigluje ego", budiž mu tedy přáno, pokud se v reálu nemá možnost realizovat jiným způsobem... [emoji1]
Já budu sledovat jeho počínání velmi ostražitě, kdykoliv udělá chybu v rozhodování, já ji zaznamenám, kdykoliv komukoliv ukřivdí, já se to dozvím. A budu tvrdě a nesmlouvavě na každou jeho chybu upozorňovat. Nesmí mu ta zlovůle, s níž se tady prezentuje, procházet. Předesílám, že vše bude nadmíru korektní. Pouze upozorňování na nesprávná rozhodnutí a přešlapy. Toť vše. Nepříjemné časy pro pana Sided...
Já budu sledovat jeho počínání velmi ostražitě, kdykoliv udělá chybu v rozhodování, já ji zaznamenám, kdykoliv komukoliv ukřivdí, já se to dozvím. A budu tvrdě a nesmlouvavě na každou jeho chybu upozorňovat. Nesmí mu ta zlovůle, s níž se tady prezentuje, procházet. Předesílám, že vše bude nadmíru korektní. Pouze upozorňování na nesprávná rozhodnutí a přešlapy. Toť vše. Nepříjemné časy pro pana Sided...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí