gazela 58pd
Samonabíjecí pušky
-
KubaDostal - Příspěvky: 203
- KubaDostal
Příspěvek#19 » ned 16. pro 2012, 20:15
Tak jsem byl vcera vyzkouset, vzhledem k pocasi jenom kryta strelnice na 25m, ale nedalo mi to
Vystrilel jsem cca 150 ran a vsechno v pohode bez jakychkoli problemu. Nastreleni neni nic moc, musel jsem nastavit 200m, abych byl vyskove OK a taky to chodilo cca 20cm doprava, ale to se da doladit. Takze za mne zatim spokojenost.

- mar00
Příspěvek#20 » pon 25. úno 2013, 23:01
V Bearece mají nyní zkrácenou verzi Gazely za 7800 s pádlem (za 300 lze přikoupit sklopka), v ceně jeden 30 zásobník. Píst je v původní velikosti, nosič mušky je umístěn hned za plynový násadec. Stav velmi dobrý (řekl bych lepší než u Tacticalu z CZUB), kastrace provedena pěkně.
- Georg
Příspěvek#21 » úte 26. úno 2013, 21:33
Sorry za možné OT, ale nevypadá ta zkrácenka obdobně ?:
http://www.youtube.com/watch?v=tbJ_s95dd0M
Toto je to, po čem bych já toužil. Rumunská pistolka. Poněkud sice větší, méně skladná (přesto se dá skrytě nosit nejen v zimě: http://www.youtube.com/watch?v=I9r021ClEfM), ale slušná palebná kapacita
: http://www.youtube.com/watch?v=I9r021ClEfM
Pokud by byla nějaká forka, případně video té "naší" zkrácené 58-čky, bylo by to fajn.
http://www.youtube.com/watch?v=tbJ_s95dd0M
Toto je to, po čem bych já toužil. Rumunská pistolka. Poněkud sice větší, méně skladná (přesto se dá skrytě nosit nejen v zimě: http://www.youtube.com/watch?v=I9r021ClEfM), ale slušná palebná kapacita

Pokud by byla nějaká forka, případně video té "naší" zkrácené 58-čky, bylo by to fajn.
- Vlk74
- Hilly
Příspěvek#24 » stř 31. črc 2013, 16:22
Je perfektní vidět jaký je přístup k zákazníkovi a počet ran kdy se projeví Hermex efekt
mě se projevil po 150-200 ranách. Teď přesně nevím, ale bylo to brzo
což jsem hleděl a hned jsem s tím běžel do zbrojovky. Hned věděli co s tím je a že když si počkám tak to mají hned opravené. Já jsem ale měl na spěch a tak jsem jim to tam nechal a za týden si to vyzvedl opravené s protokolem a bez placení jelikož to bylo v záruce.
Musím říci že zbrojovka mě překvapila 

- JaroslavAD
- JaroslavAD
Příspěvek#27 » úte 4. lis 2014, 20:15
Tak jsem ji byl vyvenčit na střelnici Velká Bíteš (doporučuji) a jsem spokojen.Po tom co jsem tu četl jsem čekal nějaký ten zádrhel ale šlapala jak švícary
před a po střelbě cca500-550ran jsem ji rozebral a porovnával opotřebení.Jediné co tak se trošku zahladily vodící lišty závěru v rámu které byli před tím ještě podepsané frézou jak kdyby zrovna opustila zbrojovku.Jsem spokojen možná jsem narazil na lepší kus (klepu na dřevo) nebo někteří z vás na horší.To ukáže čas.Teť ji osadím předpažbím,rukojetí FAB-DEFENCE a začnu ladit kolimátor.

- Imdrunk
Příspěvek#28 » sob 26. bře 2016, 15:43
Nazdárek pánové, dneska jsem koupil Gazelu 58 od zelenýho sportu, za 9,500,- s pádlem. Neskutečný jak šly ty ceny nahoru...
Mám otázku ohledně tý šedý barvy kterou je přetřená, absolutně to na ní nedrží a loupe se po sebemenším zavadění nehtu. Asi se s tim soudruzi moc nemazlili a patlali to hlava nehlava. Je to jen vizuální vada, ale docela mi to vadí. Řešil to někdo? Nějakým novým finishem bo tak? Mám pocit že se tím ale zapatlá i tormentace a to asi není uplně dobrý.
Nějaké rady/zkušenosti?
děkuju
Mám otázku ohledně tý šedý barvy kterou je přetřená, absolutně to na ní nedrží a loupe se po sebemenším zavadění nehtu. Asi se s tim soudruzi moc nemazlili a patlali to hlava nehlava. Je to jen vizuální vada, ale docela mi to vadí. Řešil to někdo? Nějakým novým finishem bo tak? Mám pocit že se tím ale zapatlá i tormentace a to asi není uplně dobrý.
Nějaké rady/zkušenosti?
děkuju
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva